Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Helsinki. Täältä löydät uudet asunnot Helsingissä.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Helsinki

Bonavan uudiskohteet Helsingissä

Kuvaus

Upeat uudiskohteet Helsingissä

Etsitkö uutta asuntoa Helsingistä? Valikoimastamme löydät helposti uudet asunnot moneen menoon ja makuun. Helsingin uudiskohteet tarjoilevat moderneja asumisratkaisuja kuin myös uudenlaisia asumisen oivalluksia.

Uusi asunto on ihanan huoleton ja turvallinen valinta, jossa on helppo viihtyä pitkään. Bonavan uudiskohteet Helsingissä sijaitsevat kodikkaissa naapurustoissa Helsingin parhailla paikoilla. Kun palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, elämä rullaa. Tervetuloa uuteen kotiin vetovoimaiselle kotipaikalle Helsingin Kruunuvuorenrantaan, Pasilaan ja Kaarelan Kuninkaantammeen. Tutustu ja ihastu - uudisasunnot Helsingissä odottavat uusia asukkaita.

Myytävät asunnot Helsingissä

Miksi valita uudiskohde Helsingistä?

Uudiskohteemme Helsingissä sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla. Tarjolla on ihania asuntoja ja onnellisia naapurustoja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Helsingin uudiskohteisiin asukkaiden on helppo tuntea kuuluvansa. Helsinki tarjoaa kaikki urbaanin elämän ja huolettoman elämän eväät monipuolisessa paketissa yhdistettynä meren ja luonnon läheisyyteen.

Helsingin uudiskohteet

Minkälaisessa ympäristössä sinä haluat elää ja asua? Nautitko energisestä arjesta luonnon lähellä vai viihdytkö parhaiten kattavien palvelujen ympäröimänä? 

Helsingin uudiskohteiden suunnittelun lähtökohtana ovat ihmiset. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. Uusi asunto Helsingissä on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi rakennamme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Valikoimastamme löydät helposti sopivan uudiskohteen Helsingistä monenlaiseen elämäntilanteeseen. 

Tutustu Bonavan upeisiin uudiskohteisiin: uudiskohteet Pasila ja uudiskohteet Kruunuvuorenranta ja valitse omaksesi uudisasunto Helsingistä.

Bonavan uudet asunnot Helsingissä - turvallinen ja huoleton vaihtoehto

Uusi asunto Helsingissä tarjoilee huojentavaa mielenrauhaa. Uuden asunnon perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteessa taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista ja energian hinnannousun merkitys pienempi. Myös asuntokohtainen vedenmittaus on uusissa kodeissa merkittävä ja rahanarvoinen etu. 

Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka. Löydä siis tie uuteen kotiin ja lähde kanssamme unelmiesi kotimatkalle. Uudet myytävät asunnot Helsingissä odottavat asukkaitaan.

Uudisasunto ensiasunnoksi Helsingistä

Ensimmäisen oman asunnon ostaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Me haluamme tehdä ostopäätöksestä aina mahdollisen mukavan ja vaivattoman. Siksi myös uudisasunnot Helsingissä tarjoavat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Maailman parhaista kodeista on moneksi.

Bonavan uudisasunnot Helsingissä tarjoilevat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Uudiskohde on turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset.
 
Monet uudisasunnot tarjoavat muunneltavia pohjaratkaisuja ja uudenlaisia asumisen mahdollisuuksia, joiden ansiosta uusi kotisi elää elämäntilanteesi mukaan. Uudessa asunnossa voit asua ilman remonttihuolia vuosikaudet.
 
Kun ostat uuden Bonava-kodin rakentamisen varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan kotiisi oman makusi mukaisen sisustustyylin sisustusalan ammattilaisemme kokoamista upeista tyylikokonaisuuksista.

Uudiskohde Helsingissä on asuntosijoittajan fiksu valinta

Helsingin ykköspaikoilla sijaitsevat ja huolella suunnitellut uudet asunnot sopivat mukavine naapurustoineen mainiosti sijoitusasunnoiksi. Sijoitusasunnon valinnassa korostuvat sijainti, hyvät kulkuyhteydet, lähipalvelut, asunnon koko, pohjaratkaisu, materiaalit, hinta-laatu -suhde sekä huolettomuus ja remonttivapaus. Bonavan uudisasunnot Helsingissä sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä vetovoimaisissa naapurustoissa, joten kaikki fiksun asuntosijoittamisen kriteerit ovat näissä uudiskohteissa kohdillaan.

