amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vantaalla

Kukapa ei haaveilisi uudesta asunnosta viihtyisässä naapurustossa? Vantaan uudet myytävät asunnot sijaitsevat kodikkailla paikoilla. Tarjolla on upea valikoima uudisasuntoja, joten jokaiseen elämäntilanteeseen löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vantaalla

Kukapa ei haaveilisi uudesta asunnosta viihtyisässä naapurustossa? Vantaan uudet myytävät asunnot sijaitsevat kodikkailla paikoilla. Tarjolla on upea valikoima uudisasuntoja, joten jokaiseen elämäntilanteeseen löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Tervetuloa uuteen asuntoon Vantaalle

Haluamme olla mukana elämäsi eri vaiheissa. Tarjoamme monipuolisen valikoiman uusia asuntoja, jotka sopivat moneen menoon ja makuun. Kun etsit yksiötä, kaksiota, kolmiota tai isompaa perheasuntoa, Vantaan uudiskohteista löydät omasi. Tarjoamme uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia sekä asuntoja, jotka muuntuvat joustavasti elämäntilanteesi ja toiveidesi mukaan.

Uusi asunto Vantaalla on paitsi huoleton, myös turvallinen valinta. Toteutamme uusien asuntojen ja kerrostalojen rinnalle kodikkaita naapurustoja, joissa asukkaiden on hyvä elää elämäänsä. Kun palvelut ovat kotikulmilla ja kulkuyhteydet toimivat, elämä rullaa.

Ota vastaan uuden kodin ja Vantaan kutsu! Viehättävä Vantaa puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita. Väkiluvultaan Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki. Tästä kotikaupungista löydät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut vetovoimaisessa paketissa.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Vantaalla

Kaupunginosat Vantaalla

Kaikki kaupunginosat Vantaalla

Tulossa ihan uutta

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Mannerheimintie 103a, 00280 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)