Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Duo

Duo

Tuplaa asumisen mahdollisuudet

Bonava Duo tuo joustoa uuden asunnon ostamiseen. Voit jakaa yhden ison asunnon kahdeksi pienemmäksi elämäntilanteesi muutosten mukaan.

Bonava Duo tarjoaa mahdollisuuksia elämän muuttuvissa tilanteissa. Isosta Duo-asunnosta voi erottaa pienemmän sivuasunnon, joka sopii esimerkiksi ensiasunnoksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmille tai vaikka vuokra-asunnoksi. Duo-asunnosta erotetun asunnon voi tarpeen tullen myös myydä erikseen. Muunneltavuus toimii myös toisin päin: tarvittaessa asunnot voi yhdistää takaisin yhdeksi asunnoksi.

Asuntojen jakaminen vaatii käytännössä vain pieniä muutostöitä, sillä sivuasunnossa on esimerkiksi jo valmiina varaus Duo-keittiön asentamiselle. Asuntojen välinen oviaukko rakennetaan umpeen siten, että palo- ja äänieristävyysvaatimukset huoneistojen välillä täyttyvät. Molemmissa asunnoissa on omat ilmanvaihtojärjestelmät sekä sähkön ja veden kulutuksen mittausjärjestelmät. Lisäksi molemmilla asunnoilla on omat irtaimistovarastot.

Duo-koteja löydät tästä uudiskohteesta: As Oy Vantaan Jänönloikka 

Näin Bonava Duo toimii

1

Duo-asunnot on suunniteltu valmiiksi siten, että ne voidaan tarvittaessa jakaa kahdeksi erilliseksi asunnoksi.

2

Duo-asunnot voidaan myydä yhtenä perheasuntona tai kahtena eriytettynä pienempänä asuntona.

3

Duo tuplaa asumisen mahdollisuudet: voit esimerkiksi laittaa toisen asunnon vuokralle ja asua toisessa itse. Sivuasunto sopii hyvin myös perheen itsenäistyvälle nuorelle tai sen voi myydä vaikkapa omalle yritykselle.

4

Duo-asunnoissa on kahdet A- ja B -osakekirjat suunnitellun asuntojaon mukaisesti. Yhtiöjärjestyksen mukaan vierekkäisten Bonava Duo-asuntojen omistajilla on myyntitilanteessa lunastusoikeus toisiinsa nähden.