Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Helsinki uudiskohteet
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Helsinki

Näytä kohteet
Kuvaus

Löydä upeat uudiskohteet Helsingissä

Olemme mukana elämäsi eri vaiheissa. Valikoimastamme löydät helposti uudet asunnot moneen menoon ja makuun. Uudiskohteet tarjoilevat myös uudenlaisia asumisen oivalluksia. Myytävät asunnot Helsingissä muuntuvat joustavasti elämäntilanteesi mukaan, joten saat juuri omien toiveidesi mukaisen kodin.

Uusi asunto on ihanan huoleton ja turvallinen valinta, jossa on helppo viihtyä pitkään. Myytävät asunnot sijaitsevat kodikkaissa naapurustoissa Helsingin parhailla paikoilla. Kun palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, elämä rullaa. Tervetuloa uuteen kotiin vetovoimaiselle kotipaikalle Helsingin Pasilaan ja Kaarelan Kuninkaantammeen. Tutustu ja ihastu - myytävät asunnot Helsingissä odottavat uusia asukkaita.

Pääkaupunkina ja Uudenmaan maakuntakeskuksena Helsinki on Suomen kulttuurinen, hallinnollinen ja poliittinen keskus sekä maan suurin työnantaja. Tavoiteltuna kotipaikkana ja yliopistokaupunkina Helsinki puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita. Täältä löydät kaikki mukavan elämän eväät monipuolisessa paketissa. Ota vastaan Helsingin kutsu.

Myytävät uudiskohteet Helsinki

Bonavan uudisasunnot Helsingissä

Myytävät asunnot Helsinki

Myytävät asunnot Helsingissä sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla. Tarjolla on ihania asuntoja ja onnellisia naapurustoja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Helsingin uudiskohteisiin asukkaiden on helppo tuntea kuuluvansa. Suomen pääkaupunkina Helsinki tarjoaa kaikki urbaanin elämän ja huolettoman elämän eväät monipuolisessa paketissa yhdistettynä meren ja luonnon läheisyyteen. Tarjolla on sekä toimivapohjaisia yksiöitä ja kaksioita että kutsuvia kolmioita ja isompia perheasuntoja. Tutustu hurmaaviin uudiskohteisiimme Pasilassa sekä Kaarelassa ja valitse omaksesi uusi asunto Helsingistä.

Uudiskohteet Pasilan Postipuistossa kutsuvat urbaanin vehreään kylätunnelmaan

Haaveiletko omasta citykodista kauppojen, palvelujen ja kulkuyhteyksien äärellä? Kaipaatko kuitenkin myös luontoa lenkkipolkuineen ja vehreine luontoreitteineen? Uudiskohteet Pasilan Postipuistossa tuovat urbaaniin sykkeeseen moniin elämäntilanteisiin sopivia uusia asuntoja. Vierestä löytyvät niin uudistuvan Pasilan palvelut kuin Keskuspuiston rauha. Postipuiston uudet asunnot tarjoavat huoletonta kaupunkiasumista ja yhteisöllistä korttelielämää. Uusia Bonava-koteja tulee alueelle kahteen viihtyisään kotikortteliin kaikkiaan 520. Tutustu uudiskohteisiin Pasilassa ja jää kuulolle Postipuiston suunnittelun etenemisestä.

Uudiskohteet Kaarelassa kutsuvat Keskuspuiston kainaloon

Helsingin Kaarelaan nousee parhaillaan uusi moderni ja luonnonläheinen Kuninkaantammen asuinalue. Täällä lenkkipolut ja hiihtoladut kutsuvat treenaamaan ja rentoutumaan. Uudiskohteet Kaarelassa asettuvat ihanteellisesti lähelle tulevia lähipalveluja ja kehittyviä liikenneyhteyksiä. Uudet myytävät asunnot Kuninkaantammen kotikorttelissa on suunniteltu sujuvaa arkea ja nautinnollista asumista silmällä pitäen sekä naapuruston veikeää ilmettä mukaillen. Tutustu muuttovalmiisiin koteihin ja valitse omaksesi hurmaava uudiskohde Kaarelasta.

