Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Vantaa. Täältä löydät uudet asunnot Vantaalta.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Vantaa

Bonavan uudiskohteet Vantaalla

Kuvaus

Vantaan uudiskohteet

Etsitkö uutta asuntoa Vantaalta? Uudiskohteet Vantaalla tarjoilevat monipuolisia kotipaikkoja palvelujen kupeessa ja lähellä luontoa. Valikoimastamme löydät ihastuttavat uudisasunnot Vantaan parhailta paikoilta. Vantaan uudiskohteet sijaitsevat kodikkaissa naapurustoissa, joissa asukkaiden on hyvä elää elämäänsä. Kun palvelut ovat kotikulmilla ja kulkuyhteydet toimivat, elämä rullaa.

Viehättävä Vantaa puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita. Väkiluvultaan se on Suomen neljänneksi suurin kaupunki. Vantaalta löydät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut vetovoimaisessa paketissa. Tutustu ja ihastu Boavan uudiskohteisiin Vantaan Hiekkaharjussa, Kaivokselassa ja Leinelässä. Tervetuloa uuteen kotiin Vantaalle.

Myytävät asunnot Vantaalla

Miksi valita uudiskohde Vantaalta?

Uudiskohde Vantaalla on huoleton ja turvallinen valinta. Vantaan uudiskohteiden suunnittelun lähtökohtana ovat ihmiset. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Uusi asunto Vantaalta on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi rakennamme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Valikoimastamme löydät helposti sopivan uuden asunnon Vantaalta monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Vantaan uudiskohteet

Minkälaisessa ympäristössä sinä haluat elää ja asua? Nautitko energisestä arjesta luonnon lähellä vai viihdytkö parhaiten kattavien palvelujen ympäröimänä? 

Uudiskohteet Vantaalla tarjoilevat monipuolisia kotipaikkoja palvelujen kupeessa ja lähellä luontoa. Valikoimastamme löydät ihastuttavat yksiöt, kutsuvat kaksiot, hurmaavat kolmiot ja tilavammat perheasunnot Vantaan parhailta paikoilta.

Tutustu Bonavan upeisiin uudiskohteisiin: uudiskohteet Kaivoksela sekä uudiskohteet Hiekkaharju, uudiskohteet Leinelä ja valitse omaksesi uudisasunto Vantaalta.

Bonavan uudet asunnot Vantaalla - turvallinen ostaa ja omistaa

Uusi asunto Vantaalla on huoleton, turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudessa kerrostalokodissa on kaikki kunnossa, voit unohtaa remonttitarpeet vuosikausiksi. Piha- ja lumitöistäkään kerrostaloasukkaan ei tarvitse huolehtia.  

Vantaan uudisasunnot on suunniteltu huolella ja ne sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Suunnittelussa on panostettu muun muassa muunneltavuuteen, esteettömyyteen, laatuun, varusteluun ja hyvään äänieristykseen.

Uusi asunto tuo mielenrauhaa jo siksikin, että perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen, kuten asuntokohtaisen vedenmittauksen ansiosta kulutus on maltillista. 

Uudisasunto ensiasunnoksi Vantaalta

Ensimmäisen oman asunnon ostaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Me haluamme tehdä ostopäätöksestä aina mahdollisen mukavan ja vaivattoman. Siksi myös uudisasunnot Vantaalla tarjoavat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Maailman parhaista kodeista on moneksi.

Bonavan uudisasunnot Vantaalla tarjoilevat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Uudiskohde on turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset.
 
Monet uudisasunnot tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta uusi kotisi elää elämäntilanteesi mukaan. Uudessa asunnossa voit asua ilman remonttihuolia vuosikaudet. Kun ostat uuden Bonava-kodin rakentamisen varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan kotiisi oman makusi mukaisen sisustustyylin sisustusalan ammattilaisemme kokoamista upeista tyylikokonaisuuksista.

Uusi asunto Vantaalla on myös sijoittajan valinta

Kodikkailla paikoilla, hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä sijaitsevat Vantaan uudiskohteet sopivat mainiosti sijoitusasunnoiksi. Sijoitusasunnon valinnassa ratkaisevia tekijöitä ovat muun muassa sijainti, liikenneyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. 

Uusi asunto on asuntosijoittajan loistovalinta, sillä Bonavan uudiskohteet rakennetaan hyville paikoille vetovoimaisiin kasvukeskuksiin. Vantaan asuntovalikoimasta löytyy kiinnostavia sijoituskohteita. 

