Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingissä

Onni on oma koti ja kutsuva naapurusto. Helsingin myytävät asunnot sijaitsevat parhailla paikoilla kattavien palvelujen äärellä. Tarjolla on persoonallisia asuntoja, mukavia naapurustoja ja upeita uusia maisemia. Helsingin uudiskohteet sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingissä

Onni on oma koti ja kutsuva naapurusto. Helsingin myytävät asunnot sijaitsevat parhailla paikoilla kattavien palvelujen äärellä. Tarjolla on persoonallisia asuntoja, mukavia naapurustoja ja upeita uusia maisemia. Helsingin uudiskohteet sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Tervetuloa uuteen asuntoon Helsinkiin

Olemme mukana elämäsi eri vaiheissa. Valikoimastamme löydät helposti uudet asunnot moneen menoon ja makuun. Helsingin uudiskohteet tarjoilevat myös uudenlaisia asumisen oivalluksia. Myytävät asunnot muuntuvat joustavasti elämäntilanteesi mukaan, joten saat juuri omien toiveidesi mukaisen kodin.

Uusi asunto on ihanan huoleton ja turvallinen valinta, jossa on helppo viihtyä pitkään. Myytävät asunnot sijaitsevat kodikkaissa naapurustoissa Helsingin parhailla paikoilla. Kun palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, elämä rullaa. Tervetuloa uuteen kotiin vetovoimaiselle kotipaikalle Helsingin Herttoniemeen, Laajasaloon ja Konalaan.

Pääkaupunkina ja Uudenmaan maakuntakeskuksena Helsinki on Suomen kulttuurinen, hallinnollinen ja poliittinen keskus sekä maan suurin työnantaja. Tavoiteltuna kotipaikkana ja yliopistokaupunkina Helsinki puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita. Täältä löydät kaikki mukavan elämän eväät monipuolisessa paketissa. Ota vastaan Helsingin kutsu!

Helsingin myytävät asunnot

Kaupunginosat Helsingissä

Asuntotyypit

Löydä oma upea Helsinkisi

Helsingin myytävät asunnot sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla. Tarjolla on ihania asuntoja ja onnellisia naapurustoja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Helsingin uudiskohteisiin asukkaiden on helppo tuntea kuuluvansa. Suomen pääkaupunkina Helsinki tarjoaa kaikki urbaanin elämän ja huolettoman elämän eväät monipuolisessa paketissa yhdistettynä meren ja luonnon läheisyyteen.

Pääkaupungista löytyy runsaasti näkemistä, tekemistä ja kokemista taidemuseoista puistoihin ja kulttuuririennoista kulinaarisiin nautintoihin ja uniikkeihin elämyksiin. Helsingin kauppatorilta on esimerkiksi helppo piipahtaa merellisiin maisemiin, kuten UNESCOn maailmaperintökohteisiin kuuluvaan Suomenlinnaan, joka tunnetaan paitsi ainutlaatuisena sotilasarkkitehtuurin muistomerkkinä, myös yhtenä Suomen suosituimmista nähtävyyksistä.

Shoppaile ja herkuttele Helsingissä

Helsingin uudet myytävät asunnot asettuvat kotipaikoille, joista on lyhyt matka kaupungin parhaille shoppailu- ja herkuttelupaikoille. Hyppää vaikkapa raitiovaunuun numero kuusi, joka kulkee Hietalahdesta Arabianrantaan ja soveltuu erityisesti designista, kulttuurista ja ruoasta kiinnostuneille.

Kaupungista löytyy lukematon määrä tarjontaa toreista ja kauppahalleista tavarataloihin ja tehtaanmyymälöihin, katumuodista ja käsitöistä vintage-vaatteisiin ja design-tuotteisiin. Helsingin noin 200 ravintolan monipuoliseen kirjoon mahtuu laaja skaala valinnanvaraa korkeatasoisista fine dining -kokemuksista pienten bistrojen herkkuihin. Myös helsinkiläinen kahvilakulttuuri vetää puoleensa. Kesäisin kahvilat ja ravintola avautuvat kaduille ja terasseille. Torikahvilla istuskelu on jo oma ohjelmanumeronsa sinänsä.

