Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Suunnitteilla uusia asuntoja Vantaan Hiekkaharjulle.
Ennakkomarkkinoinnissa

Vantaan Hilla

Harjakattoinen Hilla houkuttelee viihtymään

Tontin omistus:
Vuokra
Pinta-ala:
28 - 84 m²
Huoneita:
1 - 4
Velaton hinta:
164 800 -
357 800 €
Valmistuminen:
Arviolta loppuvuodesta 2024
Tutustu koteihin

Ennakkovaraajan etu

Kun teet varaussopimuksen Vantaan Hillan uudesta kodista 16.3.–31.5., saat kaupan päälle mikroaaltouunin, teräksisen sävyiset kodinkoneet keittiöön sekä peilikaapin ja tilavamman allaskalusteen kylpyhuoneeseen. Edun arvo on noin 2 000 euroa.

Kuvaus

Harjakattoinen Hilla houkuttelee viihtymään

Pientaloalueen kainaloon asettuva Hilla tarjoilee kylämäistä tunnelmaa ja kodikasta yhteisöllisyyttä. Nämä kodit on suunniteltu hyvää elämää ja huoletonta arkea silmällä pitäen.

Asunto Oy Vantaan Hilla toivottaa sinut tervetulleeksi Hiekkaharjun luonnonläheiseen naapurustoon. Kodikkaan kokoiseen nelikerroksiseen Hillaan rakentuu 46 uutta Bonava-kotia. Tilankäytöltään tehokkaiden asuntojen koot vaihtelevat 28-neliöisestä yksiöstä aina 84-neliöiseen perheasuntoon. Lisäksi Hillasta löytyy elämäntilanteen mukaan joustavia Duo-koteja, joissa kaksi asuntoa voidaan yhdistää yhdeksi isommaksi 92,5- tai 97-neliöiseksi kokonaisuudeksi. Koteihin tulee Puustellin hyvin varustellut keittotilat, ja makuuhuoneisiin ja eteiseen sijoitettavat kaapistot tarjoavat mukavasti säilytystilaa. Monissa asunnoissa myös irtaimistovarasto sijaitsee näppärästi asunnon yhteydessä tuoden helpotusta arkeen. Pienemmissä kodeissa on viehättävä ranskalainen parveke, ja osassa koteja oleskelutilat jatkuvat omalle asuntopihalle tai parvekkeelle. Ensimmäiseen kerrokseen sijoitetaan työtilallisia asuntoja, joihin pääsee kulkemaan oman sisäänkäynnin kautta.

Leppoisaa elämää tuttavallisessa naapurustossa

Sulavasti ympäristöönsä sointuvan Hillan suojaisa kotipiha tarjoaa toimintoja kaiken ikäisille. Asukkaiden yhteiseen käyttöön suunnitellaan muun muassa pyöränhuoltopistettä, grillipaikkaa ja viljelylaatikoita. Lisäksi kotitalosta löytyy yhteiskäyttöinen sauna sekä pieni pesutupa kuivaushuoneineen. Lapsiperheiden iloksi päiväkoti ja koulut ovat lyhyen matkan päässä ja lähin leikkipuisto sijaitsee viereisessä Sipulipuistossa. Hilla kuuluu energialuokkaan A. Energiatehokkaiden kodinkonevalintojen lisäksi talon katolle sijoitetaan aurinkopaneeleita, joilla tuotetaan osa kiinteistön sähköstä. Osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pihalla ja jokaiselle paikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen. Kulkeminen on helppoa ilman autoakin, sillä lähellä sijaitseva juna-asema varmistaa sujuvat yhteydet niin Tikkurilan keskustaan kuin muuallekin pääkaupunkiseudulle. Hillan kodit ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa ja niiden odotetaan valmistuvan arviolta syksyllä 2024.

Kuvat

Naapurusto

 • Luonto ja harrastusmahdollisuudet

  Naapurusto tarjoaa liikkujalle paljon vaihtoehtoja ja kävelymatkan päässä ovat muun muassa Hiekkaharjun golfkenttä, Tenniskeskus, Malminniityn frisbeegolfrata sekä kuntosali. Itsensä voi haastaa myös Möskärin kuntoportailla tai nauttia rauhallisemmasta reippailusta Hiirilampien ulkoilualueella. Hiekkaharjun urheilupuiston lajivalikoimaan lukeutuvat muun muassa yleisurheilu, beach volley ja koripallo. Talvisin kenttä jäädytetään luistelijoita varten.

 • Sujuvat kulkuyhteydet

  Hiekkaharjussa kaikki on mukavan lähellä. Juna-asemalle kipaisee nopeasti, sillä matkaa on vain 800 metriä. Tikkurila on vain yhden pysäkinvälin päässä, ja Rautatientorillekin hurauttaa 22 minuutissa. Korttelin läheisyydessä on myös bussipysäkki. Työmatkapyöräily käy sujuvasti radanvartta seurailevaa laatureittiä pitkin. Hillan suunnittelussa pyöräilijät on otettu hyvin huomioon tarjoamalla turvalliset säilytystilat sekä mahdollisuus polkupyörän huoltoon.

 • Palvelut naapurustossa

  Hiekkaharjun paikallispalvelut, kuten lähikauppa Manteli, sijoittuvat aseman ympäristöön. Tikkurilan runsaan palvelu- ja ravintolatarjonnan äärelle on vain lyhyt pyrähdys, ja kauppakeskus Dixi sijaitsee noin 1,7 kilometrin päässä Hillasta. Tikkurilasta löytyvät myös kaupungin palvelut, kuten terveyskeskus, neuvola, hammashoitola, kirjasto sekä kaksi nuorisotilaa. Päiväkodit, koulut ja lukio sijaitsevat kaikki 1,5 kilometrin säteellä.

  Lue lisää
 • Monipuolinen kulttuuritarjonta

  Tikkurilasta on muotoutunut Vantaan kulttuurielämän keskus, jossa voi nauttia niin musiikista ja elokuvista kuin teatteritaiteestakin. Poikkeuksellisen upeat puitteet vapaa-ajan vietolle tarjoilevat 50-luvun nostalgiaa henkivä elokuvateatteri Bio Grand sekä Tikkurilan vanhan silkkitehtaan kunnostetuissa tiloissa esiintyvän Teatteri Vantaan Silkkisali. Nuorten maksutonta taidetoimintaa järjestää jokirannassa sijaitseva Kulttuuritehdas Vernissa.

  Makupaloja kulttuurinnälkään

Sisustusvalinnat

Autopaikat

Myytävät asunnot

Löydä unelmiesi koti

Kuinka monta huonetta tarvitset?

Mitä muuta toivot kodiltasi?
0
Vapaa
Alustava varaus
Varaussopimus
Myyty

Valitettavasti meillä ei ole yhtään hakuasi vastaavaa kotia juuri nyt tarjolla. Kokeile laajentaa hakuasi.