Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Vantaa. Täältä löydät myytävät asunnot Vantaalta.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Vantaa

Näytä kohteet

Kuvaus

Osta uudiskohde Vantaalta

Tarjoamme monipuolisen valikoiman uusia asuntoja, jotka sopivat ja joustavat asukkaiden elämäntilanteiden ja toiveiden mukaan. Kun etsit yksiötä, kaksiota, kolmiota tai isompaa perheasuntoa, Vantaan uudiskohteista löydät omasi. Tutustu myös uudenlaisiin asumisen mahdollisuuksiin.

Uusi asunto Vantaalla on huoleton ja turvallinen valinta. Bonavan myytävät asunnot sijaitsevat kodikkaissa naapurustoissa, joissa asukkaiden on hyvä elää elämäänsä. Kun palvelut ovat kotikulmilla ja kulkuyhteydet toimivat, elämä rullaa.

Viehättävä Vantaa puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita. Väkiluvultaan se on Suomen neljänneksi suurin kaupunki. Vantaalta löydät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut vetovoimaisessa paketissa. Tervetuloa uuteen kotiin Vantaalle mukavaan naapurustoon.

Uudiskohteet Vantaa

Myytävät asunnot Vantaa

Uudiskohteet Vantaalla tarjoilevat monipuolisia kotipaikkoja palvelujen kupeessa ja lähellä luontoa. Valikoimastamme löydät ihastuttavat yksiöt, kutsuvat kaksiot, hurmaavat kolmiot ja tilavammat perheasunnot Vantaan parhailta paikoilta. 

Uudiskohteet Tikkurilassa asettuvat Tikkurilan palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle. Koivuhaan naapurustosta hurauttaa nopeasti niin autolla, julkisilla kuin pyörälläkin Tikkurilan keskustaan tai kauppakeskus Jumbon palvelujen ääreen. Tutustu myös ihastuttaviin uudiskohteisiin Kaivokselan ja Leinelän vehreissä naapurustoissa. Tervetuloa omaan kotiin Vantaalle.

Uudiskohteet Kaivokselassa tarjoilevat energistä arkea

Uudiskohde Kaivokselassa sopii sujuvasta arjesta ja reippaasta ulkoilusta nauttivalle. Kaivoksela tunnetaankin vehreänä kotipaikkana, jossa voi virkistäytyä lähellä kotia. Myös Bonavan myytävät asunnot Kaivokselassa kutsuvat monimuotoisen luonnon ja ihastuttavien lenkkipolkujen äärelle. Aina ei kuitenkaan tarvitse lähteä omaa korttelipihaa kauemmas harrastamaan, sillä Kaivoksen uudiskohteet muodostavat suojaisan kotikorttelin, jonka keskiössä on vaihtelevaa ja liikunnallista tekemistä kaikenikäisille asukkaille tarjoileva yhteispiha. Reippaan ulkoilun päätteeksi on mukava vetäytyä kotitalon saunaosaston lempeisiin löylyihin. Uudiskohteet Kaivokselassa tuovat myös arkeen sujuvuutta, sillä kaupat, koulut ja palvelut löytyvät läheltä. Jos haaveenasi on huoleton arki, on uusi asunto Kaivokselasta oiva valinta. Tutustu Kaivokselan uudiskohteisiin ja toteuta haaveet uudesta kodista.

Näe ja koe Vantaalla

Vantaan myytävät asunnot sijaitsevat hyvillä paikoilla lähellä kaikkea. Kaupunki tarjoilee kulttuuritarjontaa moneen menoon ja makuun: niin museoita, matkailukohteita ja musiikkia kuin teatteria, tanssia ja tapahtumia.

Suosittuihin tapahtumiin kuuluvat esimerkiksi huhtikuiset Tanssin viikot sekä Vantaan syntymäpäivät 15.5. Kesän kohokohtiin kuuluvat heinäkuinen Tikkurilan festivaali sekä elokuinen barokkimusiikin festivaali.
 
Lentokenttäkaupungissa ohittamaton käyntikohde on Suomen Ilmailumuseo, joka sijaitsee vain noin 150 metrin päässä Aviapoliksen asemalta. Taiteennälkäisille käymisen arvoisia paikkoja ovat Vantaan kaupunginmuseo Tikkurilassa ja Vantaan taidemuseo Myyrmäessä.

Maaseutumuseo vie kävijän Helsingin pitäjän tunnelmiin ja aikaan ennen kaupungistumista. Lisää historian siipien havinaa kaipaava voi tutustua Pyhän Laurin historialliseen alueeseen opastetulla kierroksella. Vierailijan kannattaa käyskennellä myös Sotungin vanhan maalaismiljöön veistospuistoissa. 

Koko perheen kanssa Vantaalla

Vantaan myytävät asunnot sijaitsevat naapurustoissa, joissa riittää tekemistä kaikenikäisille. Tiedekeskus Heurekassa pääsee tutustumaan tieteeseen ja teknologiaan ympäri vuoden ja koko perheen voimin hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. 

Lapsia Vantaalla ilahduttavat koko perheen sisäseikkailupuisto HopLop, liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto SuperPark sekä taidetalot Pessi Tikkurilassa ja Toteemi Myyrmäessä. Viihdekeskus Flamingo tarjoaa perheille monenmoista yhteistä tekemistä.