Kulttuurimenoja pääkaupungin sydämessä

Valitse omaksesi uudiskohde Helsingistä ja tutustu pääkaupungin kattavaan kulttuuritarjontaan. Pääkaupungista löytyy runsaasti näkemistä, tekemistä ja kokemista taidemuseoista puistoihin ja kulttuuririennoista kulinaarisiin nautintoihin ja uniikkeihin elämyksiin. Helsingin kauppatorilta on esimerkiksi helppo piipahtaa merellisiin maisemiin, kuten UNESCOn maailmaperintökohteisiin kuuluvaan Suomenlinnaan, joka tunnetaan paitsi ainutlaatuisena sotilasarkkitehtuurin muistomerkkinä, myös yhtenä Suomen suosituimmista nähtävyyksistä. 

Pääkaupunkina Helsinki toimii kotipaikkana monille musiikkitapahtumille. Helsinki-päivän konsertti kesäkuussa kerää vuosittain suuren yleisön kuuntelemaan ajankohtaisia artisteja Töölönlahden kupeeseen. Urbaanimpaa musiikkia tarjoilee Flow Festival ja elektroniseen musiikkiin on erikoistunut Weekend Festival. Espan lavalla esiintyy kesäisin lukematon kirjo eri musiikkilajien konkareita sekä aloittelevia artisteja. Elokuinen Taiteiden yö muuttaa kaupungin taianomaiseksi taiteiden näyttämöksi. Valitse siis omaksesi uudiskohde Helsingistä ja ihastu pääkaupungin monenkirjavaan kulttuuritarjontaan.

Shoppaile ja herkuttele Helsingissä

Bonavan uudet myytävät asunnot Helsingissä asettuvat kotipaikoille, joista on lyhyt matka kaupungin parhaille shoppailu- ja herkuttelupaikoille. Hyppää vaikkapa raitiovaunuun numero kuusi, joka kulkee Hietalahdesta Arabianrantaan ja soveltuu erityisesti designista, kulttuurista ja ruoasta kiinnostuneille. 

Kantakaupungin ravintoloiden lisäksi Helsingistä löytyy lukuisia helmiä, jotka nauttivat suurta suosiota paikallisten keskuudessa. Esimerkiksi Laajasalon legendaarinen navettaan rakennettu pizzeria Fornitaly houkuttelee asiakkaita ympäri pääkaupunkiseutua suussa sulavilla herkuillaan. Herttoniemen rannassa Trattoria il Faro tarjoaa mutkattoman herkullisia makuelämyksiä loistavalla palvelulla höystettynä. Lauttasaaren maineikas merenrantaravintola Blue Peter on toiminut HSK:n pursiseuralla jo vuodesta 1976. Bonavan uudiskohteet Helsingissä tarjoilevat oivat puitteet pääkaupunkiseudun laajaan ravintolatarjontaan tutustumiseen. 

Kaupungista löytyy lukematon määrä tarjontaa toreista ja kauppahalleista tavarataloihin ja tehtaanmyymälöihin, katumuodista ja käsitöistä vintage-vaatteisiin ja design-tuotteisiin. Helsingin ravintoloiden monipuoliseen kirjoon mahtuu laaja skaala valinnanvaraa korkeatasoisista fine dining -kokemuksista pienten bistrojen herkkuihin. Myös helsinkiläinen kahvilakulttuuri vetää puoleensa. Kesäisin kahvilat ja ravintolat avautuvat kaduille ja terasseille. Torikahvilla istuskelu on jo oma ohjelmanumeronsa sinänsä.

