Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Helsinki. Täältä löydät uudet asunnot Helsingissä.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Helsinki

Kuvaus

Upeat uudiskohteet Helsingissä

Olemme mukana elämäsi eri vaiheissa. Valikoimastamme löydät helposti uudet asunnot moneen menoon ja makuun. Helsingin uudiskohteet tarjoilevat myös uudenlaisia asumisen oivalluksia.

Uusi asunto on ihanan huoleton ja turvallinen valinta, jossa on helppo viihtyä pitkään. Bonavan uudiskohteet Helsingissä sijaitsevat kodikkaissa naapurustoissa Helsingin parhailla paikoilla. Kun palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, elämä rullaa. Tervetuloa uuteen kotiin vetovoimaiselle kotipaikalle Helsingin Kruunuvuorenrantaan, Pasilaan ja Kaarelan Kuninkaantammeen. Tutustu ja ihastu - uudisasunnot Helsingissä odottavat uusia asukkaita.

Uudiskohteet Helsinki

Miksi valita uudiskohde Helsingistä?

Uudiskohteemme Helsingissä sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla. Tarjolla on ihania asuntoja ja onnellisia naapurustoja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Helsingin uudiskohteisiin asukkaiden on helppo tuntea kuuluvansa. Helsinki tarjoaa kaikki urbaanin elämän ja huolettoman elämän eväät monipuolisessa paketissa yhdistettynä meren ja luonnon läheisyyteen.

Helsingin uudiskohteet

Minkälaisessa ympäristössä sinä haluat elää ja asua? Nautitko energisestä arjesta luonnon lähellä vai viihdytkö parhaiten kattavien palvelujen ympäröimänä? 

Helsingin uudiskohteiden suunnittelun lähtökohtana ovat ihmiset. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Uusi asunto Helsingissä on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi rakennamme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Valikoimastamme löydät helposti sopivan uudiskohteen Helsingistä monenlaiseen elämäntilanteeseen. 

Tutustu Bonavan upeisiin uudiskohteisiin: uudiskohteet Pasila, uudiskohteet Kaarela sekä uudiskohteet Kruunuvuorenranta ja valitse omaksesi uudisasunto Helsingistä.

Bonavan uudet asunnot Helsingissä - turvallinen ja huoleton vaihtoehto

Uusi asunto Helsingissä tarjoilee huojentavaa mielenrauhaa. Uuden asunnon perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteessa taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista ja energian hinnannousun merkitys pienempi. Myös asuntokohtainen vedenmittaus on uusissa kodeissa merkittävä ja rahanarvoinen etu. 

Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka. Löydä siis tie uuteen kotiin ja lähde kanssamme unelmiesi kotimatkalle. Uudet myytävät asunnot Helsingissä odottavat asukkaitaan.

Uudisasunto ensiasunnoksi Helsingistä

Ensimmäisen oman asunnon ostaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Me haluamme tehdä ostopäätöksestä aina mahdollisen mukavan ja vaivattoman. Siksi myös uudisasunnot Helsingissä tarjoavat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Maailman parhaista kodeista on moneksi.

Bonavan uudisasunnot Helsingissä tarjoilevat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Uudiskohde on turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset.
 
Monet uudisasunnot tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta uusi kotisi elää elämäntilanteesi mukaan. Uudessa asunnossa voit asua ilman remonttihuolia vuosikaudet.
 
Kun ostat uuden Bonava-kodin rakentamisen varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan kotiisi oman makusi mukaisen sisustustyylin sisustusalan ammattilaisemme kokoamista upeista tyylikokonaisuuksista.

Uudiskohde Helsingissä on asuntosijoittajan fiksu valinta

Helsingin ykköspaikoilla sijaitsevat ja huolella suunnitellut uudet asunnot sopivat mukavine naapurustoineen mainiosti sijoitusasunnoiksi. Sijoitusasunnon valinnassa korostuvat sijainti, hyvät kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Bonavan uudisasunnot Helsingissä sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä vetovoimaisissa naapurustoissa, joten kaikki fiksun asuntosijoittamisen kriteerit ovat näissä uudiskohteissa kohdillaan.

Helsinki vetää puoleensa työvoimaa ja opiskelijoita, joten uusien asuntojen kysyntä on suurta ja sijoituskohteeksi hankittuun asuntoon on helppo löytää asukkaat. Asuntojen hinnat nousevat eniten niillä alueilla, joilla väestötiheys on suurin. Helsingissä asuntojen hintakehitys on ollut viime vuosina vauhdikasta. Uudiskohde Helsingissä onkin fiksu ja turvallinen valinta sijoituskohteeksi. Kattavasta valikoimastamme löytyy niin tehokkaita yksiöitä ja kaksioita kuin huolella suunniteltuja kolmioita ja perhekoteja. Tutustu ja ihastu. Katso Bonavan myytävät asunnot Helsingissä ja löydä oma sijoituskohteesi.