Tikkurilan aseman kainalossa sijaitsevassa Vantaan kulttuurikeskus Vernissassa nuoret pääsevät tutustumaan mm. animaatio- ja elokuvapajoihin. Talossa on myös nuorten käyttöön tarkoitettuja bänditiloja. Vernissassa toimivat myös Tikkurilan teatteri ry sekä Vantaan elävän musiikin yhdistys VELMU ry. 

Vantaalla luonto on lähellä

Uuteen asuntoon on helppo kotiutua, kun naapurusto tarjoilee virikkeitä ympäri vuoden. Vantaan viherverkosto puisto- ja virkistysalueineen on monipuolinen ja yhtenäinen. Suurin osa Vantaan puistoista on varsin luonnontilaisia alueita, joihin on rakennettu puistokäytäviä, leikkialueita ja koira-aitauksia. Viheralueiden kirjo ulottuu laajoista viheraluekokonaisuuksista pieniin korttelipuistoihin.

Viheralueiksi on varattu kaavoituksessa noin 50 prosenttia kaupungin pinta-alasta, joten Vantaan naapurustoissa luonto on läsnä. Suosittuja viheralueita ovat mm. Lammaslampi, Vantaankoski, Vetokannas, Tikkurilankoski, Korson keskuspuisto sekä Kuusijärven ulkoilualue, josta löytyy pääkaupunkiseudun ainoa yleinen savusauna. Vantaan uusien asuntojen naapurustoista löytyy myös upeita leikkipuistoja ja toimintapuistoja.

Vantaan kaupungin Viheralueyksikön ylläpitämillä maisemapelloilla kasvaa kesäisin muun muassa auringonkukkia, ruiskukkia, kehäkukkia ja hunajakukkia. Asukkailla on ollut mahdollisuus poimia kukkia myös omaan käyttöön viideltä pellolta. Onnea on uusi asunto ja maljakossa lähipellolta itse poimitut kukat. 

Shoppaile Vantaalla

Vantaa on shoppailijan paratiisi. Uudet myytävät asunnot sijaitsevat lähellä monipuolisia palveluita. Kotikulmilta löytyy useita kauppakeskuksia, liikepuistoja, second hand -liikkeitä ja kirpputoreja. Suomen suurimpiin kauppakeskuksiin kuuluva Jumbo pitää sisällään yli sata liikettä sekä lukuisia ravintolapalveluita. Myyrmäessä on kauppakeskus Myyrmanni ja Isomyyri, Tikkurilassa Dixi ja Tikkuri. Jumbon läheisyydessä sijaitsevalla Valimotiellä on lukuisia outlet-myymälöitä joka lähtöön. Vantaan Porttipuistosta löytyy Ikea sekä muita asumiseen ja kodin tarvikkeisiin erikoistuneita liikkeitä.

Vantaalla asut urbaanin huolettomasti

Uusi asunto Vantaalla on huoleton, turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudessa kerrostalokodissa on kaikki kunnossa, voit unohtaa remonttitarpeet vuosikausiksi. Piha- ja lumitöistäkään kerrostaloasukkaan ei tarvitse huolehtia.  

Vantaan myytävät asunnot on suunniteltu huolella ja ne sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Suunnittelussa on panostettu muun muassa muunneltavuuteen, esteettömyyteen, laatuun, varusteluun ja hyvään äänieristykseen.

Uusi asunto Vantaalla tuo mielenrauhaa jo siksikin, että perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen, kuten asuntokohtaisen vedenmittauksen ansiosta kulutus on maltillista. 

Vantaa on hyvä kotipaikka ensiasunnon ostajalle

Vantaan myytävät asunnot tarjoilevat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Uusi kerrostalokoti on turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset. 

Monet myytävät asunnot tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta uusi kotisi elää elämäntilanteesi mukaan. Uudessa asunnossa voit asua ilman remonttihuolia vuosikaudet. 

Kun ostat uuden Bonava-kodin rakentamisen varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan kotiisi oman makusi mukaisen sisustustyylin sisustusalan ammattilaisemme kokoamista upeista tyylikokonaisuuksista.

Uusi asunto Vantaalla on myös sijoittajan valinta

Kodikkailla paikoilla, hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä sijaitsevat Vantaan myytävät asunnot sopivat mainiosti sijoitusasunnoiksi. Sijoitusasunnon valinnassa ratkaisevia tekijöitä ovat muun muassa sijainti, liikenneyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. 

Uusi asunto on sijoittajalle loistovalinta, sillä Bonavan uudiskohteet rakennetaan hyville paikoille vetovoimaisiin kasvukeskuksiin. Vantaan asuntovalikoimasta löytyy kiinnostavia sijoituskohteita, niin yksiöitä, kaksioita kuin kolmioita.

Vantaan uuteen asuntoon on mukava kotimatka

Vantaan uudiskohteiden suunnittelu lähtee aina asukkaista. Meille asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Kyse ei ole vain upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota kodeissa ja niiden naapurustoissa eletään. 

Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme kanssasi koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka. 
 

Uusi asunto Vantaalla sinun tyylisi mukaan

Sisustus tekee asunnosta kodin, ja kun uusi koti näyttää asukkaaltaan, on asuminen entistä viihtyisämpää. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sinulle mieleisimmän tyylin niin uuteen keittiöösi ja oleskelutiloihin kuin kylpyhuoneeseesi. Jokaisen sisustustyylin kantavia voimia ovat toiminnallisuus, laatu ja muotoilu. Materiaalit on valittu huolella asukkaiden toiveita ja mieltymyksiä ajatellen. Näin uusi asuntosi on viimeistä piirtoa myöden viihtyisä, kun muutat sisään.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58