Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava-turva

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin huolettomin mielin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty. Maksamme uuden kotisi vastikemaksut jopa vuoden ajan vanhan asuntosi ollessa myynnissä.

Turvaamme kotimatkasi

Onko unelmissasi uusi koti, mutta nykyisen asuntosi myynti huolettaa? Bonava-turvan ansiosta vanhan asunnon myynnin ei tarvitse estää asuntohaaveiden toteuttamista.

Haluamme tehdä uuden asunnon löytämisestä mahdollisimman mukavan kokemuksen. Siksi Bonava-turva on uuden, rakenteilla olevan Bonava-kodin ostajalle tarkoitettu hyödyllinen lisäetu, joka takaa, että muutto uuteen kotiin on sujuva ja stressitön kokemus.

Voit toimia nopeasti

Bonava-turvan ansiosta uuden kodin asumiskustannusten ei tarvitse painaa mieltä, vaikka nykyinen asunto olisi vielä myymättä. Voit siis tehdä ostopäätöksen heti, kun olet löytänyt mieleisesi uuden kodin.

Vältä päällekkäiset vastikemaksut

Maksamme uuden Bonava-kodin vastikkeet puolestasi uuden kotisi valmistumisesta alkaen jopa vuoden ajan vanhan asunnon ollessa myynnissä. Kun et joudu huolehtimaan lisääntyneistä vastikekuluista, voit myydä vanhan asuntosi rauhassa ja keskittyä nauttimaan uuden kodin tunnelmasta.

Bonava-turva kattaa laajasti uuden Bonava-kodin asumiskustannuksia: hoito- ja pääomavastikkeen, laajakaistavastikkeen, vesivastikkeesta henkilömäärän perusteella perittävän ennakkomaksun sekä mahdollisen tontinvuokravastikkeen. Bonava-turvaan ei kuitenkaan sisälly osakkeenostajien kokouksessa mahdollisesti valitun rakennustyön tarkkailijan palkkion ja muiden tarkkailijan kulujen kattamiseksi perittävä ylimääräinen vastike.

”Bonava-turva on kehitetty asunnonvaihtajan lisäturvaksi, jotta asuntohaaveiden ei tarvitse kariutua huoleen lisääntyvistä vastikekuluista. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ­maksamme uuden Bonava-kodin vastikkeet puolestasi uuden kodin valmistumisesta alkaen jopa vuoden ajan vanhan asunnon ollessa myynnissä.” Emmi Lindholm, myyntipäällikkö

Kuka Bonava-turvan voi saada?

Bonava-turvaan on oikeutettu jokainen uuden, rakenteilla olevan Bonava-kodin ostaja, jonka vanha asunto on todistettavasti Bonava-turvan ehtojen mukaisesti julkisesti myynnissä kiinteistönvälittäjällä uuden kodin hallinnanluovutuspäivänä. Bonava-turva kattaa uuden kodin vastikekulut myös siinä tapauksessa, että asunnon ostaa kaksi tai useampi henkilöä, joista yhdellä on myymätön asunto ja hänen omistusosuutensa uudesta Bonava-kodista on vähintään 50 %.

Kysy lisää Bonava-turvasta ja sen ehdoista asumisen ammattilaisiltamme. Autamme sinut mielellämme turvalliselle kotimatkalle.

Näin Bonava-turva toimii

  1. Löydä unelmiesi koti uusien Bonava-kotien monipuolisesta valikoimasta.
  2. Laita vanha asuntosi kiinteistönvälittäjän kautta julkiseen myyntiin. Bonava-turvan hyödyntäminen edellyttää, että edellinen asuntosi sijaitsee Suomessa ja on uuden Bonava-kodin hallinnanluovutuspäivänä ollut myynnissä Oikotie- tai Etuovi-palvelussa vähintään kuukauden ajan ja on edelleen myymättä.
  3. Tee kaupat uudesta, rakenteilla ja myynnissä olevasta Bonava-kodista. Jos vanha asuntosi on yhä myymättä uuden kodin valmistumisen lähestyessä, hae Bonava-turvaa täyttämällä alla oleva hakemuslomake. Hae Bonava-turvaa kuitenkin viimeistään uuden Bonava-kotisi hallinnanluovutuksen yhteydessä. Bonava-turvaa ei voi hakea enää hallinnanluovutuksen jälkeen.
  4. Nauti uudessa kodissa asumisesta huolettomin mielin. Muistathan hyödyntää myös yhteistyökumppaniemme etuja uuden Bonava-kodin ostajalle. Bonava-turva on voimassa vanhan asuntosi myyntiin asti, kuitenkin enintään 12 kuukautta.

Huom. Etu koskee vain 1.2.2020 jälkeen tehtyjä kauppoja. Bonava-turvaa ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Kumpikaan asunnoista ei saa olla vuokrattuna Bonava-turvan hyödyntämisen aikana. Bonava-turvan saaminen edellyttää, että ostaja on maksanut Bonava-kodin kauppahinnan ja mahdollisesti tilaamansa lisähintaiset sisustusvalinnat kokonaisuudessaan.

Tarjoamamme lisäturva on otettu ilolla vastaan. Asiakkaat ovat voineet tulla kanssamme asuntokaupoille levollisin mielin tietäen, että mikäli vanhaa asuntoa ei heti saa myytyä, kulut eivät karkaa käsistä. Tälle mielenrauhalle on ollut erityisesti nyt suuri tarve.

Emmi Lindholm

myyntipäällikkö

Viisi syytä valita uusi Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän tärkeimpiä päätöksiä. Bonava-kotiin voit muuttaa huolettomin mielin, koska olemme tehneet asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Henkilökohtainen palvelu

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on apunasi koko kotimatkan ajan. Lisäksi saat käyttöösi sähköisen palvelukanavan.

Turva asunnonvaihtajalle

Bonava-turvan ansiosta vanhan kotisi myynnin ei tarvitse estää asuntohaaveiden toteutumista.

Tyylikkäät materiaalit

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas. Kun olet ajoissa mukana, saat valita kotisi sisustustyylin upeista vaihtoehdoista.

Vastuullinen ja kestävä valinta

Olemme sitoutuneet vähentämään kasvihuonepäästöjä 50 %:lla jokaista rakennettua Bonava-kotia kohden vuoteen 2030 mennessä.

Onnellinen naapurusto

Emme ainoastaan rakenna uusia koteja, vaan tavoitteenamme on luoda onnellisia naapurustoja.