Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Pasila

Pasilan uudiskohteet kutsuvat Keskuspuiston laidalle

Helsingin Pasilaan rakentuu lähivuosien aikana uusi ja urbaani asuinalue Postipuisto. Postinkantajan uudet Bonava-kodit asettuvat loistopaikalle kehittyvien palvelujen, liikenneyhteyksien ja luonnon kainaloon.

Helsingin Pasila kasvaa lähivuosina uuden Postipuiston asuinalueen ja kotikorttelin myötä. Pasilan pohjoispuolelle asettuvasta Postipuistosta muodostuu noin 6000 asukkaan uusi ja uniikki kaupunginosa, josta on noin kilometri Ilmalan ja Käpylän juna-asemille sekä kaksi kilometriä Pasilan kehittyvään keskukseen.

Alueen suunnittelussa panostetaan monimuotoiseen kaupunkiympäristöön, elävyyteen ja yhteisöllisyyteen. Uudet asunnot Pasilassa houkuttelevat ihmisiä, jotka arvostavat luonnonläheisyyttä, alueen uudenlaisia palveluja, polkupyöräilyä, hyviä joukkoliikenneyhteyksiä ja viihtyisää urbaania kylämäisyyttä. Pasilan Postinkantajan uudet kodit rakennetaan muunneltavuutta ajatellen ja erilaisiin elämäntilanteisiin sopien.

Pasilan myytävät asunnot

Uusia kotikortteleita

Urbaania asumista Keskuspuiston kupeessa

Pasilan Postipuisto on asuinalueena ja sijainniltaan ainutlaatuinen: se on piilossa kaikesta ja samalla kaiken keskellä, Helsingin metropolialueen ytimessä, mutta luonnon ja Keskuspuiston kainalossa. Keskuspuisto alkaa etelässä keskeltä kaupunkia Töölönlahdelta ja päätyy Haltialaan ja Vantaanjoelle Helsingin pohjoisrajalle asti. Uudet myytävät asunnot Postipuistossa tarjoavat asukkailleen jotain ihan uutta yhdistäen modernin urbaanin elämän vanhan ajan kodikkaaseen kylähenkeen.

Pasilan uudet palvelut pistävät arjen rullaamaan

Pasilassa on jo valmiina kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut. Aluerakentamisen yhteydessä palvelut kehittyvät vauhdilla entisestään. Pasilan aseman alueelle nouseva Tripla tarjoaa monipuoliset palvelut vaiheittain valmistuessaan 2019-2020. Postipuiston on tarkoitus saada myös oma päivittäistavarakauppa 2020-luvun alussa. Päiväkoteja ja kouluja löytyy parin kilometrin säteeltä Maunulasta, mutta asemakaavassa on varauduttu myös alueen oman alakoulun ja kahden päiväkodin rakentamiseen aivan Bonavan kotikortteleiden viereen. Lisäksi Pasilan Postipuistoon on suunnitteilla uudenlaisia digitaalisia ja älykkäitä, 24/7 saatavilla olevia palveluita. Yhteistilat ja asumisen ratkaisut tukevat uusia työn tekemisen muotoja sekä ekologisuutta ja energiatehokkuutta.

Pasilan kulkuyhteydet

Pasilasta on hyvät ja monipuoliset kulkuyhteydet joka suuntaan. Juna-asemat löytyvät 1-2 kilometrin säteeltä Ilmalasta, Käpylästä ja Pasilasta. Bussit kulkevat Postiljooninkatua ja Metsäläntietä pitkin. Aluerakentamisen edetessä joukkoliikenneyhteydet paranevat ja suunnitelmissa on varauduttu myös raitiotien rakentamiseen. Pasilan Postipuistoon voi muuttaa huoletta ilman autoa, sillä sijainti on ihanteellinen kevyenliikenteenväylien kannalta. Laajeneva pyöräilyverkko Baana kulkee laajetessaan aikanaan alueen läpi ja myös Keskuspuiston kautta hurauttaa pyörällä näppärästi Helsingin keskustaan asti.

Uudet asunnot Pasilassa kutsuvat kaikenikäisiä

Pasilan Postipuiston suunnittelu perustuu asumisen joustavuuteen ja asukkaiden elämäntilanteen mukaiseen muuntuvuuteen siten, että uudet asunnot kasvavat ja pienenevät asukkaiden tarpeiden mukaan. Alueelle suunnitellaan uusia koteja moneen menoon ja makuun eli ne sopivat niin nuorille ensiasunnon ostajille, nuorille pariskunnille, perheille kuin huoletonta kaupunkielämää arvostaville varttuneemmille asukkaille. Pasilan Postipuisto houkuttelee ihmisiä, jotka arvostavat luonnon läheisyyttä, yhteisöllisyyttä ja kylämäistä tunnelmaa.

Uudiskohde Pasilassa sopii ensiasunnon ostajalle

Pasilan myytävät asunnot ovat huoleton sijoitus ensiasunnon ostajille. Kasvavan ja kehittyvän alueen jatkuvasti rikastuva palvelutarjonta sekä monipuolistuvat kulkuyhteydet tekevät arjesta sujuvaa. Ensiasunnoksi Pasilan uudiskohteet tarjoavat turvallisen vaihtoehdon, sillä asuntojen rakentamista ja kauppaa ohjaavat tiukat lait ja määräykset. Kun olet ensiasunnon ostajana liikkeellä ajoissa, pääset vaikuttamaan uuden asunnon sisustusmateriaaleihin eli tekemään kodista oman tyylisi mukaisen. Tervetuloa ensimmäiseen omaan kotiin.

Uudiskohde Pasilassa on hyvä sijoituskohde

Bonavan myytävät asunnot Pasilassa houkuttelevat sijoittajia niin asuntojen koon, laadun, kulkuyhteyksien, palvelujen kuin sijainnin suhteen. Uudiskohteet Pasilassa puhuttelevat monenlaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä, joten vuokralaiset on helppo löytää. Uudiskohteet Pasilassa ovat huoleton sijoitus. Remonttihuolet ja yllättäen kohoavat kustannukset voi uudiskohteessa unohtaa vuosikausiksi. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse sijoituskohteeksi uudiskohde Pasilasta.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)