Helsinki vetää puoleensa työvoimaa ja opiskelijoita, joten uusien asuntojen kysyntä on suurta ja sijoituskohteeksi hankittuun asuntoon on helppo löytää asukkaat. Asuntojen hinnat nousevat eniten niillä alueilla, joilla väestötiheys on suurin. Helsingissä asuntojen hintakehitys on ollut viime vuosina vauhdikasta. Uudiskohde Helsingissä onkin fiksu ja turvallinen valinta sijoituskohteeksi. Kattavasta valikoimastamme löytyy niin tehokkaita yksiöitä ja kaksioita kuin huolella suunniteltuja kolmioita ja perhekoteja. Tutustu ja ihastu. Katso Bonavan myytävät asunnot Helsingissä ja löydä oma sijoituskohteesi.

Myytävät asunnot Helsingissä

Bonava-kodit rakennetaan Helsingin tavoiteltuimpien kotipaikkojen parhaille paikoille ja viihtyisiin naapurustoihin. Kaipasitpa sitten lenkkeilymaastoja ja metsän tuoksua tai kaupungin vilinää, Bonava-kotien kattavasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto juuri sinun tarpeisiisi. Huolella suunnitellun kotitalon lisäksi panostamme onnelliseen naapurustoon ja haluammekin aina tuoda uuteen kotikortteliin arjen pieniä iloja lisääviä elementtejä.

Uudessa Bonava-kodissa kaikki on uutta, mikä tekee asumisesta huoletonta ja vaivatonta. Voit heittää hyvästit remonteille ja repsottaville nurkille vuosikausiksi. Oli kyse sitten yksiöstä tai isommasta perheasunnosta, modernit pohjaratkaisut tuovat uuteen kotiin upeaa toiminnallisuutta ja tehokkuutta ilman hukkaneliöitä. Tarjolla on sekä toimivapohjaisia yksiöitä ja kaksioita että kutsuvia kolmioita ja isompia perheasuntoja Helsingistä.

Tutustu ja löydä uusi asunto Helsingistä: myytävät asunnot Helsinki, myytävät yksiöt Helsinki, myytävät kaksiot Helsinki, myytävät kolmiot Helsinkimyytävät isommat asunnot Helsinki.

Uudiskohteet Kruunuvuorenrannassa tarjoavat merellisen ja luonnonläheisen kotipaikan

Kehittyvä Kruunuvuorenranta muodostaa poikkeuksellisen upean naapuruston, jonka katukuvassa vuorottelevat rantakalliot, venesatamat, rantapromenadit ja uimarannat. Kruunuvuorenrannan uusien asuntojen naapurusto on suunniteltu moni-ilmeiseksi kerrostalo- ja pientalovaltaiseksi asuinympäristöksi, jossa palvelut, päivittäistavarakaupat, päiväkodit, koulut ja vapaa-ajan aktiviteetit löytyvät lähietäisyydeltä. Kruunusillat tuovat asumiseen aivan uuden ulottuvuuden. Merellinen reitti vie kotikulmilta Helsingin keskustaan noin vartissa. Tutustu uudiskohteisiin Kruunuvuorenrannassa ja aloita matka uuteen kotiisi. 

Bonavan uudiskohde Helsingissä , Kruunuvuorenta.

Uudiskohteet Pasilan Postipuistossa kutsuvat urbaanin vehreään kylätunnelmaan

Haaveiletko omasta citykodista kauppojen, palvelujen ja kulkuyhteyksien äärellä? Kaipaatko kuitenkin myös luontoa lenkkipolkuineen ja vehreine luontoreitteineen? Uudiskohteet Postipuistossa tuovat urbaaniin sykkeeseen moniin elämäntilanteisiin sopivia uusia asuntoja. Vierestä löytyvät niin uudistuvan Pasilan palvelut kuin Keskuspuiston rauha. Postipuiston uudet asunnot tarjoavat huoletonta kaupunkiasumista ja yhteisöllistä korttelielämää. Uusia Bonava-koteja tulee alueelle kahteen viihtyisään kotikortteliin kaikkiaan 520. Tutustu uudiskohteisiin Pasilassa ja jää kuulolle Postipuiston suunnittelun etenemisestä.

Bonavan uudiskohde Helsingissä  Keski-Pasilassa, Helsingin Ellen.

Joulukuussa 2022 valmistunut Helsingin Ellen tarjoaa huoletonta asumista Keski-Pasilan palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä.

Bonavan uudiskohde Helsingissä Pasilan Postipuistossa.

Tulossa uusia A-energialuokan koteja Pasilan Postipuiston parhaalle paikalle.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58