Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Postipuisto. Täältä löydät myytävät asunnot Postipuisto Pasilasta.
Kodikas naapurusto

Postipuisto

Uusia koteja Pasilassa, Keskuspuiston äärellä

Tervetuloa esittelyyn

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Helsingin Lähetti 3:n uusien Bonava-kotien suunnitelmiin. Voit varata ajan Teams-etätapaamiseen tai vierailun joko Postipuistossa sijaitsevaan esittelytilaan tai asuntomyymäläämme osoitteessa Töölönlahdenkatu 2, Helsinki.
Varaa tapaamisaika

Kuvaus

Uusia koteja Pasilassa, Keskuspuiston äärellä

Helsingin Pohjois-Pasilaan entisen maaliikennekeskuksen alueelle on hyvää vauhtia muodostumassa upouusi naapurusto, jossa luonto virkistysmahdollisuuksineen aukeaa kotiovelta ja kattavat palvelut löytyvät läheltä.

Postipuiston naapurusto on sijainniltaan ainutlaatuinen: se on piilossa kaikesta ja samalla kaiken keskellä. Suuret, vehreät korttelipihat, elämää sykkivä keskustakortteli sekä koko naapuruston yhteinen Postivarikko monipuolisine yhteistiloineen luovat kylämäistä tunnelmaa ja kodikasta yhteisöllisyyttä. Vieressä avautuva Keskuspuisto taas tuo luonnon ja liikunnan riemun kotiovelle. Silti Postipuistossa asutaan ihanteellisesti hyvien liikenneyhteyksien äärellä Ilmalan ja Käpylän asemien tuntumassa sekä Hakamäentien läheisyydessä. Lähipalvelut avaavat ovensa vaiheittain – Postipuiston Alepa sekä väliaikainen paviljonkipäiväkoti palvelevat jo nyt. Näiden jälkeen naapurusto täydentyy muun muassa alakoululla, toisella päiväkodilla sekä kivijalkaliikkeillä. Täältä löytyy kaikkea, mitä mukavalta ja huolettomalta elämältä voi odottaa.

Uusia Bonava-koteja kahteen kotikortteliin

Postipuiston uudet Bonava-kodit asettuvat loistopaikalle asuinalueen lounaiskulmaan, aivan Keskuspuiston kupeeseen. Myytäviä asuntoja tulee kahteen kotikortteliin kaikkiaan noin 520. Ensimmäisenä paikalle ehti neljän uudiskohteen muodostama Postinkantaja, jonka kodit ovat myyty loppuun. Aivan naapuriin asettuu viihtyisä Lähetin kotikortteli, jonne tulee omille tontille asettuvia kotitaloja. Asukkaiden iloksi tulee muun muassa kattoterasseja, tunnelmallisia saunaosastoja sekä korttelipihan istutuspalstoja. Energiseen arkeen kannustetaan panostamalla polkupyörien säilytystiloihin. Jätä nyt yhteystietosi, niin pysyt ajan tasalla kotikorttelin etenemisestä ja kuulet Postipuiston uusista Bonava-kodeista ensimmäisten joukossa.

Postipuisto

 • Hyvien liikenneyhteyksien ja kattavien palveluiden äärellä.
 • Keskuspuiston virkistysmahdollisuudet avautuvat heti kotiovelta.
 • Kylämäinen ympäristö, jossa naapurit tuntevat toisensa.
 • Toiminnallisia korttelipihoja ja monipuolisia yhteistiloja.

Kuvat

Naapurusto

 • Naapuruston tarina

  Nykyisen Pasilan alueella sijaitsi aikoinaan Fredriksberg-niminen tila. Kun tilan alueelle perustettiin rautatieasema, se sai alkujaan myös nimen Fredriksberg. Naapurissa oli Bölen tila, joka oli jo vuonna 1650 lahjoitettu Helsingin kaupungille maistraatin palkkatilaksi. Nimi Böle tarkoittaa uudistilaa ja on nykyisinkin Pasilan ruotsinkielinen nimi. Alueen suomenkielinen nimi juontuu Fredriksbergin tilan pitkäaikaisen vuokraajan Carl Pasilan nimestä. Hän ylläpiti alueella myös kauppaa.

 • Virkistäydy Keskuspuiston luonnossa

  Bonavan kotikorttelit Postipuistossa avautuvat Keskuspuistoon, joka tarjoaa asukkaille huikean määrän mahdollisuuksia ulkoiluun. Keskuspuisto alkaa etelässä keskeltä kaupunkia Töölönlahdelta ja päättyy Haltialaan ja Vantaanjoelle Helsingin pohjoisrajalle. Tuhannen hehtaarin laajuinen puistoalue on kymmenen kilometriä pitkä tarjoten ulkoilureittejä reilun sadan kilometrin edestä. Sekä Postinkantajan että Lähetin kotikorttelissa panostetaan turvallisiin pyöräsäilytystiloihin.

 • Pasilassa on kätevät kulkuyhteydet

  Pasila on Suomen saavutettavin asuinpaikka, josta on loistavat yhteydet niin Helsingin keskustaan kuin kaikkialle Suomeen. Postipuistosta on Pasilan asemalle vain pari kilometriä, Käpylän ja Ilmalan asemille noin kilometri. Lisäksi alueella on varaus myös raitiotielle. Bussit kulkevat uusien Bonava-kotien läheltä Postiljooninkatua ja Metsäläntietä pitkin ja kevyenliikenteen reitit tarjoavat Keskuspuistossa upean mahdollisuuden hyötyliikuntaan. Myös Baanan pyöräilyverkko laajenee Postipuistoon.

 • Kylätalo asukkaiden yhteiseksi iloksi

  Pasilan Postipuiston ytimessä sijaitsee viihtyisä, yhteisöllisyyttä huokuva keskustakorttelin sydän eli Postivarikko-kylätalo, jossa asukkaille on tarjolla esimerkiksi liikuntapalveluita, etätyöpaikkoja sekä nikkarointi- ja kerhotilaa. Postipuistoon tulee aikanaan myös lisää varhaiskasvatustiloja, alakoulu sekä kivijaloista löytyviä liikkeitä ja palveluita. Jo nyt alueella palvelee Alepa ja väliaikainen paviljonkipäiväkoti.

Etäisyydet

3 km

Pasilan asemalle

1,6 km

Käpylän juna-asemalle

100 m

lenkkipoluille

6,5 km

Helsingin keskustaan

520

uutta Bonava-Kotia

Myytävät asunnot Postipuisto