Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Usein kysytyt kysymykset

Asiantuntijamme vastaavat sisustusvalintoihin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Milloin voin valita sisustustyylin uuteen kotiini?
Kylpyhuone- ja keittiötyylin sekä lisäpaketit voi valita rakentamisen alkuvaiheessa ja valinnat tehdään asunnon oston yhteydessä. Kohdekohtaisista aikatauluista saat lisätietoa asuntomyynnistämme.

Miten voin tutustua tarkemmin materiaaleihin? 
Olet tervetullut asuntomyymäläämme tutustumaan eri tyylikokonaisuuksiin. Asumisen ammattilaisemme auttavat mielellään myös puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta.

Voinko ostaa paketeista erillisiä tuotteita vai ostanko aina koko tyylipaketin?
Tuotteet myydään aina kokonaisuuksina. Työskentelemme Bonavalla jatkuvasti asiakaspalvelumme kehittämiseksi. Kaikki sisustustyylit perustuvat asiakkaiden tekemiin sisustamista helpottaviin havaintoihin. Uskomme, että kiinteästi hinnoitellut tyylikokonaisuudet ja selkeät lisäpakettivaihtoehdot yksinkertaistavat ostokokemustasi.

Voinko yhdistellä eri tyylejä? 
Tyylikokonaisuudet on koottu valmiiksi ja materiaalit mietitty huolella. Lisähintaisissa kokonaisuuksissa on mahdollista valita joitain vaihtoehtoisia materiaaleja. Lisäksi tarjolla on hyödyllisiä lisäpaketteja. Huomioithan, että kaikki vaihtoehtoiset tyylikokonaisuudet ja mahdolliset lisävarusteet esitellään sivustollamme.

Mistä tiedän, mikä tyyli kotiin on valittu, jos teen ostopäätöksen vasta sisustusvalintojen umpeutumisen jälkeen? 
Mikäli kotiin ei ole tehty valintoja kohdekohtaisen valinta-aikataulun puitteissa, Bonavan suunnittelijat valitsevat sisustuskokonaisuuden. Saat sekä asuntomyynnistämme että hinnastosta lisätietoja omaan kotiisi valitusta sisustustyylistä.

Miten teen tilauksen? 
Kun olet löytänyt mieleisesi sisustuskokonaisuuden ja valinnut toivomasi lisäpaketit, voit tehdä tilauksen sähköisen palvelumme kautta.

Miten maksan tilaukseni?
Laskutamme tilatut lisähintaiset valinnat yhdessä erässä noin 4 viikkoa ennen asunnon hallinnan luovutusta.

Pääsenkö tarkastamaan kotini ennen muuttopäivää?
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua uuteen kotiisi ennen muuttopäivää. Näin pääset varmistamaan, että kaikki on kunnossa tulevassa kodissasi.

Uuden kodin valinnat