Myytävät asunnot Helsingissä

Bonava-kodit rakennetaan Helsingin tavoiteltuimpien kotipaikkojen parhaille paikoille ja viihtyisiin naapurustoihin. Kaipasitpa sitten lenkkeilymaastoja ja metsän tuoksua tai kaupungin vilinää, Bonava-kotien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto juuri sinun tarpeisiisi. Huolella suunnitellun kotitalon lisäksi panostamme onnelliseen naapurustoon ja haluammekin aina tuoda uuteen kotikortteliin arjen pieniä iloja lisääviä elementtejä.

Uudessa Bonava-kodissa kaikki on uutta, mikä tekee asumisesta huoletonta ja vaivatonta. Voit heittää hyvästit remonteille ja repsottaville nurkille vuosikausiksi. Oli kyse sitten yksiöstä tai isommasta perheasunnosta, modernit pohjaratkaisut tuovat uuteen kotiin upeaa toiminnallisuutta ja tehokkuutta ilman hukkaneliöitä. Tarjolla on sekä toimivapohjaisia yksiöitä ja kaksioita että kutsuvia kolmioita ja isompia perheasuntoja Helsingistä.

Tutustu ja löydä uusi asunto Helsingistä: myytävät asunnot Helsinki, myytävät yksiöt Helsinki, myytävät kaksiot Helsinki, myytävät kolmiot Helsinkimyytävät isommat asunnot Helsinki.

Uudiskohteet Kruunuvuorenrannassa tarjoavat merellisen ja luonnonläheisen kotipaikan

Kehittyvä Kruunuvuorenranta muodostaa poikkeuksellisen upean naapuruston, jonka katukuvassa vuorottelevat rantakalliot, venesatamat, rantapromenadit ja uimarannat. Kruunuvuorenrannan uusien asuntojen naapurusto on suunniteltu moni-ilmeiseksi kerrostalo- ja pientalovaltaiseksi asuinympäristöksi, jossa palvelut, päivittäistavarakaupat, päiväkodit, koulut ja vapaa-ajan aktiviteetit löytyvät lähietäisyydeltä. Kruunusillat tuovat asumiseen aivan uuden ulottuvuuden. Merellinen reitti vie kotikulmilta Helsingin keskustaan noin vartissa. Tutustu uudiskohteisiin Kruunuvuorenrannassa ja aloita matka uuteen kotiisi. 

Bonavan uudiskohde Helsingissä , Kruunuvuorenta.

Uudiskohteet Pasilan Postipuistossa kutsuvat urbaanin vehreään kylätunnelmaan

Haaveiletko omasta citykodista kauppojen, palvelujen ja kulkuyhteyksien äärellä? Kaipaatko kuitenkin myös luontoa lenkkipolkuineen ja vehreine luontoreitteineen? Uudiskohteet Postipuistossa tuovat urbaaniin sykkeeseen moniin elämäntilanteisiin sopivia uusia asuntoja. Vierestä löytyvät niin uudistuvan Pasilan palvelut kuin Keskuspuiston rauha. Postipuiston uudet asunnot tarjoavat huoletonta kaupunkiasumista ja yhteisöllistä korttelielämää. Uusia Bonava-koteja tulee alueelle kahteen viihtyisään kotikortteliin kaikkiaan 520. Tutustu uudiskohteisiin Pasilassa ja jää kuulolle Postipuiston suunnittelun etenemisestä.

Bonavan uudiskohde Helsingissä  Keski-Pasilassa, Helsingin Ellen.

Joulukuussa 2022 valmistunut Helsingin Ellen tarjoaa huoletonta asumista Keski-Pasilan palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä.

Bonavan uudiskohde Helsingissä Pasilan Postipuistossa.

Tulossa uusia A-energialuokan koteja Pasilan Postipuiston parhaalle paikalle.

Uudiskohteet Kaarelassa kutsuvat Keskuspuiston kainaloon

Helsingin Kaarelaan nousee parhaillaan uusi moderni ja luonnonläheinen Kuninkaantammen asuinalue. Täällä lenkkipolut ja hiihtoladut kutsuvat treenaamaan ja rentoutumaan. Uudiskohteet Kaarelassa asettuvat ihanteellisesti lähelle tulevia lähipalveluja ja kehittyviä liikenneyhteyksiä. Uudet asunnot Kuninkaantammen kotikorttelissa on suunniteltu sujuvaa arkea ja nautinnollista asumista silmällä pitäen sekä naapuruston veikeää ilmettä mukaillen. Valitse omaksesi hurmaava uudiskohde Kaarelasta.

Bonavan uudiskohde Helsingissä Kuninkaantammessa.

Helsingin Keskuspuiston kainaloon kohonnut Kanvaasi on energiatehokas kohde Kuninkaantammessa, joka on varustettu muun muassa kiinteistösähköä tuottavalla aurinkopaneelijärjestelmällä.

Kulttuurimenoja pääkaupungin sydämessä

Valitse omaksesi uudiskohde Helsingistä ja tutustu pääkaupungin kattavaan kulttuuritarjontaan. Pääkaupungista löytyy runsaasti näkemistä, tekemistä ja kokemista taidemuseoista puistoihin ja kulttuuririennoista kulinaarisiin nautintoihin ja uniikkeihin elämyksiin. Helsingin kauppatorilta on esimerkiksi helppo piipahtaa merellisiin maisemiin, kuten UNESCOn maailmaperintökohteisiin kuuluvaan Suomenlinnaan, joka tunnetaan paitsi ainutlaatuisena sotilasarkkitehtuurin muistomerkkinä, myös yhtenä Suomen suosituimmista nähtävyyksistä. 

