Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Muutto edessä Turun Huvitukseen

Kuka voisi vastustaa omaa uutta kotia keskustan tuntumassa, jossa arjen kruunaa tunnelmalliset hetket kotitalon sisäpihan omenapuiden katveessa? Huvitus tarjoaa remonttivapaata kerrostaloasumisen helppoutta Turussa keskellä idyllistä Vähäheikkilän pientaloaluetta.

Uudet asukkaat odottavat muuttoa uuteen kotiin

Talo on kastettu erityisen herkullisen suomalaisen omenalajikkeen mukaan. Länsisuomalaiselta Huvituksen puutarhatilalta kotoisin olevien Huvitus-omenien juuret juontavat peräti 1800-luvulle saakka. Teemaa ja alueen vehreyttä kunnioittaen uuteen kotikortteliin istutetaan pieni omenapuutarha, jossa uudet asukkaat voivat jättää kaupungin pölyt taakseen, rentoutuen linnunlaulun ja metsän vihreyden ympäröimänä. 

Ensiaskeleet ovikynnyksen ylitse upouuteen kotiin päästään ottamaan keväällä 2022. Kotikorttelin rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja Huvituksen kohotessa tontille, kaunis kokonaisuus on kokonaan valmis. 

Suojaisa keidas kaukana liikenteen äänistä  

Turun eteläpuolelle asettuvassa Vähäheikkilässä asutaan turvallisesti, lähellä keskustaa, mutta tarpeeksi syrjässä kaupungin vilinästä ja vilskeestä. Täältä on helppo kipaista luontopoluille virkistäytymään tai polkaista pyörällä kohti keskustan kulttuuririentoja.  

Kaupunkilainen, joka kaipaa luonnonvehreyttä todella nauttii täällä. Luonnon rauha ja värit korostuvat Huvituksen korikorttelin suojaisalla sisäpihalla. 

“Pihatila levittäytyy pohjoiseen metsää kohti. Leikki- ja oleskelualueet muodostavat puistomaisen keitaan, joka sijoittuu kauas liikenteen äänistä. Pihan viihtyisyyttä lisää sen monilajinen puusto ja eri aikoina kukkivat pensasistutukset”, arkkitehti Niko Mähönen kuvailee kohdetta. 

Muutto edessä Turun Huvitukseen - Huvituksen leikkipiha

“Kallioiseen Askaisten puistoon rajautuvalla tontilla suojaisa korttelipiha jatkuu saumattomasti viereiseen kalliomäkeen ja suojeltuun ketopuistoon. Terassilta voi ihailla komeaa kalliomaisemaa”, tuo esiin Bonava Suomen yksikönjohtaja Panu Sivula. 

Omalle tontille kohoavan Huvituksen kotikortteli asettuu rauhalliselle, jo valmiille alueelle.

Pohjaratkaisut ja sijainti ihastuttavat 

Huvituksen myytävät asunnot tuovat uutta eloa kotoisaan naapurustoon vauhdittaen samalla alueen kehitystä. Kysyimme tulevilta uusilta asuntojen omistajilta, mitkä vetovoimatekijät veivät jalat alta. 

Huvitus sai erityistä ylistystä pohjaratkaisuista ja hyvästä sijainnista. Vähäheikkilän maine turvallisena ja luonnonläheisenä asuinalueena, jossa monipuoliset palvelut löytyvät läheltä, vetää puoleensa. Asuntojakauma on suunniteltu monipuoliseksi: koteja löytyy erikokoisille ruokakunnille ja erilaisiin elämäntilanteisiin. Suunnittelutyössä on kiinnitetty erityistä huomiota hukka­neliöiden välttämiseen, joustavuuteen ja kalustettavuuteen. 

Muutto edessä Turun Huvitukseen -  kartta

Käytiin katsomassa montaa eri asuntoa, mutta tämä asunto täytti kaikki toiveemme. Täydellinen pohjaratkaisu ja ideaali sijainti”, kertoo Huvitukseen muuttava pariskunta.

Avarat keitto- ja oleskelutilat saivat osakseen kehuja. Uudet kodit on suunniteltu asukkaiden tarpeita ajatellen valoisiksi ja väljiksi, ja niihin on luotu erityistä avaruuden tuntua tilojen välisin pitkin näkymin. Kolmas tärkeä elementti ostopäätöksen tekoon oli tyylikkäät sisustustyylit ja laadukkaat sisustusmateriaalit. 

Muutto edessä Turun Huvitukseen -  Huvituksen asunnon keittotila
Muutto edessä Turun Huvitukseen - Huvituksen asunnon olohuone.

Vähäheikkilän ystävälliseen naapurustoon on helppo kotiutua. Liity onnellisten kodinomistajien joukkoon, jotka ovat löytäneet unelmiensa kodin Huvituksesta. Tutustu Huvitukseen.