Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kivistö hurmaa asukkaat

Minta Lavonen on aina haaveillut asuvansa luonnon lähellä. Kivistön Plutonin tyytyväinen asukas teki kaupat ensikodistaan ja nauttii nyt tunnelmallisista auringonlaskuista peltomaisemia ihaillen.

Seuraava pysäkki: Vantaan Kivistö

Vantaa löytyy monen asunnonetsijän hakutuloksista. Eikä ihme. Täällä luonnon helmassa kaupungin vilinä unohtuu, mutta elämä ei pysähdy tyystin. Vehreän Vantaanjoen syleilystä löytyvä Kivistö on todellinen tulevaisuuden asuinalue, joka on täydellinen sekoitus kaupungin värejä ja tunnelmallista maalaismaisemaa.

Modernin Kivistön suunnittelussa korostuu erityisesti ekologisuus, johon haettiin inspiraatiota Tanskasta asti. Kestävän kehityksen ratkaisut näkyvät esimerkiksi jätteiden putkikeräyksessä, joka tekee lajittelusta helpompaa ja vähentää liikenteessä olevien jäteautojen määrää.

 

Pienen kaupungin yhteisöllinen tunnelma

Kivistön energinen keskustan asuinalue koostuu uudenraikkaista kerrostaloista ja vetää puoleensa niin nuoria, perheitä kuin iäkkäämpiä asukkaita. Helsingistä Bonavan uudiskohde Plutoniin muuttanut Minta Lavonen on aina unelmoinut asuvansa lähellä maaseutua. Kivistö vastasi tarjonnaltaan moneen toiveeseen. Nuoren naisen elämäntyyli vaati asuinpaikalta hyviä kulkuyhteyksiä, ja niitä Kivistössä riittää.
 
− On aivan ihanaa nähdä junamatkalla kotiin tullessa reilusti peltomaisemaa, mutta samalla pysyy kaupunkimainen tunnelma. Keskeinen sijainti, mutta mukavasti kaukana, Lavonen kertoo innostuneesti.
 
"Kivistö on kuin pieni oma kaupunki, keskellä maaseutumaisemaa."
 
Isojen valtaväylien tuntumaan sijoittuvasta Kivistöstä yhteydet vievät suoraan moneen suuntaan, niin Helsingin keskustaan kuin lentoasemallekin. Kelien salliessa pyörä on oiva vaihtoehto liikkumiseen, sillä pyörätiet ja kevyenliikenteenväylät ovat leveät ja turvalliset. Plutoni sijoittuu aitiopaikalle Kivistön uuden juna-aseman ja tulevan kauppakeskuksen naapuriin.
 
− Heti kun astuu ulos ovesta, pääsee junalla minne haluaa. Asunnosta menee 30 sekuntia juna-asemalle. Erityistä plussaa siitä, että juna-asema on maan alla, jossa ei ole tungosta.
 

Avaimet käteen, ja vauhdilla

Lavonen muutti 32-neliöiseen yksiöön 2019 vuoden loppupuolella. Alueen ja asunnon kodikas tunnelma tekivät lähtemättömän ensivaikutelman, sillä ostopäätös tehtiin vauhdilla. Avaimet ensiasuntoon polttelivat pian taskussa.
 
− Tutustuin Bonavan nettisivuilla Plutoniin, ja jo lyhyen esittelyn perusteella tuli erittäin kiva vaikutelma alueesta ja asunnosta. Kerroin kohteesta vanhemmilleni, ja isä sanoi, että ehdottomasti mennään näyttöön. Esittelyasunnon pinnat, kodinkoneet sekä yleinen freesi ja moderni vaikutelma vei mennessään. Paikka näytti heti minun tyyliseltä.
 
