Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

iLOQ

Digitaalisen iLOQ-lukituksen ansiosta Bonava-kotien asukkaat voivat muuttaa uuteen kotiin turvallisin mielin. Suomalainen teknologia takaa pysyvästi korkeimman mahdollisen lukitussuojan – ympäristöä ja kustannuksia säästäen.

Ekologinen ja helppo lukitusjärjestelmä

Suomalaiseen teknologiaan perustuva iLOQ on maailman ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka on täysin omavoimainen. Lukko ja avain eivät vaadi toimiakseen paristoja, vaan tarvittava sähköenergia syntyy avaimen työntöliikkeestä. Paristoton iLOQ säästää ajan kuluessa merkittävästi sekä rahaa että ympäristöä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu avain on huoltovapaa ja se kestää kovaa kulutusta, vettä sekä pakkasta.
 
iLOQ_vain_yksi_avain.jpg
 
Ison avainnipun sijaan asukas tarvitsee vain yhden iLOQ-avaimen, johon voidaan ohjelmoida kaikki pääsyoikeudet. Koska uusiokäytettävien iLOQ-avainten kulkuoikeudet määritellään sähköisesti, voidaan oikeuksia myös päivittää helposti tarpeiden muuttuessa. 
 
iLOQ_turvallinen_kotitalo.jpg

 

Turvallinen kotitalo

Sähköinen lukitusjärjestelmä tuo lukuisia hyötyjä niin asukkaalle kuin koko taloyhtiölle. Lukko tunnistaa avaimeen ohjelmoidut kulkuoikeudet, joiden hallinnasta vastaa esimerkiksi isännöitsijä tai huoltoyhtiö. Kadonnut avain voidaan poistaa järjestelmästä ilman yhdenkään avaimen tai lukon vaihtoa joko erillisellä ohjelmointilaitteella tai käyttämällä korvaavaa avainta lukoissa. Tämän jälkeen kadonneella avaimella ei pääse kulkemaan yhdestäkään lukosta. Näin kotitalon turvallisuustaso saadaan palautettua ennalleen ja kalliille lukkojen uudelleensarjoittamiselle voidaan vihdoin heittää hyvästit.
 
iLOQ_lukko.jpg
 
Digitaalisessa avaimessa ei ole jyrsintää, minkä ansiosta sitä ei voi kopioida luvatta. Yhteistilojen mahdolliset väärinkäytökset on helppo selvittää, sillä jokaisesta kulkutapahtumasta ja lukon avaamisyrityksestä jää jälki. Usein pelkkä tietoisuus kulkutapahtumien tallentumisesta ennaltaehkäisee väärinkäytöksiä.

Uusi Bonava-koti on turvallinen valinta

Jatkossa kaikkiin uusiin Bonava-koteihin tulee digitaalinen iLOQ-lukitus. Näin sinä voit muuttaa uuteen kotiin turvallisin mielin. Tutustu koteihin ja lähde kanssamme huolettomalle kotimatkalle.

Heitä hyvästit kadonneiden avainten ja luvattoman kulun aiheuttamalle harmille. iLOQ-lukituksen ansiosta kotitalon turvallisuus on taattu vuodesta toiseen.