Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Hiekkaharjun Hilla Vantaalla.
Kodikas naapurusto

Hiekkaharjun Hilla

Tervetuloa Hiekkaharjun sympaattiseen naapurustoon

Kuvaus

Tervetuloa Hiekkaharjun sympaattiseen naapurustoon

Hiekkaharjun Hilla kutsuu luonnon syliin ja ensiluokkaisten kulkuyhteyksien varrelle. Tutustu uuden kotikorttelin suunnitelmiin ja ole mukana ensimmäisten joukossa.

Harjakattoinen Hilla tuo uusia Bonava-koteja Hiekkaharjun kehittyvään naapurustoon. Sipulipuiston naapuriin asettuvasta korttelista muodostuu leppoisan asumisen kotipaikka, jossa naapurien on helppo viettää aikaa yhdessä joko korttelipihalla tai lähes kotiovelta avautuvan luonnon helmassa. Lähiluonnosta inspiraation nimeensäkin saaneen Hillan uusien kotien suunnittelussa panostetaan kestävään ja toimivaan arkeen sekä eri elämäntilanteisiin soveltuviin pohjaratkaisuihin. Asukkaiden yhteiseen käyttöön suunnitellaan muun muassa pyöränhuoltopistettä, saunaa sekä pesutupaa.

Uusia koteja ja hyvää elämää

Turvallisessa naapurustossa on helppo nauttia huolettomasta arjesta elämän pienine ja suurine iloineen. Vaikka Hillan kotikortteli kohoaa aivan rauhallisen pientaloalueen kupeeseen, pääsee täältä näppärästi myös juna-asemalle ja Tikkurilan keskustan kattavien palvelujen ja kulttuuritarjonnan pariin. Lapsiperheiden iloksi naapurustosta löytyy valmiina niin päiväkoti kuin koulutkin, ja lähin leikkipuisto sijaitsee aivan naapurissa. Myös omaan kotikortteliin suunnitellaan turvallinen ja viihtyisä piha-alue, jossa eri ikäisten asukkaiden on mukava viettää aikaa. Uudet kodit ovat nyt suunnitteilla. Jätä yhteystietosi, niin pidämme sinut ajan tasalla suunnittelun etenemisestä ja pääset varaamaan oman kotisi ensimmäisten joukossa.

Kuvat

Naapurusto

 • Luonto ja harrastusmahdollisuudet

  Hillan naapurustossa on helppo harrastaa lähes lajia kuin lajia. Kävelyetäisyydellä ovat muun muassa Hiekkaharjun golfkenttä, Tenniskeskus, Malminniityn frisbeegolfrata sekä kuntosali. Läheltä löytyvät niin ikään Möskärin kuntoportaat ja Hiirilampien ulkoilualue. Hiekkaharjun urheilupuiston lajivalikoimaan lukeutuvat muun muassa yleisurheilu, beach volley ja koripallo. Talvisin kenttä jäädytetään luistelijoita varten.

 • Kulkuyhteydet

  Hillassa arki rullaa, sillä Hiekkaharjun juna-asemalle on vain 800 metrin kävelymatka. Tikkurilaan on yksi pysäkinväli, ja Rautatientorille hurauttaa 22 minuutissa. Korttelin läheisyydellä on myös bussipysäkki. Työmatkapyöräily sujuu näppärästi radanvartta seurailevaa laatureittiä pitkin. Kotikorttelin suunnittelussa kiinnitetäänkin huomiota turvallisiin polkupyörien säilytystiloihin sekä pyörien pesu- ja huoltomahdollisuuksiin.

 • Palvelut naapurustossa

  Hiekkaharjun paikallispalvelujen lisäksi Hillan asukkaat pääsevät nauttimaan Tikkurilan kattavasta ravintola- ja palvelutarjonnasta. Lähikauppa Manteliin on matkaa 850 metriä, kauppakeskus Dixiin noin 1,7 kilometriä. Tikkurilassa sijaitsevat myös kaupungin palvelut, kuten terveyskeskus, neuvola, hammashoitola, kirjasto sekä kaksi nuorisotilaa. Päiväkodit, koulut ja lukio löytyvät kaikki 1,5 kilometrin säteeltä.

  Tutustu Tikkurilan kirjastoon
 • Kulttuuri kulman takana

  Tikkurilasta on muotoutunut Vantaan kulttuurielämän sykkivä sydän, jossa pääsee nauttimaan niin musiikista ja elokuvista kuin teatteritaiteesta. Erityisen sykähdyttävän miljöön vapaa-ajan vietolle tarjoilevat 50-luvun tunnelmaa henkivä elokuvateatteri Bio Grand sekä Tikkurilan vanhan silkkitehtaan tiloissa toimiva Teatteri Vantaan Silkkisali. Nuorten maksutonta taidetoimintaa järjestää jokirannassa sijaitseva Kulttuuritehdas Vernissa.

  Tutustu Bio Grandiin

Etäisyydet

800 m

juna-asemalle

10 min

lähikauppaan

700 m

golfkentälle

900 m

kuntosalille

1 km

urheilupuistoon

1 km

koirapuistoon

Myytävät asunnot Hiekkaharju