Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Pasila Täältä löydät uudet asunnot Pasilassa.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Pasila

Bonavan uudiskohteet Pasilassa

Kuvaus

Myytävät asunnot Pasilassa

Helsingin Pasilaan rakentuu lähivuosina kutsuvia uusia asuinalueita. Postipuiston ja Ratapihakorttelien Bonava-kodit asettuvat loistopaikalle palvelujen, liikenneyhteyksien ja luonnon äärelle.

Helsingin Pasila kokee lähivuosina mittavan muodonmuutoksen uusien, urbaanien asuinalueiden myötä. Keski- ja Pohjois-Pasilan odotetuissa Bonava-kodeissa yhdistyvät poikkeuksellisen hyvät liikenneyhteydet, runsas palvelutarjonta sekä Keskuspuiston läheisyys ja rauha.

Pasilan pohjoisosaan nousevasta Postipuistosta muodostuu noin 6 000 asukkaan uusi ja uniikki kaupunginosa, josta on noin kilometri Ilmalan ja Käpylän juna-asemille sekä kaksi kilometriä Pasilan keskukseen. Keski-Pasilan Ratapihakorttelit puolestaan tarjoaa uuden kodin yli 3 000 helsinkiläiselle aivan Pasilan uudistuvan aseman ja keskuksen viereltä, vain yhden pysäkinvälin päässä ydinkeskustan sykkeestä.

Uudet asunnot Pasilassa sopivat asukkaille, jotka arvostavat luonnonläheisyyttä, uudenlaisia palveluja, hyviä pyöräilymahdollisuuksia ja joukkoliikenneyhteyksiä sekä viihtyisää urbaania kylämäisyyttä. Uudet Bonava-kodit tarjoavat joustavia vaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin. Tervetuloa viihtymään elinvoimaiseen Pasilaan.

Myytävät asunnot Pasilassa

Uudiskohteet Pasilassa

Pasilan uusien asuinalueiden suunnittelussa panostetaan monimuotoiseen kaupunkiympäristöön ja yhteisöllisyyteen upeaa lähiluontoa unohtamatta. Postipuisto ja Ratapihakorttelit ovatkin samaan aikaan sekä Helsingin metropolialueen ytimessä että luonnon ja Keskuspuiston kainalossa. Keskuspuisto alkaa etelässä keskeltä kaupunkia Töölönlahdelta ja päätyy Haltialaan ja Vantaanjoelle Helsingin pohjoisrajalla. Kun uusi koti sijaitsee vain kivenheiton päässä Keskuspuistosta, joka tarjoaa peräti sadan kilometrin verran ulkoilureittejä, ulkoilun ilo ja rauhoittava vehreys ovat luonnollinen osa arkea.

Löydä uusi muuttovalmis koti Pasilan Ratapihakorttelista

Aivan Triplan lähellä sijaitsevassa Helsingin Ellenissä on tarjolla vielä persoonallisia kaksioita ja kolmioita, joissa on kaikki, mitä rennolta kaupunkiasumiselta voi toivoa: sijainti palveluiden ja kätevien kulkuyhteyksien äärellä, ajattomat sisustusmateriaalit, lasitettu parveke sekä lattialämmitys. Lisäksi asukkaiden yhteiskäytössä on monipuolisesti erilaisia tiloja, kuten 12. kerroksen saunaosasto, kerhotilat sekä viherterassit.

Kotiudu viihtyisään Postipuistoon

Postipuisto on sijainniltaan ainutlaatuinen: se on piilossa kaikesta ja samalla kaiken keskellä. Suuret, vehreät korttelipihat, elämää sykkivä keskustakortteli sekä monipuoliset yhteistilat luovat kylämäistä tunnelmaa ja kodikasta yhteisöllisyyttä. Omalle tontille asettuva Helsingin Lähetti 3 tuo uusia A-energialuokan Bonava-koteja Keskuspuistoon rajautuvan puistovyöhykkeen äärelle

Tutustu Bonavan uudiskohteisiin Pasilassa: uudiskohteet Postipuisto ja uudiskohteet Ratapihakorttelit ja valitse omaksesi uudisasunto Pasilasta. 

Uudet asunnot Pasilassa kutsuvat kaikenikäisiä

Pasilan uusien asuntojen suunnittelussa huomioidaan asukkaiden eri elämäntilanteet ja asumistarpeet. Ratapihakorttelien ja Postipuiston uudiskohteiden huoneistovalikoimassa on sopivia koteja niin ensiasunnon ostajille, nuorille pariskunnille, perheille kuin huoletonta kaupunkielämää arvostaville varttuneemmille asukkaille. Osa Pasilan uusista asunnoista tarjoaa myös uudenlaista joustavaa asumista, sillä ne kasvavat tai pienenevät asukkaiden tarpeiden mukaan.

