Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Ikäihmisen koti

Bonava-kodit suunnitellaan kestämään ja kulkemaan läpi elämän. Kotimme soveltuvat moneen eri elämäntilanteeseen ja kaikenikäisille asukeille. Uudiskohteen huolettomuus, remonttivapaus ja esteettömyys tarjoavat monia etuja erityisesti ikäihmisen arkeen.

Vaivaton arki uudiskohteessa 

Uudisasuminen tuo mukanaan paljon etuja, erityisesti ikäihmisille. Kerrostaloasuminen on ihanan huoleton vaihtoehto ja koti muuntuu ikäihmiselle helposti sopivaksi. Uudessa kodissa on mahdollisuus asua pitkään ja mielenrauhaa tuo tieto, ettei tarvitse huolehtia kodin raskaista lumi- ja pihatöistä vuosienkaan päästä. 
 
Uudiskohteissamme on nykyaikainen varustelu, joka helpottaa ikäihmisen arkea. Kotien esteettömyys tekee kodeista myös liikuntarajoitteiselle sopivia. Esteettömyysvaatimusten mukaisesti asuntojen ovensuut ovat leveitä, kynnykset matalia ja kylpyhuoneet tilavia. Tämä tuo asumiseen paitsi käytännöllisyyttä, myös avaruutta. Liikkumisen helppoutta lisää kotikorttelin automaattiovelliset hissit sekä helppokulkuinen piha-alue. 
 
Huolella suunnitellun kotitalon lisäksi panostamme onnelliseen naapurustoon ja haluammekin aina tuoda uuteen kotikortteliin arjen pieniä iloja lisääviä elementtejä. Kotikorttelin yhteistilat, kuten kerhotilat, talosauna ja pesutupa ovat suunniteltu monipuolisiksi, esteettömiksi ja turvallisiksi tiloiksi. 
 
Ikäihmisen-koti-turvapuhelin.gif
 

Ikäihmisen elämisen turvallisuutta 

 
Ikävuosien kertyessä myös turvallisuuden tarve kasvaa. Pienet turvaa lisäävät yksityiskohdat omassa kodissa tuovat mielenrauhaa ja voivat ennaltaehkäistä tapaturmien riskiä. Bonava-kodeissa turvaa tuo muun muassa palovaroittimet, helppokäyttöinen liesi, turvallinen lukitusjärjestelmä sekä kotikorttelin hyvä ulko- ja sisävalaistus.  
 
Kodeissamme käytettävä moderni iLOQ-lukitusjärjestelmä takaa, että kotitalon turvallisuus pysyy korkeimmalla mahdollisella tasolla vuodesta toiseen. Sähköisen järjestelmän ansiosta kadonneiden avainten ja luvattomien kulkuyritysten aiheuttamalle harmille voidaan vihdoin heittää hyvästit. Mikä parasta, asukas tarvitsee vain yhden iLOQ-avaimen, johon voidaan ohjelmoida kaikki pääsyoikeudet. 
 
Ikäihmiset mielessä pitäen, joihinkin kohteidemme kylpyhuoneisiin voi asentaa esimerkiksi tukikaiteita. Voit tiedustella myytävien kotien varustelusta tarkemmin asuntomyynnistämme. Lisäturvaa asuntoon saa asentamalla itse erilaisia turvateknologian ratkaisuja, kuten liiketunnistimella toimivia valaisimia. 

Tuo arjen palvelut lähellesi


Bonava-kodit rakennetaan ihanteellisille paikoille kasvukeskuksiin hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärelle. Tarjolla on uusia asuntoja monenlaisiin elämäntilanteisiin ja onnellisia naapurustoja niin luonnon helmasta kuin läheltä kaupunkien keskustaa, mutta poikkeuksetta hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Keskustan läheisyys ja vaivattomat kulkuyhteydet tuovat arjen palvelut lähellesi. Arki on ihanan huoletonta, kun kaupat ja muut palvelut kuten terveydenhoito, hyvinvoinnin ja virkistyksen palvelut ovat helposti saavutettavissa. Kodeissamme on myös helppo toteuttaa myöhemmällä iällä tarvittavat kotipalvelut.