Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Kruunuvuorenranta. Täältä löydät uudet asunnot Kruunuvuorennasta.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Kruunuvuorenranta

Bonavan uudiskohteet Kruunuvuorenranassa

Kuvaus

Myytävät asunnot Kruunuvuorenrannassa

Helsingin Kruunuvuorenranta tunnetaan merellisenä ja luonnonläheisenä kotipaikkana. Kruunuvuorenrannan uudet myytävät asunnot sijoittuvat keskelle kartanopuistoja, uimarantoja ja saaristoluontoa tarjoten huoletonta asumista viihtyisässä naapurustossa. Uudiskohde Kruunuvuorenrannassa on upea mahdollisuus.

Kutsuva Kruunuvuorenranta sijaitsee Laajasalon saaren lounaisosan merellisissä maisemissa. Aiemmin öljysataman alueena tunnetusta kaupunginosasta on kehittymässä upea kotikeidas uusine asuntoineen, uimarantoineen, venesatamineen sekä rantapromenadeineen. Kruunuvuorenrannan uusien asuntojen naapurusto on suunniteltu moni-ilmeiseksi kerrostalo- ja pientalovaltaiseksi asuinympäristöksi, joka koostuu kahdeksasta osa-alueesta: Borgströminmäestä, Gunillankalliosta, Kaitalahdesta, Hopealaaksosta, Haakoninlahdesta, Kruunuvuoresta, Koirasaaresta ja Stansvikinnummesta. Helsingin Kruunuvuorenrannan uudet asunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. 

Kruunuvuorenrannan parhaisiin puoliin kuuluu paitsi meren myös palvelujen läheisyys. Hyvin suunniteltu ympäristö ja toimivat lähipalvelut tekevät elämästä huolettoman mukavaa, ja alueelle tunnusomaiset valotaideteokset kirkastavat maisemaa myös pimeimpään vuodenaikaan. Helsingin keskustan ja Kruunuvuorenrannan välille rakennettavat Kruunusillat tuovat tullessaan raitiotien sekä kevyen liikenteen väylän, jota pitkin matka keskustan sykkeeseen taittuu nopeimmillaan vartissa.

Myytävät asunnot Kruunuvuorenrannassa

Uudiskohteet Kruunuvuorenrannassa

Kruunuvuorenrannan uudet asunnot asettuvat Haakoninlahdelle rakentuvaan merelliseen Haakonin kortteliin, tarjoten monipuolisen valikoiman koteja kompakteista yksiöistä aina ylellisiin kaksitasoratkaisuihin. Asumisen viihtyisässä kotikorttelissa kruunaavat kolmeen ilmansuuntaan avautuvat upeat merimaisemat sekä ympäröivä monipuolinen lähiluonto lenkkipolkuineen. Tutustu ja ihastu suunnitteilla oleviin Kruunuvuorenrannan uudisasuntoihin.

Myytävät asunnot Kruunuvuorenranta

Kruunuvuorenrannasta muotoutuu vehreän merellinen kotipaikka 13 500 helsinkiläiselle. Uudiskohteiden moderni arkkitehtuuri sulautuu kauniisti alueen suojeltuun luontoon tehden kotimatkasta tunnelmallisen. Bonavan uudiskohteet Kruunuvuorenrannassa asettuvat erinomaiselle paikalle, josta avautuvat näkymät niin Varisluodonlahden kuin Haakoninlahden suuntaan. Pääväylänä tunnetulle Koirasaarentielle on vain muutaman sadan metrin matka. Jo nyt Koirasaarentiellä pysähtyvät bussit ja tulevaisuudessa ohi kiitää ratikka. Kruunuvuorenrannan uudiskohteet tekevät myös vapaa-ajasta mieluisaa, sillä kotiovelta avautuvat ihastuttavat luontopolut ja lenkkeilyreitit. Täällä on mukava elää ja asua.

Uudiskohde on huoleton ja turvallinen valinta

Uusi asunto on turvallinen ja vaivaton valinta monin tavoin. Heitä hyvästit remonttihuolille ja natiseville lattioille. Kerrostaloasumisen moniin etuihin lukeutuvat toimivat ja toiminnalliset yhteistilat sekä ympärivuotinen arjen helppous ilman piha- ja lumitöitä.

