amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingissä

Onni on oma koti ja kutsuva naapurusto. Bonavan uudet myytävät asunnot rakennetaan Helsingin parhaille paikoille. Tarjolla on upea valikoima uudiskohteita, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingissä

Onni on oma koti ja kutsuva naapurusto. Bonavan uudet myytävät asunnot rakennetaan Helsingin parhaille paikoille. Tarjolla on upea valikoima uudiskohteita, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Tervetuloa uuteen asuntoon Helsinkiin

Olemme mukana elämäsi eri vaiheissa. Siksi valikoimassamme on moneen menoon ja makuun sopivia uusia asuntoja: yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja isompia perheasuntoja. Löydät Helsingin uudiskohteista myös uudenlaisia asuntoja, jotka muuntuvat joustavasti elämäntilanteesi mukaan ja joista voit tehdä juuri omien toiveidesi mukaisen kodin.

Uusi asunto on ihanan huoleton ja turvallinen valinta, jossa on helppo viihtyä pitkään. Uudet asunnot sijaitsevat kodikkaissa naapurustoissa Helsingin parhailla paikoilla. Kun palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, elämä rullaa. Tervetuloa uuteen kotiin vetovoimaiselle kotipaikalle Helsingin Herttoniemeen, Laajasaloon ja Konalaan.

Pääkaupunkina ja Uudenmaan maakuntakeskuksena Helsinki on Suomen kulttuurinen, hallinnollinen ja poliittinen keskus sekä maan suurin työnantaja. Tavoiteltuna kotipaikkana ja yliopistokaupunkina Helsinki puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita, joten täältä löydätkin kaikki mukavan elämän eväät monipuolisessa paketissa. Ota vastaan Helsingin kutsu!

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingissä

Kaupunginosat Helsingissä

Helsingin myytävät asunnot sopivat myös sijoituskohteeksi tai ensiasunnon ostajalle

Helsingin ykköspaikoilla sijaitsevat asunnot sopivat mainiosti myös sijoitusasunnoiksi. Uudiskohde on fiksu ja huoleton sijoituskohde vailla remonttihuolia. Uudet asunnot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä Helsingin vetovoimaisissa naapurustoissa. Bonava-kodit  ja naapurustot suunnitellaan huolella, joten niissä on hyvät pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit ja viihtyisä pihapiiri. Helsingin Bonava-kotien valikoimasta löytyy kiinnostavia vaihtoehtoja myös ensiasunnon ostajalle.

Uusi asunto on huoleton sijoitus

Uusi asunto mukavassa naapurustossa ja hyvällä paikalla on kiinnostava sijoituskohde. Olisiko asuntosijoittaminen myös sinun vaihtoehtosi? Lue lisää

Ensiasuntoon

Bonava-koti on fiksu ja turvallinen valinta ensiasunnon ostajalle. Lue lisää

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Mannerheimintie 103a, 00280 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)