Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kotimatkalla kanssasi

Uuteen Bonava-kotiin on mukava matka

Tervetuloa kotimatkalle, jossa unelmointi uudesta asunnosta muuttuu muutoksi unelmien kotiin. Päästä ajatukset lentoon ja tee niistä totta.

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Siksi se pistää miettimään monia asioita. Missä haluat asua? Minkälaisessa kodissa haluat asua? Minkälainen naapurusto on sinun makuusi? Kuinka paljon koti voi maksaa?

Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka.

1 Kerro kiinnostuksestasi

Kun olet löytänyt unelmiesi kodin ja naapuruston, voit kertoa kiinnostuksestasi eli ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme helposti esimerkiksi yhteystietolomakkeella, jonka löydät sinua kiinnostavan uudiskohteen sivulta. Saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustosta sekä uudiskohteen etenemisestä aina ensimmäisten joukossa. Tässä vaiheessa et sitoudu vielä mihinkään.

2 Asunnon varaaminen

Voit tehdä unelmiesi kodista milloin vaan varauksen muutamaksi päiväksi omalla nimelläsi. Alustava nimivaraus ei sido sinua vielä mihinkään. Saat aikaa järjestellä asioita ja pohtia lopullista ostopäätöstä. Ennakkomarkkinoinnissa olevista kodeista tehdään tämän jälkeen varaussopimus, joka on voimassa kunnes myynti alkaa ja varsinaiset kauppakirjat voidaan allekirjoittaa.

3 Asuntokaupan tekeminen

Ennen kauppakirjan allekirjoittamista saat tutustua kauppakirjaan ja muihin asiakirjoihin kaikessa rauhassa. Koti on yksi elämäsi tärkeimmistä valinnoista, joten haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen. Käymme yhdessä läpi kaikki asunnon ostamiseen liittyvät asiat vakuutuksista takuisiin.

4 Sisustustyylin valinta

Kun tulet ajoissa mukaan, pääset valitsemaan uuden kotisi sisustustyylin viidestä toinen toistaan upeammasta vaihtoehdosta. Tarjolla on modernia raikkautta, skandinaavista harmoniaa, klassisista muotoilua, trendikkäitä värisävyjä sekä teollista rouheutta. Kaikille sisustustyyleille yhteistä on ajattomuus. Valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, voit olla varma siitä, että tyyli kestää aikaa.

siteassets/yleiset/sekalaista---tarkista-kuvat/sisustus1.jpg
siteassets/yleiset/sekalaista---tarkista-kuvat/sisustus2.jpg
siteassets/yleiset/sekalaista---tarkista-kuvat/sisustus3.jpg

5 Kyläily tulevaan kotiin

Voit tutustua tulevaan kotiisi ja naapurustoosi hyvissä ajoin ennen muuttoa. Kutsumme sinut vierailulle uudiskohteeseen jo rakentamisen aikana ja pääset mukaan myös esimerkiksi harjannostajaisiin. Ennen muuttoa pääset tarkistamaan uuden kotisi ja opastamme myös uusien laitteiden ja kodintekniikan käytössä.

6 Muuttopäivä

Odotettu suuri päivä on koittanut. Saat muuttopäivänä uuden kotisi avaimet ja pääset ihastelemaan uudenraikasta asuntoasi sekä tutustumaan uuteen naapurustoosi. Muuttopäivänä saat myös kodinkansion, jossa on tietoa taloyhtiöstäsi ja asunnostasi.

7 Uudessa kodissa

Jotta sinä voisit keskittyä huolettomasti uuden kotisi laittamiseen, saat muuton jälkeen halutessasi apua pieniin asennustöihin, kuten naulakoiden ja taulujen kiinnittämiseen. Muuton jälkeen järjestämme asukasillan, jossa kerromme vielä uuden kodin tekniikasta ja ominaisuuksista. Ensimmäinen yhtiökokous järjestetään noin kolmen kuukauden kuluttua rakennuksen valmistumisesta. Haluamme, että kaikki sujuu toiveidesi mukaisesti. Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi koko kotimatkasi ajan, myös muuton jälkeen.

8 Vuositarkastus

Noin vuoden kuluttua uuden kodin valmistumisesta pidetään vuositarkastus. Silloin voit ilmoittaa mahdollisesti havaitsemasi korjaustarpeet. Bonava-asiakkaanamme saat 10 vuoden vakuudet sille, että rakennustyöt on tehty hyvän rakennustavan mukaisesti.

Asiakaspalvelu apunasi

Uuden kodin osto