Kruunuvuorenrannan myytävät asunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Esteettömyys, laatu, hyvä äänieristys ja varustelu luovat perustan sujuvalle arjelle. Sen lisäksi me Bonavalla haluamme tarjota asukkaille loistavia pohjaratkaisuja, joissa neliöt on tehokkaasti käytetty ja kodin toiminnallisuus huomioitu. Oli valintasi sitten yksiö, kaksio, kolmio tai suurempi perheasunto, uudet myytävät asunnot Kruunuvuorenrannassa tarjoilevat oivia vaihtoehtoja.

Uusi asunto Kruunuvuorenrannassa tuo mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista ja asuntokohtaisen vedenmittauksen ansiosta säästöt merkittäviä.

Uusi asunto Kruunuvuorenrannasta sijoitusasunnoksi?

Sijoituskohteeksi uusi asunto Kruunuvuorenrannasta on mitä mainioin. Oivaltavat pohjaratkaisut, kattava varustelu ja laadukkaat materiaalit tekevät uudisasunnosta vetovoimaisen sijoituskohteen. Uudisasunnossa remonttihuolet eivät paina mieltä. Lisäksi asukkaat on helppo löytää, sillä pääkaupunkina Helsinki vetää puoleensa työvoimaa ja opiskelijoita. Tutustu kiehtovaan valikoimaamme ja valitse sijoituskohteeksi uusi asunto Kruunuvuorenrannasta.

Kruunuvuorenrannan uudisasunnot sijaitsevat vehreän luonnon syleilyssä

Kruunuvuorenrannan myytävät asunnot sijaitsevat keskellä toinen toistaan upeampia maisemia. Luontopolut, historialliset kartanopuistot ja kuuden kilometrin mittainen rantaviiva tuovat poikkeuksellisen säväyksen elämään Kruunuvuorenrannassa. Stansvikin lehdon suojeltu metsä kätkee sisäänsä ihastuttavia polkuja ja luonnon rauhaa. Hopealaakson laajan metsäalueen kupeeseen rakentuu upea urheilualue jalkapallo- ja tenniskenttineen, ja Haakoninlahdenkadun varrelle suunnitellun Kruunuvuorenrannan palvelukorttelin liikuntakeskuksineen odotetaan valmistuvan kesällä 2026. Tullisaaren lenkkeilypolut ja vihreät nurmikot kutsuvat viettämään kiireetöntä kesäpäivää piknikin merkeissä. Valitse omaksesi uusi asunto Laajasalon Kruunuvuorenrannasta ja nauti liikunnan riemusta vehreän luonnon helmassa.

Kehittyvät kulkuyhteydet ja palvelut

Kruunuvuorenrannan myytävät asunnot sijaitsevat bussilinjojen 88B ja 87N varrella, ja omalla autolla Laajasaloon ja Kruunuvuorenrantaan pääsee näppärästi Itäväylältä. Kruunuvuorenrantaan rakentuu lisäksi uusi raitiovaunureitti. Kruunusiltojen valmistuessa raitiovaunut ja kevyt liikenne kulkevat keskustasta Hakaniemen ja Korkeasaaren kautta suoraan Kruunuvuorenrantaan. Jo nyt reitillä kulkee lautta, joka lähtee aivan uusien Bonava-kotien kupeesta.

Pyöräilijän iloksi Bonavan myytävät asunnot Laajasalossa sijaitsevat viihtyisien kevyen liikenteen väylien varrella. Pistä pyörät pyörimään ja polje rantoja pitkin vaikka Vuosaareen asti tai suuntaa keskustaan Kulosaaren, Mustikkamaan ja Isoisänsillan kautta.

Ravintolatarjonta yllättää ja kutsuu viihtymään maittavan ruoan pariin kotikulmille. Ravintola Pyysaari eli tuttavallisemmin Palma de Pyy on avoinna toukokuusta syyskuuhun tarjoillen perinteisiä herkkuruokia upeissa maisemissa. Italialaisen ruoan ystäville legendaarinen navettapizzeria Fornitaly on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

 

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58