Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Duo

Tuplaa asumisen mahdollisuudet

Bonava Duo tuo joustoa uuden asunnon ostamiseen. Voit yhdistää kaksi asuntoa yhdeksi kokonaisuudeksi tai jakaa yhden ison asunnon kahdeksi pienemmäksi elämäntilanteesi muutosten mukaan.

Kaksi yhdessä tai erikseen

Bonava Duo tarjoaa mahdollisuuksia elämän muuttuvissa tilanteissa. Isosta Duo-asunnosta voi erottaa pienemmän sivuasunnon, joka sopii esimerkiksi ensiasunnoksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmille tai vaikka vuokra-asunnoksi. Toinen asunto toimii myös työtilana, mikä helpottaa työelämän ja vapaa-ajan yhteensovittamista.

Muunneltavuus toimii myös toisin päin: Halutessasi voit yhdistää kaksi asuntoa yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi. Kun olet liikkeellä jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit helposti tilata yhdistämisen muutostyönä jo rakentamisvaiheessa. Tarvittaessa asunnot voidaan erottaa myöhemmässä vaiheessa esimerkiksi myyntiä varten.

siteassets/yleiset/artikkelisivut/duo_1180x490px.jpg

Näin yhdestä tulee kaksi

Muunneltavuus on otettu huomioon jo Duo-kotien suunnitteluvaiheessa, minkä ansiosta pohjaratkaisu toimii sekä yhdessä että erikseen. Sivuasunnon erottaminen vaatii käytännössä asuntojen välisen oviaukon rakentamista umpeen sekä keittiön asentamista sivuasuntoon. Keittiötä varten sivuasunnossa on jo valmiina esimerkiksi varaus viemärille ja vesiputkille. Asuntojen välinen oviaukko rakennetaan umpeen siten, että palo- ja äänieristävyysvaatimukset huoneistojen välillä täyttyvät. Molemmissa asunnoissa on omat ilmanvaihtojärjestelmät sekä erilliset sähkön ja veden kulutuksen mittausjärjestelmät. Lisäksi molemmilla asunnoilla on omat irtaimistovarastokomerot.

Löydä oma Duo-koti

Bonava Duo monipuolistaa asuinalueen asuntojakaumaa ja tarjoaa joustoa asuntomarkkinoille kysynnän mukaan. Duo-koteja löydät näistä uudiskohteista. 

Näin Bonava Duo toimii

1

Duo-asunnot on suunniteltu valmiiksi siten, että ne voidaan tarvittaessa jakaa kahdeksi erilliseksi asunnoksi tai yhdistää yhdeksi isommaksi kodiksi.

2

Duo-asunnot voidaan myydä yhtenä perheasuntona tai kahtena eriytettynä pienempänä asuntona.

3

Duo tuplaa asumisen mahdollisuudet: voit esimerkiksi laittaa toisen asunnon vuokralle ja asua toisessa itse. Sivuasunto sopii hyvin myös perheen itsenäistyvälle nuorelle tai sen voi myydä vaikkapa omalle yritykselle.

4

Duo-asunnoissa on kahdet A- ja B -osakekirjat suunnitellun asuntojaon mukaisesti. Yhtiöjärjestyksen mukaan vierekkäisten Bonava Duo-asuntojen omistajilla on myyntitilanteessa lunastusoikeus toisiinsa nähden.