Unelma-asunnon osto sujui alusta loppuun positiivisissa merkeissä, ja kotiutuminen oli helppoa. Pienet tarkoin huomioidut yksityiskohdat jäivät erityisesti mieleen, kuten avulias myyjä, joka näytti Lavoselle tulevan keskeneräisen asunnon esittelyasunnon lisäksi, erittäin lämmin vastaanotto avainten luovutuksen yhteydessä ja muuttopäivänä kodista löytyvät pienet tupaantuliaislahjat.
 
Kivisto-hurmaa-asukkaat-plutoni-yksio.gif

 

Valoa, väljyyttä ja laatua

Plutonin asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota muunneltavuuteen ja arjen sujuvuuteen. Asukkaat voivat pienin toimin muuttaa esimerkiksi keittiön kalustusta tai säilytystilojen ratkaisuja omien toiveidensa mukaisiksi. Isompien asuntojen ehdoton plussa on sisällä sijaitsevat irtainvarastot, jossa harrastevarusteet, lastenvaunurattaat tai talvi- ja kesävaatteet pysyvät käden ulottuvilla lämpimässä tilassa.
 
− Asunnoissa korostuu ehdottomasti väljyys ja tilan tuntu. Täällä mahtuu asumaan ja elämään pidempäänkin, eikä tila lopu heti kesken, Bonavan myyntipäällikkö Johanna Angelvirta tuo esiin.
 
Lavosen oman kodin kohokohdat ovat valoisuus, reilut säilytystilat, tilava eteinen ja isot peiliovikaapit, kodin pintamateriaalit, valaistus sekä ranskalaiselta parvekkeelta avautuva upea näkymä. Osassa Plutonin asunnoissa päästään nauttimaan näkymistä tilavilta lasitetuilta parvekkeilta.
 
− Illat ovat todella tunnelmallisia. Ikkunasta näkyy pitkälle peltomaisemaa, ja auringonlaskun aikaan taivas on kauniin purppuranpunaisen sävyinen. Kesäisin parvekkeen ovi on ihana avata, ja nauttia sen tuomasta valosta.
 
Kylpyhuone on kuitenkin asunnon vetonaula, jota kaikki kaveritkin kehuvat. Puolihuurrettu lasinen ovi tuo asuntoon tilan tuntua ja valoa, sisällä liikuteltava suihkunovi on erityisen näppärä ja meikkaus onnistuu täydellisesti peilin kirkkaiden led-valojen ansiosta.
 
Uudiskohteet_kivisto_peilikaapit.jpg

 

Vaikuttavaa arkkitehtuuria ja monia pohjaratkaisuja

Kahdeksankerroksinen Vantaan Plutoni tarjoaa remonttivapaata huoletonta asumista kehittyvän Kivistön ykköspaikalla. Alue on täydellinen sekoitus kaupunkihenkisyyttä, rauhallisessa, luonnonläheisessä ja turvallisessa naapurustossa. Huoneistovalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin, näppäristä yksiöistä aina avariin kolmen huoneen kulmahuoneistoihin.
 
− Asunnot ovat hyvin viimeisteltyjä, erittäin laadukkaita ja tasokkaasti varusteltuja keittiökaapin ovia ja vetimiä myöten. Keittiön tyylikäs ulkonäkö puhutteleekin monia asiakkaita ja aina ihastellaan myös asuntojen väljyyttä, Angelvirta summaa.
 
Plutoni yhtyy raikkaan nuorekkaaseen Kivikätkön kotikortteliin, joka muodostaa yhteisöllisen naapuruston. Yhteistiloista löytyy muun muassa tilavat ulkoiluvälinevarastot sekä Postin automaatti. Naapuritaloon tulee yhteinen saunaosasto ja kerhotilat. 
 
− Sisäpiha-alueet ovat viihtyisiä, ja näkee että talojen suunnittelussa on käytetty mielikuvitusta. Paljon kiinnostavaa katseltavaa ja kaunista arkkitehtuuria. Plutoni on kauttaaltaan valoisa, huoliteltu ja rappu on aina todella siisti. Kauttaaltaan freesi tunnelma, Lavonen kuvailee omaa kotitaloaan.