Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Hiekkaharju. Täältä löydät uudet asunnot Hiekkaharjussa.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Hiekkaharju

Bonavan uudiskohteet Hiekkaharjussa

Kuvaus

Myytävät asunnot Hiekkaharjussa

Haaveiletko huolettomasta kaupunkiasumisesta luonnon ja liikenneyhteyksien äärellä? Hiekkaharjun uudet Bonava-kodit tarjoilevat sopivassa suhteessa sujuvaa arkea ja tuttavallista yhteisöllisyyttä.

Vantaan Hiekkaharju tunnetaan rauhallisena pientaloalueena, jossa luonto on läsnä kaikkialla ja naapuria on helppo lähestyä. Sijainti Tikkurilan suuralueella tuo arkeen ihanaa huolettomuutta, sillä lähes kaikki löytyy kävely- tai pyöräilyetäisyydeltä. Hiekkaharju sopiikin mainiosti niin hyviä kulkuyhteyksiä arvostavalle ensiasunnon ostajalle kuin turvallisesta naapurustosta haaveilevalle lapsiperheelle ja leppoisaa kaupunkiasumista kaipaavalle vanhemmalle väelle.

Hiekkaharju on saanut nimensä jääkauden jättämästä ja sittemmin veden tasoittamasta harjumuodostelmasta, jonka kohdalle naapurusto on muodostunut. Pysyvä asutus alueelle saapui rautatien innoittamana noin sata vuotta sitten, ja muodostui alunperin pääosin omakotitaloista. Lähivuosina noin 5 500 asukkaan naapurusto kehittyy entisestään, kun Sipulipuiston kupeeseen kohoaa monipuolinen valikoima niin matalia kerrostaloja kuin pientaloja tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden uusille asukkaille nauttia sympaattisen kotipaikan tunnelmasta. Tutustu nyt uusiin Bonava-koteihin ja aloita kotimatkasi kohti Hiekkaharjun hurmaavaa naapurustoa.

Myytävät asunnot Hiekkaharjussa

Uudiskohteet Hiekkaharjussa

Bonavan uudet asunnot Hiekkaharjussa asettuvat ihanteellisesti Sipulipuiston kupeeseen. Nelikerroksinen Vantaan Hilla sopii niille, jotka nauttivat naapuruston yhteisöllisyydestä ja uuden alueen siisteydestä. A-energialuokan uudiskohde tarjoaa kestävää asumista ilman remonttihuolia. Pihatöitäkään ei Hillassa tarvitse tehdä – ellei intoudu istuttamaan omia yrttejä korttelipihan viljelylaatikoihin. Tutustu nyt uutuuteen ja löydä oma kotisi Hiekkaharjusta.

Hiekkaharjun harrastusmahdollisuudet

Bonavan myytävät asunnot Hiekkaharjussa tarjoavat helppoja harrastusmahdollisuuksia koko perheelle. Kokeile swingiä Hiekkaharjun golfkentällä tai suuntaa tenniskeskukselle perheen tai ystävien kera. Hiekkaharjun urheilupuiston lajivalikoimaan lukeutuvat niin yleisurheilu kuin beach volley, tennis, lentopallo ja koripallo. Talvella puistossa pääsee luistelemaan. Luonnossa liikkujia naapurusto hemmottelee ihastuttavilla ulkoilumahdollisuuksilla, sillä läheltä löytyvät muun muassa Kuusijärvi, Hiirilammet, Malminniityn frisbeegolfrata sekä Möskärin kuntoportaat. Lisää harrastusmahdollisuuksia avautuu Tikkurilassa, jossa sijaitsee esimerkiksi uimahalli. Katso nyt Hiekkaharjun myytävät asunnot ja muuta naapurustoon, jossa luonto kohtaa huolettoman kaupunkielämän.

Kattavat palvelut Hiekkaharjussa

Bonavan myytävät asunnot Hiekkaharjussa asetuvat lähelle erinomaisia lähipalveluja. Kattavien paikallispalvelujen lisäksi asukkaita palvelevat Tikkurilan ja Koivukylän marketit, kauppakeskus Dixi sekä Tikkuri. Myös alueen ravintola- ja kahvilatarjonta hurmaa monipuolisuudellaan. Ketjuravintoloiden lisäksi naapurustossa voi maistella herkkuja niin Nepalista kuin Kreikasta, tai hurmaantua grillin antimista. Perheen pienimmille Hiekkaharjusta löytyy niin päiväkoti kuin alakoulu; yläkoulut ja lukio sijaitsevat pyöräilyetäisyydellä Jokiniemessä ja Tikkurilassa. Tutustu Hiekkaharjun uudiskohteisiin ja tee kotihaaveistasi totta.

Sujuvat liikenneyhteydet Hiekkaharjussa

Hiekkaharjussa on helppo pyörittää arkea, sillä naapurustosta löytyy oma juna-asema, jossa pysähtyvät junat I, P ja K. Helsingin keskustaan matkaa junalla 22 minuutissa, Tikkurilan asemalle yhden pysäkinvälin noin minuutissa. Junan lisäksi naapurustossa voi liikkua myös bussilla. Pyöräilijöiden iloksi Hiekkaharjusta pääsee Vantaan kaupungin kehittämää radanvarren laatureittiä pitkin näppärästi sekä Tikkurilan että Korson suuntaan. Bonavan uudisasunto sopii pyöräilijälle myös turvallisuuden näkökulmasta erinomaisesti, sillä uudiskohteeseen toteutetaan aina lukolliset ja turvalliset säilytystilat polkupyörille. Katso uudet myytävät asunnot Hiekkaharjussa ja aloita oma kotimatkasi kohti vehreää naapurustoa.

Tikkurilan kulttuuririennot kulman takana

Hiekkaharju tarjoaa ainutlaatuisen kotipaikan kulttuurin ystävälle, sillä Tikkurilan monipuolinen ja alati kehittyvä viihde- ja elämystarjonta on pyöräilyetäisyydellä Bonavan uusista asunnoista. Heittäydy elokuvien ihmeelliseen maailmaan historian havinaa henkivässä Bio Grandissa tai nauti teatteritaiteesta entisen silkkitehtaan tiloissa Teatteri Vantaan Silkkisalissa. Vantaan kaupunginmuseo löytyy niin ikään Tikkurilasta vuodelta 1962 peräisin olevassa vanhassa asemarakennuksessa. Musiikin ystävälle naapurusto tarjoilee monenmoista tapahtumaa ympäri vuoden. Kesäkauden ehdoton vetonaula on heinäkuinen elävän musiikin ilakointi Tikkurila Festivaali.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58