Helsinki hurmaa koko perheen

Bonavan uudiskohteet Helsingissä kutsuvat viihtymään pääkaupungin rientoihin. Koko perheen ehdoton vetonaula on Linnanmäki, jonka iloisessa tunnelmassa ja vauhdikkaissa laitteissa hurahtaa huomaamatta koko päivä. Korkeasaaren retkeen voi helposti yhdistää rauhallisen piknikin Mustikkamaalla ja kävelyn upeaa Isoisänsiltaa pitkin Kalasatamaan.

Uimastadionin avajaiset ovat varma merkki kesän alkamisesta. ”Stadikalla” altaita löytyy jokaiseen makuun lasten kahluualtaista 50 metrin uimaratoihin. Kauppatorin kupeeseen avattu Allas Sea Pool tarjoaa uinnin ja saunomisen lisäksi purtavaa ja upeat näköalat Helsingin keskustaan.

Aloita kesäinen päivä Suomenlinnassa ostamassa tuoreita marjoja Kauppatorilta. Tutustu maamme historiaan Suomenlinnan monissa museoissa tai osallistu opastetulle kävelykierrokselle. Linnoituksen poukamat ja rauhaisat kalliot kutsuvat nauttimaan leudosta merituulesta ja linnunlaulusta. Uudiskohde Helsingissä on ihana tapa aloittaa seikkailu pääkaupungissa.

Liiku pääkaupungin vehreässä luonnossa

Bonavan uudiskohteet Helsingissä asettuvat erinomaisten liikuntamahdollisuuksien äärelle ja lähelle pääkaupungin kaunista luontoa. Kruunuvuorenrannan luonnonsuojelualueet ja Tullisaaren kartanopuisto kutsuvat reippailemaan ja nauttimaan luonnon rauhasta. Pyöräilyreitti rantoja pitkin vie Laajasalosta Tammisalon ja Marjaniemen kautta aina Vartiokylänlahdelle ja Vuosaareen.

Helsingin tarjoama harrastusmahdollisuuksien kirjo on laaja. Kesäiset puistojumpat ympäri Helsinkiä keräävät eri ikäisiä liikkujia hikoilemaan raikkaaseen ulkoilmaan ja talvella vetonauloina toimivat avannot lukuisilla eri rannoilla. Luistelua voi harrastaa peräti seitsemällä tekojääradalla ympäri kaupunkia. Lisäksi retkiluistelun riemua voi sään salliessa kokea meren jäällä. Suosittuihin lajeihin helsinkiläisten keskuudessa lukeutuvat myös muun muassa sisäsurffaus sekä erilaiset joogat. Bonavan uudiskohteet Helsingissä kutsuvat liikkumaan luontoon ja nauttimaan urheilun riemusta.

Myytävät asunnot Helsingissä ovat ihanan huolettomia

Uudessa asunnossa kaikki on uutta, mikä tekee asumisesta huoletonta ja vaivatonta. Voit heittää hyvästit remonteille ja repsottaville nurkille vuosikausiksi. Oli kyse sitten yksiöstä, kaksioista tai kolmioista, modernit pohjaratkaisut tuovat uuteen kotiin upeaa toiminnallisuutta ja tehokkuutta ilman hukkaneliöitä. Bonavan myytävät asunnot Helsingissä sopivat myös monenlaisiin elämäntilanteisiin, sillä ne on suunniteltu huolella muunneltavuus, esteettömyys, laatu, varustelu ja mm. hyvä äänieristys huomioiden. 

Muutoinkin uusi asunto Helsingissä tarjoilee huojentavaa mielenrauhaa. Uuden asunnon perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteessa taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista ja energian hinnannousun merkitys pienempi. Myös asuntokohtainen vedenmittaus on uusissa kodeissa merkittävä ja rahanarvoinen etu. 