Pääkaupunkina Helsinki toimii kotipaikkana monille musiikkitapahtumille. Helsinki-päivän konsertti kesäkuussa kerää vuosittain suuren yleisön kuuntelemaan ajankohtaisia artisteja Töölönlahden kupeeseen. Urbaanimpaa musiikkia tarjoilee Flow Festival ja elektroniseen musiikkiin on erikoistunut Weekend Festival. Espan lavalla esiintyy kesäisin lukematon kirjo eri musiikkilajien konkareita sekä aloittelevia artisteja. Elokuinen Taiteiden yö muuttaa kaupungin taianomaiseksi taiteiden näyttämöksi. 

Shoppaile ja herkuttele Helsingissä

Bonavan uudet myytävät asunnot Helsingissä asettuvat kotipaikoille, joista on lyhyt matka kaupungin parhaille shoppailu- ja herkuttelupaikoille. Hyppää vaikkapa raitiovaunuun numero kuusi, joka kulkee Hietalahdesta Arabianrantaan ja soveltuu erityisesti designista, kulttuurista ja ruoasta kiinnostuneille. 

Kantakaupungin ravintoloiden lisäksi Helsingistä löytyy lukuisia helmiä, jotka nauttivat suurta suosiota paikallisten keskuudessa. Esimerkiksi Laajasalon legendaarinen navettaan rakennettu pizzeria Fornitaly houkuttelee asiakkaita ympäri pääkaupunkiseutua suussa sulavilla herkuillaan. Herttoniemen rannassa Trattoria il Faro tarjoaa mutkattoman herkullisia makuelämyksiä loistavalla palvelulla höystettynä. Lauttasaaren maineikas merenrantaravintola Blue Peter on toiminut HSK:n pursiseuralla jo vuodesta 1976. 

Kaupungista löytyy lukematon määrä tarjontaa toreista ja kauppahalleista tavarataloihin ja tehtaanmyymälöihin, katumuodista ja käsitöistä vintage-vaatteisiin ja design-tuotteisiin. Helsingin ravintoloiden monipuoliseen kirjoon mahtuu laaja skaala valinnanvaraa korkeatasoisista fine dining -kokemuksista pienten bistrojen herkkuihin. Myös helsinkiläinen kahvilakulttuuri vetää puoleensa. Kesäisin kahvilat ja ravintolat avautuvat kaduille ja terasseille. Torikahvilla istuskelu on jo oma ohjelmanumeronsa sinänsä.

Helsinki hurmaa koko perheen

Koko perheen ehdoton vetonaula on Linnanmäki, jonka iloisessa tunnelmassa ja vauhdikkaissa laitteissa hurahtaa huomaamatta koko päivä. Korkeasaaren retkeen voi helposti yhdistää rauhallisen piknikin Mustikkamaalla ja kävelyn upeaa Isoisänsiltaa pitkin Kalasatamaan.

Uimastadionin avajaiset ovat varma merkki kesän alkamisesta. ”Stadikalla” altaita löytyy jokaiseen makuun lasten kahluualtaista 50 metrin uimaratoihin. Kauppatorin kupeeseen avattu Allas Sea Pool tarjoaa uinnin ja saunomisen lisäksi purtavaa ja upeat näköalat Helsingin keskustaan.

Aloita kesäinen päivä Suomenlinnassa ostamassa tuoreita marjoja Kauppatorilta. Tutustu maamme historiaan Suomenlinnan monissa museoissa tai osallistu opastetulle kävelykierrokselle. Linnoituksen poukamat ja rauhaisat kalliot kutsuvat nauttimaan leudosta merituulesta ja linnunlaulusta. Uudiskohde Helsingissä on ihana tapa aloittaa seikkailu pääkaupungissa.

Liiku pääkaupungin vehreässä luonnossa

Kruunuvuorenrannan luonnonsuojelualueet ja Tullisaaren kartanopuisto kutsuvat reippailemaan ja nauttimaan luonnon rauhasta. Pyöräilyreitti rantoja pitkin vie Laajasalosta Tammisalon ja Marjaniemen kautta aina Vartiokylänlahdelle ja Vuosaareen.

Helsingin tarjoama harrastusmahdollisuuksien kirjo on laaja. Kesäiset puistojumpat ympäri Helsinkiä keräävät eri ikäisiä liikkujia hikoilemaan raikkaaseen ulkoilmaan ja talvella vetonauloina toimivat avannot lukuisilla eri rannoilla. Luistelua voi harrastaa peräti seitsemällä tekojääradalla ympäri kaupunkia. Lisäksi retkiluistelun riemua voi sään salliessa kokea meren jäällä. Suosittuihin lajeihin helsinkiläisten keskuudessa lukeutuvat myös muun muassa sisäsurffaus sekä erilaiset joogat. 

 

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58