Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Lauttasaari

Helsingin Lauttasaari

Uudiskohteet Lauttasaaressa kutsuvat huippupaikalle keskustan kainaloon

Historiallisesti arvokas, monimuotoinen ja viihtyisä Helsingin Lauttasaari tarjoaa urbaania saaristoelämää vain kävelymatkan päässä kantakaupungista. Merellinen asuinalue on kiehtonut asukkaita jo vuosikymmenien ajan. Monelle helsinkiläiselle uusi asunto Lauttasaaresta onkin se ainoa ja oikea valinta kotipaikaksi.

Arvostettu, vehreä ja luonnonläheinen Lauttasaari tunnetaan naapurustoineen ihanista merenrantapoluista, kalliorannoista ja poukamista sekä upeista puistoista ja harrastusmahdollisuuksista. Uudet asunnot Lauttasaaressa rakennetaankin lähelle alueen parhaita virkistysmaastoja. Lisäksi Lauttasaaressa meri on aina läsnä venesatamineen ja viihtyisinä piknikpaikkoineen.

Kun valintasi on uusi asunto Lauttasaaresta, kaikki mukavan elämän eväät ja palvelut löytyvät ihan kotikulmilta ja lisää tulee alueen kehittymisen myötä. Ei ihme, että Lauttasaaressa on helppo viihtyä pitkään.

Merellinen luonto hurmaa Lauttasaaressa

Bonavan myytävät asunnot Lauttasaaressa kutsuvat upean merellisen luonnon helmaan. Rantaviivaa seuraavat ulkoilupolut ovat niin koiranulkoiluttajien kuin maratoonareidenkin suosiossa. Uudet asunnot Lauttasaaressa kutsuvat alueen ainutlaatuisille virkistysalueille, jonne löytävät paikallisten lisäksi tiensä myös kaikenikäiset ulkoilijat ympäri pääkaupunkiseutua. Rauhoitettuja rantaniittyjä ja venesatamia löytyy useampia ja puistomaisemista pääsee ihailemaan ympäri saarta. Myllykalliolla voi paistatella päivää ja kiivetä vaikka lintutorniin bongaamaan merilintuja.

Myytävät asunnot Lauttasaaressa inspiroivat harrastamaan omilla kotikulmilla. Esimerkiksi Lauttasaaren urheilupuiston lajikirjoon lukeutuvat jalkapallo, yleisurheilu, koripallo, tennis sekä kuntoliikunta. Talvisin kentällä voi luistella sekä pelata jääkiekkoa. Kesäpäivinä Hevosenkenkälahden uimaranta kutsuu nauttimaan auringosta ja leudosta merituulesta. Paikallisten keskuudessa nimellä Kasinonranta tunnettu kohtaamispaikka on varusteltu lentopallokentällä sekä leikkipaikalla. Valitse siis omaksesi uusi asunto Lauttasaaresta ja nauti merellisen kotipaikan raikkaasta luonnosta ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksista.

Uudet asunnot Lauttasaaressa asettuvat palvelujen äärelle

Arvostettuna kotipaikkana Lauttasaari tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät ja palvelut. Bonavan myytävät asunnot Lauttasaaressa asettuvat lähelle päivittäistavarakauppoja, terveyskeskusta, apteekkia ja postia. Uusi asunto Lauttasaaresta on oiva valinta myös lapsiperheille, sillä läheltä löytyvät niin päiväkodit, puistot kuin koulut.  Valitse omaksesi uusi asunto Lauttasaaresta ja nauti arjen helppoudesta. Kun kaikki tarvittava on lähellä, arki rullaa.

Herkutellen Lauttasaaressa

Bonavan myytävät asunnot Lauttasaaressa sopivat myös herkkusuulle. Uudet asunnot Lauttasaaressa asettuvat lähelle alueen legendaarisimpia ravintoloita sekä uusia tulokkaita. Ravintola Casa Mare on tunnettu paitsi pizzoistaan, myös herkullisista lihapullistaan. Lounasravintola Oton Soppa tarjoilee mutkattomia lounaita tuoreista raaka-aineista ja Black Flag BRGRS maukkaita burgereita myös vegaaneille. Legendaarinen merenrantaravintola Blue Peter on toiminut HSK:n pursiseuralla jo vuodesta 1976 tarjoten asiakkailleen sesongin herkkuja sekä kuuluisaa lohikeittoaan. Valitse oma suosikkisi monipuolisen ravintolatarjonnan joukosta. Bonavan myytävät asunnot Lauttasaaressa odottavat uusia asukkaita.

Uudiskohde Lauttasaaresta sopii sijoittajalle

Sijoituskohteeksi uusi asunto Lauttasaaresta on mitä mainioin. Oivaltavat pohjaratkaisut, kattava varustelu ja laadukkaat materiaalit tekevät uudisasunnosta vetovoimaisen sijoituskohteen. Uudisasunnossa remonttihuolet eivät paina mieltä. Lisäksi asukkaat on helppo löytää, sillä viihtyisänä kotipaikkana Lauttasaari vetää puoleensa niin opiskelijoita, lapsiperheitä kuin omakotitalosta luopuvaa varttuneempaa väkeä. Sijainti keskustan palveluiden kainalossa ja Länsimetron varrella lisää entisestään Lauttasaaren kiinnostavuutta. Tutustu kiehtovaan valikoimaamme ja valitse sijoituskohteeksi uusi asunto Lauttasaaresta.

Uusi asunto Lauttasaaresta on ihanan huoleton

Bonavan myytävät asunnot Lauttasaaressa on suunniteltu huolella ja monenlaisiin elämäntilanteisiin sopiviksi. Suunnittelussa on panostettu laatuun, varusteluun, ilmeikkyyteen, persoonallisiin pohjaratkaisuihin, esteettömyyteen ja hyvään äänieristykseen.

Uusi asunto Lauttasaaressa on turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, asukkaat voivat heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä.

Lisäksi Bonavan myytävät asunnot Lauttasaaressa tuovat mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu uudiskohteen piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uusien asuntojen kulutus on maltillista. Valitse omaksesi uusi asunto Lauttasaaresta ja nauti arjen huolettomuudesta.

Ensimmäinen oma koti löytyy Lauttasaaresta

Bonavan myytävät asunnot Lauttasaaressa tarjoavat kiinnostavia vaihtoehtoja ensiasunnon ostajille. Ensimmäisen oman asunnon ostaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Uudiskohde on turvallinen valinta ensimmäiseksi omaksi kodiksi, sillä uusien asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat useat lait ja määräykset. Kun hankit ensimmäiseksi omaksi kodiksi uuden asunnon, voit keskittyä rauhassa oman kotipesän rakentamiseen ilman remonttihuolia. Bonavan myytävät asunnot Lauttasaaressa tarjoavat uniikkeja pohjaratkaisuja laadukkain materiaalein. Tutustu kiehtovaan valikoimaamme ja valitse omaksesi uusi asunto Lauttasaaresta.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)