Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

iLOQ

Bonava-kodin moderni lukitusjärjestelmä

Digitaalisen iLOQ-lukituksen ansiosta uuden Bonava-kodin asukkaat voivat muuttaa uuteen kotiin turvallisin mielin. Suomalainen teknologia takaa pysyvästi korkeimman mahdollisen lukitussuojan – ympäristöä ja kustannuksia säästäen.

Ekologinen ja helppo lukitusjärjestelmä

Suomalaiseen teknologiaan perustuva iLOQ on maailman ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, joka on täysin omavoimainen. Lukko ja avain eivät vaadi toimiakseen paristoja, vaan tarvittava sähköenergia syntyy avaimen työntöliikkeestä. Paristoton iLOQ säästää ajan kuluessa merkittävästi sekä rahaa että ympäristöä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu avain on huoltovapaa ja se kestää kovaa kulutusta, vettä sekä pakkasta.

Ison avainnipun sijaan asukas tarvitsee vain yhden iLOQ-avaimen, johon voidaan ohjelmoida kaikki pääsyoikeudet. Koska uusiokäytettävien iLOQ-avainten kulkuoikeudet määritellään sähköisesti, voidaan oikeuksia myös päivittää helposti tarpeiden muuttuessa.

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/bonava-kodit/iloq/iloq_vain_yksi_avain.jpg
siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/bonava-kodit/iloq/iloq_turvallinen_kotitalo.jpg

Turvallinen kotitalo

Sähköinen lukitusjärjestelmä tuo lukuisia hyötyjä niin asukkaalle kuin koko taloyhtiölle. Lukko tunnistaa avaimeen ohjelmoidut kulkuoikeudet, joiden hallinnasta vastaa esimerkiksi isännöitsijä tai huoltoyhtiö. Kadonnut avain voidaan poistaa järjestelmästä ilman yhdenkään avaimen tai lukon vaihtoa joko erillisellä ohjelmointilaitteella tai käyttämällä korvaavaa avainta lukoissa. Tämän jälkeen kadonneella avaimella ei pääse kulkemaan yhdestäkään lukosta. Näin kotitalon turvallisuustaso saadaan palautettua ennalleen ja kalliille lukkojen uudelleensarjoittamiselle voidaan vihdoin heittää hyvästit.

Digitaalisessa avaimessa ei ole jyrsintää, minkä ansiosta sitä ei voi kopioida luvatta. Yhteistilojen mahdolliset väärinkäytökset on helppo selvittää, sillä jokaisesta kulkutapahtumasta ja lukon avaamisyrityksestä jää jälki. Usein pelkkä tietoisuus kulkutapahtumien tallentumista ennaltaehkäisee väärinkäytöksiä.

siteassets/yleiset/uuden-kodin-osto/bonava-kodit/iloq/iloq_lukko.jpg

Heitä hyvästit kadonneiden avainten ja luvattoman kulun aiheuttamalle harmille. iLOQ-lukituksen ansiosta kotitalon turvallisuus on taattu vuodesta toiseen.

Uusi Bonava-koti on turvallinen valinta

Jatkossa kaikkiin uusiin Bonava-koteihin tulee digitaalinen iLOQ-lukitus. Näin sinä voit muuttaa uuteen kotiin turvallisin mielin. Tutustu koteihin ja lähde kanssamme huolettomalle kotimatkalle.