Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Ilmastotyö

Tutkimme ja kartoitamme jatkuvasti toimintamme ilmastovaikutuksia. Olemme sitoutuneet vähentämään kasvihuonepäästöjä koko arvoketjussamme 50 prosentilla jokaista rakennettua Bonava-kotia kohden vuoteen 2030 mennessä.

Johdonmukaista työtä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi

Olemme sitoutuneet hillitsemään ilmaston lämpenemisen 1,5 °C asteeseen Pariisin ilmastosopimuksen mukaisesti. Siksi olemme asettaneet päästövähennystavoitteet oman organisaatiomme suorille päästöille sekä Bonava-kodin elinkaaren aikaisille päästöille. Haemme kestävyyttä ja kustannustehokkuutta erityisesti vakioitujen, skaalattavissa olevien ratkaisujen kautta.

Bonava Suomen ilmastotyön toimenpideohjelma jakautuu kolmeen osa-alueeseen: energiatehokas asuinkerrostalo, kestävät materiaalit ja suunnitteluratkaisut sekä kestävyyttä edistävä kulttuuri.

Yhteisyötä Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteiden eteen

Bonava on Euroopan ensimmäinen asuntorakennuttaja, joka on saanut ilmastotavoitteilleen Science Based Targets -aloitteen (SBTi) hyväksynnän. SBTi on yhteishanke CDP :n, YK:n Global Compact  -yritysvastuualoitteen, maailman luonnonvarainstituutin WRI:n ja maailman luonnonsäätiö WWF:n välillä. Tieteeseen perustuva ilmastotavoite perustuu tieteelliseen laskentamenetelmään. Näin varmistetaan, että yritysten tavoitteet ovat linjassa Pariisin ilmastosopimuksessa allekirjoitettujen tavoitteiden kanssa.

Kerromme Bonava-konsernin ilmastotyöstä vuosittain kestävän kehityksen raportissamme  Lisäksi raportoimme vuosittain ilmastotyöstämme ja sen tuloksista CDP:lle, joka on globaalisti tunnettu organisaatioiden ympäristövaikutusten arvioija.

 

Bonavan ilmastotavoitteet