Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Pasila

2 esittelyä

Tervetuloa uuteen kotiin kaupunkielämän sykkeeseen

Helsingin Postipuisto on uudenraikas asuinalue Pasilassa. Täältä löytyy kaikkea, mitä mukavalta ja huolettomalta elämältä voi odottaa. Varaudu tulevaan ja ole mukana ensimmäisten joukossa.

Pohjois-Pasilan asuntoalueet sijoittuvat hyvien liikenneyhteyksien äärelle Ilmalan ja Käpylän asemien tuntumaan ja Hakamäentien läheisyyteen. Pasilan keskustasta alkava uusi nauhakaupunkivyöhyke päättyy Pohjois-Pasilan Postipuistoon, jonne toteutetaan pääasiassa kerrostaloasuntoja. Entisen maaliikennekeskuksen alueelle on tulossa viihtyisä asuntoalue, jossa on suuret vehreät korttelipihat ja kylämäistä tunnelmaa. Pasilan Postipuiston uusi asuinalue on sijainniltaan ainutlaatuinen: se on piilossa kaikesta ja samalla kaiken keskellä. Postipuisto tarjoilee uusia asuntoja monenlaisiin ja muuntuviin elämäntilanteisiin.

Komea Postinkantaja tarjoaa viihtyisän kotipaikan

Uudet myytävät asunnot asettuvat loistopaikalle asuinalueen lounaiskulmaan Keskuspuiston kupeeseen. 4–5 uudiskohteen muodostaman kotikorttelin Postinkantajan suunnitelmissa korostuvat asumisen monimuotoisuus ja joustavuus, uusien palveluiden luominen sekä selkeät arkkitehtoniset ratkaisut. Asukaspihojen ja kohtaamispaikkojen suunnitteluun valjastettiin kilpailun avulla neljä arkkitehtuurin, muotoilun ja taiteen opiskelijatyötä, jotka esiteltiin yleisölle Habitaressa 2018. Uusien Bonava-kotien rakentaminen Postipuistoon aloitetaan syksyllä 2019. Kun jätät yhteystietosi nyt, saat lisätietoja Postipuiston uusien Bonava-kotien suunnittelun ja rakentamisen etenemisestä. Pysy siis kuulolla ja löydä oma kotisi lähitulevaisuuden suosikkialueelta.

Kuvat

Naapuruston faktat

2
kilometriä Pasilaan
2019
rakentaminen alkaa
50
metriä lenkkipoluille
8
kilometriä Helsingin keskustaan
520
uutta Bonava-Kotia
1
kilometri Ilmalan ja Käpylän juna-asemille

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Pasila

Kylä keskellä kaupunkia

Postinkantajassa nautitaan upeista yhteistiloista Lue lisää