Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Avaa kotitalon alaovi vieraille tai lähetille älypuhelimen avulla.

DoorBird

Bonava-kotien DoorBird-ovipuhelinjärjestelmän avulla näet alaovella olevat vieraat, voit puhua heidän kanssaan ja avata porrashuoneen oven näppärästi älypuhelimen tai tabletin kautta. Perinteinen eteisen ovipuhelin löytyy nyt siis suoraan taskustasi.

Nykyajan ovivahti 

Turvallinen DoorBird tuo Bonava-kodin arkeen ihanaa huolettomuutta. Ovipuhelimet valmistetaan Saksassa, jossa varmistetaan niiden korkea laatu, pitkäikäisyys sekä asiakastyytyväisyys. DoorBirdin käyttäjän ei tarvitse kiiruhtaa eteiseen avaamaan ovipuhelimella kotitalon alaovea, vaan viime hetken kokkailua voi jatkaa sulavasti ja päästää vieraat rappuun älypuhelimella. Ovenavaus toimii kätevästi myös läheteille.    

Helppokäyttöinen sovellus 

Porrashuoneen alaovella olevien vierailijoiden saapumisesta tulee viesti suoraan älypuhelimeesi tai tablettiin, olit itse paikalla tai et. Saat tiedon kaikista ovikelloa soittaneista vierailijoista, jopa matkalla ollessasi. Jos haluat lomailla rauhassa, voit myös rajata käytön niin ettet saa ilmoituksia. Ovipuhelimeen liitetty maksuton mobiilisovellus voidaan liittää koko perheen käyttöön, kahdeksaan eri laitteeseen. Sovelluksen avulla voit puhua kävijän kanssa, avata alaoven ja nähdä hänet HD-laatuisena. Myös vierailuhistoria tallentuu pilvipalveluun maksutta. 

Avaa porrashuoneen alaovi vieraillesi, perheenjäsenelle tai lähetille helposti ja vaivattomasti. 

DoorBird-järjestelmä helpottaa ja nopeuttaa vieraiden vastaanottamista ovipuhelimeen liitetyn mobiilisovelluksen ansiosta.

Uusi Bonava-koti on turvallinen valinta   

Suurimmasta osasta Bonava-kodeista löytyy DoorBird-ovipuhelin. Näin sinä voit muuttaa uuteen kotiin turvallisin mielin. Voit tiedustella myytävien kotien varustelusta tarkemmin asuntomyynnistämme tai tutustua kotitaloon verkkosivustollamme. Tutustu koteihin ja lähde kanssamme huolettomalle kotimatkalle.