Uudiskohde Helsingissä kulkee mukana läpi elämän

Olemme mukana elämäsi eri vaiheissa. Tavoiteltuna kotipaikkana ja yliopistokaupunkina Helsinki puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita. Uudiskohteet Helsingissä tarjoilevat oivaltavia pohjaratkaisuja, jotka on suunniteltu huolella selkeyttä ja toimivuutta korostaen sekä huolettoman mukavaa elämää silmällä pitäen. Tarjolla on niin toimivapohjaisia yksiöitä ja kaksioita esimerkiksi ensiasunnoksi kuin kolmioita ja isompia perheasuntoja. Suunnittelun kulmakivinä toimivat laatu, esteettömyys ja hyvä varustelu. Valikoimastamme löydät helposti sopivan uudiskohteen Helsingistä monenlaiseen elämäntilanteeseen. Tervetuloa uuteen kotiin vetovoimaiselle kotipaikalle Helsingin sykkeeseen.

Bonavan myytävät asunnot Helsingissä sopivat ensiasunnon ostajalle

Ensimmäisen oman asunnon ostaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Me haluamme tehdä ostopäätöksestä aina mahdollisen mukavan ja vaivattoman. Siksi myös Helsingin uudet myytävät asunnot tarjoavat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Maailman parhaista kodeista on moneksi.

Uudiskohde Helsingissä on turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi kodiksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset. Kun hankit ensimmäiseksi omaksi kodiksi uuden asunnon, voit keskittyä rauhassa oman kotipesän rakentamiseen ilman remonttihuolia. Bonava-kodin ostajana pääset valitsemaan uuden asunnon sisustustyylin sisustussuunnittelijan laatimista vaihtoehdoista. Monet myytävät asunnot Helsingissä tarjoavat myös muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia. Voit esimerkiksi perhekoon kasvaessa tehdä kaksiosta kolmion - tai toisinpäin. 

Uudiskohde Helsingissä on asuntosijoittajan fiksu valinta

Helsingin ykköspaikoilla sijaitsevat ja huolella suunnitellut uudet asunnot sopivat mukavine naapurustoineen mainiosti sijoitusasunnoiksi. Sijoitusasunnon valinnassa korostuvat sijainti, hyvät kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Bonavan myytävät asunnot Helsingissä sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä vetovoimaisissa naapurustoissa, joten kaikki fiksun sijoitusasunnon kriteerit ovat näissä uudiskohteissa kohdillaan.

Helsinki vetää puoleensa työvoimaa ja opiskelijoita, joten uusien asuntojen kysyntä on suurta ja sijoituskohteeksi hankittuun asuntoon on helppo löytää asukkaat. Asuntojen hinnat nousevat eniten niillä alueilla, joilla väestötiheys on suurin. Helsingissä asuntojen hintakehitys on ollut viime vuosina vauhdikasta. Uudiskohde Helsingissä onkin fiksu ja turvallinen valinta sijoituskohteeksi. Kattavasta valikoimastamme löytyy niin tehokkaita yksiöitä ja kaksioita kuin huolella suunniteltuja kolmioita ja perhekoteja. Tutustu ja ihastu. Katso Bonavan myytävät asunnot Helsingissä ja löydä oma sijoituskohteesi.

Uusia asuntoja Helsingissä juuri sinulle

Helsingin uudiskohteiden suunnittelun lähtökohtana ovat ihmiset. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Uusi asunto Helsingissä on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi rakennamme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka. Löydä siis tie uuteen kotiin ja lähde kanssamme unelmiesi kotimatkalle. Uudet myytävät asunnot Helsingissä odottavat asukkaitaan.

Uusi asunto Helsingissä oman makusi mukaan

Sisustus tekee asunnosta kodin. Valitse uuden asunnon tyyli oman makusi mukaan ja tee asunnosta unelmiesi koti. Kun olet ostamassa uutta Bonava-kotia Helsingistä jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sinulle mieleisimmän tyylin niin uuteen keittiöösi ja oleskelutiloihin kuin kylpyhuoneeseesi. Näin uusi asunto Helsingissä on juuri sinun näköisesi. Katso kaikki myytävät asunnot Helsingissä ja aloita matka kohti unelmiesi kotia.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58