Helsingin uudet asunnot ovat ihanan huolettomia

Uudessa asunnossa kaikki on uutta, mikä tekee asumisesta huoletonta ja vaivatonta. Voit heittää hyvästit remonteille ja repsottaville nurkille vuosikausiksi. Modernit pohjaratkaisut tuovat uuteen kotiin upeaa toiminnallisuutta ja tehokkuutta ilman hukkaneliöitä. Helsingin myytävät asunnot sopivat myös monenlaisiin elämäntilanteisiin, koska ne on suunniteltu huolella muunneltavuus, esteettömyys, laatu, varustelu ja mm. hyvä äänieristys huomioiden.

Muutoinkin uusi asunto Helsingissä tarjoilee huojentavaa mielenrauhaa. Uuden asunnon perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteessa taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista ja energian hinnannousun merkitys pienempi. Myös asuntokohtainen vedenmittaus on uusissa kodeissa merkittävä ja rahanarvoinen etu. 

Helsingin myytävät asunnot sopivat ensiasunnon ostajalle

Ensimmäisen oman asunnon ostaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Me haluamme tehdä ostopäätöksestä aina mahdollisen mukavan ja vaivattomia. Siksi myös Helsingin myytävät uudet asunnot tarjoavat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Maailman parhaista kodeista on moneksi.

Uudiskohde on turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi kodiksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset. Kun hankit ensimmäiseksi omaksi kodiksi uuden asunnon, voit keskittyä rauhassa oman kotipesän rakentamiseen ilman remonttihuolia. Bonava-kodin ostajana pääset valitsemaan uuden asunnon sisustuksen sävyt ja materiaalit maksuttomista vaihtoehdoista. Monet Helsingin myytävät asunnot tarjoavat myös muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia. Voit esimerkiksi perhekoon kasvaessa tehdä kaksiosta kolmion – tai toisinpäin. Voit myös halutessasi asua uudessa asunnossa ensin vuokralla ja ostaa sen omaksi vasta myöhemmin omaksi.

Helsingin uudiskohde on asuntosijoittajan fiksu valinta

Helsingin ykköspaikoilla sijaitsevat ja huolella suunnitellut uudet asunnot sopivat mukavine naapurustoineen mainiosti sijoitusasunnoiksi. Sijoitusasunnon valinnassa korostuvat sijainti, hyvät kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Helsingin myytävät asunnot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä vetovoimaisissa naapurustoissa, joten kaikki fiksun sijoitusasunnon kriteerit ovat näissä uudiskohteissa kohdillaan.

Helsinki vetää puoleensa työvoimaa ja opiskelijoita, joten uusien asuntojen kysyntä on suurta ja sijoituskohteeksi hankittuun asuntoon on helppo löytää asukkaat. Myytävien asuntojen hinnat nousevat eniten niillä alueilla, joilla väestötiheys on suurin. Helsingissä asuntojen hintakehitys on ollut viime vuosina vauhdikasta.

Uusia asuntoja Helsingissä juuri sinulle

Helsingin uudiskohteiden suunnittelun lähtökohtana ovat ihmiset. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Uusi asunto on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi rakennamme Helsinkiin sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka. Löydä siis tie uuteen kotiin ja lähde kanssamme unelmiesi kotimatkalle.

Uusi asunto Helsingissä oman makusi mukaan

Sisustus tekee asunnosta kodin. Kun olet ostamassa uutta Bonava-kotia Helsingistä jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit räätälöidä siitä oman makusi mukaisen. Ammattitaitoiset sisustusalan ammattilaisemme ovat koonneet avuksesi ja inspiraatioksesi kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi materiaalit ja värimaailman, kuten laatat, lattiamateriaalit, työtasojen pinnat sekä kaapistojen ovet yksityiskohtia myöten.

Uuden helsinkiläisen asuntosi hintaan kuuluvien valintojen ohella voit tehdä uudesta kodistasi vieläkin persoonallisemman lisähintaisilla Lifestyle-paketeilla. Valitse vaihtoehdoista ne, jotka sopivat juuri sinun elämäntapaasi. Rakastatko ruoanlaittoa? Arvostatko erityisen kätevää vaatehuoltoa? Oletko intohimoinen treenaaja? Näihin kaikkiin ja moniin muihin toiveisiin löydät fiksuja vaihtoehtoja, jotta uudesta asunnostasi tulee juuri niin ihana kuin haluat.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)