Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Myytävät liiketilat

Etsitkö sopivaa liiketilaa, jossa remonttihuolet eivät mieltä paina? Toteutamme valittujen uudiskohteiden kivijalkoihin eri kokoisia toimitiloja, jotka soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Ole yhteydessä myyntiimme, niin kerromme mielellämme lisää.

Kehitämme uusia Bonava-koteja ja mukavia naapurustoja kasvukeskuksiin hyvien liikenneyhteyksien ja kattavien palvelujen äärelle. Vetovoimaiset sijainnit tarjoavat houkuttelevia mahdollisuuksia myös yrittäjälle. Uudiskohteiden suunnittelussa korostuvat muun muassa valoisuus, energiatehokkuus ja fiksut pohjaratkaisut. Siksi uusien Bonava-kotitalojen kivijaloista löytyvät liiketilat sopivat myös monenlaiseen yritystoimintaan. Kiinnostuitko? Tutustu alla vapaisiin liiketiloihin ja ole yhteydessä myyntitiimiimme, niin kerromme lisää.

Myytävät liiketilat Helsingissä

Liiketila: 120 m² liiketila Helsingin Konalassa, Kauppakeskus Ristikon vieressä

Osoite: Konalantie 43b, 00390 Helsinki

Myyntihinta: 147 000 € | Lainaosuus: 32 000 € | Velaton hinta: 179 000 € | Tontin lunastushinta: 78 020 € | Hoitovastike: 878,40 €/kk | Pääomavastike: 364,80 €/kk | Tonttivastike: 420 €/kk

 

Liiketilat_Kulkuri.jpg

Liiketila sijaitsee kerrostalon katutasossa, uuden vehreän ja lapsiystävällisen asuinkorttelin reunalla Konalassa. Konala on kasvava ja kehittyvä alue, jolla asuu kaikkiaan jo noin 4500 ihmistä. Asuntoja rakennetaan Konalaan ja sen lähialueille koko ajan lisää. Lisäksi Konalassa on noin 3000 työpaikkaa. Liiketilan ostajan on mahdollisuus ostaa myös 4 kpl autohallipaikkoja.

Liiketilan naapurissa sijaitsee Kauppakeskus Ristikko, jonka kattavat päivittäispalvelut tuovat tasaista asiakasvirtaa liiketilan läheisyyteen. Lähistöllä sijaitsee myös Konalan puisto ja pallokenttä. Alueelle on helppo tulla sekä julkisilla liikennevälineillä että omalla autolla, ja pysäköintitilaa on runsaasti. Lähellä kulkee myös Vihdintien ja Kehä I:n vilkas liikenne.

Tilava ja arkkitehtuuriltaan laadukas liiketila on rakennettu huolellisesti kestävistä materiaaleista. Suuret ikkunapinnat kadun suuntaan antavat näkyvyyttä tiloihin. Nykyaikainen tekniikka varmistaa puhtaan hengitysilman ja helpottaa tilojen käyttöä eri tarpeisiin.

Kulkurin kerrostalo sijaitsee vuokratontilla, jolle on joustava huoneistokohtainen lunastusoikeus. Tämä merkitsee, että liiketilan tonttiosuuden voi lunastaa heti omaksi tai tonttivuokraa voi maksaa vastikkeessa.

 

 

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58