amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Duo

Tuplaa asumisen mahdollisuudet

Bonava Duo tuo joustoa uuden asunnon ostamiseen. Voit jakaa yhden ison asunnon kahdeksi pienemmäksi elämäntilanteesi muutosten mukaan.

Bonava Duo tarjoaa mahdollisuuksia elämän muuttuvissa tilanteissa. Isosta Duo-asunnosta voi erottaa pienemmän sivuasunnon, joka sopii esimerkiksi ensiasunnoksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmille tai vaikka vuokra-asunnoksi. Duo-asunnosta erotetun asunnon voi tarpeen tullen myös myydä erikseen. Muunneltavuus toimii myös toisin päin: tarvittaessa asunnot voi yhdistää takaisin yhdeksi asunnoksi.

Asuntojen jakaminen vaatii käytännössä vain pieniä muutostöitä, sillä sivuasunnossa on esimerkiksi jo valmiina varaus Duo-keittiön asentamiselle. Asuntojen välinen oviaukko rakennetaan umpeen siten, että palo- ja äänieristävyysvaatimukset huoneistojen välillä täyttyvät. Molemmissa asunnoissa on omat ilmanvaihtojärjestelmät sekä sähkön ja veden kulutuksen mittausjärjestelmät. Lisäksi molemmilla asunnoilla on omat irtaimistovarastot.

Duo-koteja löydät tästä uudiskohteesta: As Oy Vantaan Jänönloikka 

Näin Bonava Duo toimii

1

Duo-asunnot on suunniteltu valmiiksi siten, että ne voidaan tarvittaessa jakaa kahdeksi erilliseksi asunnoksi.

2

Duo-asunnot voidaan myydä yhtenä perheasuntona tai kahtena eriytettynä pienempänä asuntona.

3

Duo tuplaa asumisen mahdollisuudet: voit esimerkiksi laittaa toisen asunnon vuokralle ja asua toisessa itse. Sivuasunto sopii hyvin myös perheen itsenäistyvälle nuorelle tai sen voi myydä vaikkapa omalle yritykselle.

4

Duo-asunnoissa on kahdet A- ja B -osakekirjat suunnitellun asuntojaon mukaisesti. Yhtiöjärjestyksen mukaan vierekkäisten Bonava Duo-asuntojen omistajilla on myyntitilanteessa lunastusoikeus toisiinsa nähden.