Uudiskohde Pasilassa sopii ensiasunnon ostajalle

Pasilan myytävät asunnot ovat huoleton sijoitus ensiasunnon ostajille. Kasvavan ja kehittyvän alueen jatkuvasti rikastuva palvelutarjonta sekä monipuolistuvat kulkuyhteydet tekevät arjesta sujuvaa. Ensiasunnoksi Pasilan uudiskohteet tarjoavat turvallisen vaihtoehdon, sillä asuntojen rakentamista ja kauppaa ohjaavat tiukat lait ja määräykset. Kun olet ensiasunnon ostajana liikkeellä ajoissa, pääset vaikuttamaan uuden asunnon sisustusmateriaaleihin eli tekemään kodista oman tyylisi mukaisen. Tervetuloa ensimmäiseen omaan kotiin.

Uudiskohde Pasilassa on hyvä sijoituskohde

Bonavan myytävät asunnot Pasilassa houkuttelevat sijoittajia niin asuntojen koon, laadun, kulkuyhteyksien, palvelujen kuin sijainnin suhteen. Uudiskohteet Pasilassa puhuttelevat monenlaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä, joten vuokralaiset on helppo löytää. Uudiskohteet Pasilassa ovat huoleton sijoitus. Remonttihuolet ja yllättävät kustannukset voi uudiskohteessa unohtaa vuosikausiksi. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse sijoituskohteeksi uudiskohde Pasilasta.

Pasilassa on hyvät palvelut

Pasilassa on jo valmiina kaikkea, mitä sujuvalta asumiselta voi toivoa. Aluerakentamisen yhteydessä palvelut kuitenkin kehittyvät vauhdilla entisestään. Pasilan aseman yhteyteen noussut Tripla on tuonut monipuoliset palvelut aivan Ratapihakorttelien naapuriin. Pohjoismaiden suurimman kauppakeskuksen 250 liikettä tarjoavat niin shoppailumahdollisuuksia, ravintolakokemuksia kuin viihde-elämyksiäkin. Viihde- ja kulttuuritapahtumia alueella tarjoavat muun muassa Messukeskus sekä Suomen suurin tapahtuma-areena Helsinki-halli.

Kehittyviä palveluja asukkaiden tarpeisiin

Uusi asuinalue tuo mukanaan myös nykyaikaisia, alueen asukkaiden tarpeita vastaavia palveluja. Keski-Pasilaan Ratapihakorttelien uusien Bonava-kotien viereiseen kortteliin on suunnitteilla koulu ja päiväkoti. Myös Postipuiston asemakaavassa on varauduttu alueen oman alakoulun ja varhaiskasvatustilojen rakentamiseen aivan Bonavan kotikortteleiden viereen. Lisäksi Postipuistoon on suunnitteilla uudenlaisia digitaalisia ja älykkäitä, 24/7 saatavilla olevia palveluita sekä työtiloja, jotka tukevat uusia työnteon muotoja. Jo nyt Postipuiston oma Alepa sekä väliaikainen paviljonkipäiväkoti palvelevat alueen asukkaita.

Pasilan kulkuyhteydet

Pasila on sijainniltaan ainutlaatuinen, sillä kulkuyhteydet joka suuntaan ovat poikkeuksellisen monipuoliset. Juna-asemista lähinnä ovat Pasilan, Ilmalan ja Käpylän asemat. Kehärata vie Pasilan asemalta kätevästi lentokentälle 22 minuutissa. Myös muut joukkoliikenneyhteydet ovat sujuvat. Bussit kulkevat Postipuistossa Postiljooninkatua ja Metsäläntietä pitkin, kun taas Ratapihakorttelien vieressä Pasilankadulla liikennöivät sekä bussit että raitiovaunut. Aluerakentamisen edetessä joukkoliikenneyhteydet paranevat entisestään, ja myös Postipuiston suunnitelmissa on varauduttu raitiotien rakentamiseen.

Uudet asuinalueet sopivat autottomaan asumiseen

Sekä Ratapihakortteleihin että Postipuistoon voi muuttaa huoletta ilman autoa, sillä sujuvan julkisen liikenteen yhteyksien lisäksi myös Pasilan kevyenliikenteenväylät ovat ihanteelliset. Keskustasta lähtevä Baanan pyöräilyverkko laajenee aikanaan Pohjois-Pasilaan asti, ja myös Keskuspuiston kautta hurauttaa pyörällä näppärästi vaikka Helsingin keskustaan.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58