Myytävät asunnot Vantaalla

Bonava-kodit rakennetaan Vantaan tavoiteltuimpien kotipaikkojen parhaille paikoille ja viihtyisiin naapurustoihin. Kaipasitpa sitten lenkkeilymaastoja ja metsän tuoksua tai kaupungin vilinää, Bonava-kotien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto juuri sinun tarpeisiisi. Huolella suunnitellun kotitalon lisäksi panostamme onnelliseen naapurustoon ja haluammekin aina tuoda uuteen kotikortteliin arjen pieniä iloja lisääviä elementtejä.

Uudessa Bonava-kodissa kaikki on uutta, mikä tekee asumisesta huoletonta ja vaivatonta. Voit heittää hyvästit remonteille ja repsottaville nurkille vuosikausiksi. Oli kyse sitten yksiöstä tai isommasta perheasunnosta, modernit pohjaratkaisut tuovat uuteen kotiin upeaa toiminnallisuutta ja tehokkuutta ilman hukkaneliöitä. Tarjolla on sekä toimivapohjaisia yksiöitä ja kaksioita että kutsuvia kolmioita ja isompia perheasuntoja Vantaalla.

Tutustu ja löydä uusi asunto Vantaalta: myytävät asunnot Vantaa, myytävät yksiöt Vantaamyytävät kaksiot Vantaamyytävät kolmiot Vantaa,  myytävät isommat asunnot Vantaa.

Energiatehokas uudiskohde Hiekkaharjussa

Vantaan uudiskohteiden kodit rakennetaan energiaa ja luonnonvaroja säästäen sekä ympäristökuormitusta vähentäen. Tämä ei kuitenkaan yksin riitä, vaan katsomme vielä pidemmälle. Kehitämme naapurustoja, joissa on huomioitu sekä yhteiskunnalliset että ekologiset arvot. Luomme kotikortteleita, joissa voit asua ja elää parhaalla mahdollisella tavalla perheesi, ystäviesi, naapuriesi ja ympäristösi kanssa.

Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uudiskohteissa kulutus on maltillista ja energian hinnannousun merkitys pienempi. Myös asuntokohtainen vedenmittaus on uusissa kodeissa merkittävä ja rahanarvoinen etu.

Vantaan Hiekkaharjuun nouseva uudiskohde Vantaan Hilla kuuluu energialuokkaan A. Energiatehokkaiden kodinkonevalintojen lisäksi talon katolle sijoitetaan aurinkopaneeleita, joilla tuotetaan osa kiinteistön sähköstä. Tutustu Vantaan Hillan uudiskohteeseen ja toteuta haaveet uudesta kodista.

Uudiskohteet_Vantaa_Hiekkaharju_Hilla_kotikortteli.jpg

Uudiskohteet Kaivokselassa tarjoilevat energistä arkea

Uudiskohde Kaivokselassa sopii sujuvasta arjesta ja reippaasta ulkoilusta nauttivalle. Kaivoksela tunnetaankin vehreänä kotipaikkana, jossa voi virkistäytyä lähellä kotia. Myös Bonavan uudet asunnot Kaivokselassa kutsuvat monimuotoisen luonnon ja ihastuttavien lenkkipolkujen äärelle. 

Vantaan Kaivokselan uusista asunnoista avautuvat näkymät pihalle ja luonnonmukaiseen puistoon. Kotikortteli rajautuu kasvistoltaan rikkaaseen ja kulttuuriperinnöllisesti arvokkaaseen purolaaksoon, joka on osa Vantaanjoen lasku-uomaa. Kaivokselan uudet asunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin asumisen uutta ajattelua tarjoten. Naapurustoon viimeisenä uudiskohteena asettuneessa Neidonkengässä on tarjolla vielä valoisia ja selkeäpohjaisia muuttovalmiita koteja. Tutustu koteihin ja löydä omasi.

Uudiskohteet_Vantaa_Kaivoksela.jpg

Uudiskohde luonnon äärellä Vantaan Leinelässä

Vantaan Leinelän luontopolkujen ja upeiden ulkoilumaastojen kainalossa on kodikas Seelan kotikortteli. Turvallinen, siisti ja moderni Leinelä on oivallinen kotipaikka huolettomasta uudisasumisesta haaveilevalle. Omalle tontille asettuvassa Seelassa on hinta–laatusuhde kohdillaan ja kohtuulliset asumiskustannukset. Tutustu muuttovalmiiseen Vantaan Seela 1:n uudiskohteeseen ja löydä oma kotisi.

Uudiskohteet_vantaa_leinela_Seela.jpg

 

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58