Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Usein kysytyt kysymykset

Asiantuntijamme vastaavat sisustusvalintoihin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Milloin voin valita sisustustyylin uuteen kotiini? 

Kylpyhuone- ja keittiötyylin sekä muiden tilojen valinnat voi tehdä rakentamisen alkuvaiheessa ja valinnat vahvistetaan asunnon oston yhteydessä. Kohdekohtaisista aikatauluista saat lisätietoa asuntomyynnistämme. 

Miten voin tutustua tarkemmin materiaaleihin?  

Olet tervetullut asuntomyymäläämme tutustumaan eri materiaaleihin ja tyylikokonaisuuksiin. Asumisen ammattilaisemme auttavat mielellään myös puhelimitse ja sähköpostitse. 

Voinko ostaa paketeista erillisiä tuotteita vai ostanko aina koko tyylipaketin? 

Valinnanvapautesi rajoittamisen sijaan olemme keskittyneet aikasi säästämiseen. Sisustussuunnittelijamme laatimat esimerkkikokonaisuudet tarjoavat tyyli-, materiaali- ja värivaihtoehtoja, jotka luovat harmonisen, yhtenäisen tunnelman kotiisi. Eri kokonaisuuksien välillä on myös mahdollista vaihdella tuotteita sekä valita mukaan lisävaihtoehtoja. 

Mistä tiedän, mikä tyyli kotiin on valittu, jos teen ostopäätöksen vasta sisustusvalintojen umpeutumisen jälkeen?  

Mikäli kotiin ei ole tehty valintoja kohdekohtaisen valinta-aikataulun puitteissa, Bonavan suunnittelijat valitsevat sisustuskokonaisuuden. Saat sekä asuntomyynnistämme että hinnastosta lisätietoja omaan kotiisi valitusta sisustustyylistä. 

Miten teen tilauksen?  

Kun olet löytänyt mieleisesi sisustuskokonaisuuden, voit tehdä tilauksen sähköisen palvelumme kautta. 

Miten maksan tilaukseni? 

Laskutamme tilatut lisähintaiset valinnat yhdessä erässä noin 4 viikkoa ennen kotisi valmistumista.  

Pääsenkö tarkastamaan kotini ennen muuttopäivää? 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua uuteen kotiisi ennen muuttopäivää. Näin pääset varmistamaan, että kaikki on kunnossa tulevassa kodissasi. 

Uuden kodin valinnat