Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Keittiö

Vietämme paljon aikaa keittiössä. Siksi olemme panostaneet ratkaisuihin, jotka antavat tuolle ajalle mukavaa lisämaustetta.

Neutraali tyylikokonaisuus Lähde kuuluu jokaisen uuden Bonava-kodin hintaan. Halutessasi voit valita lisävalintaisista tyylikokonaisuuksista mieleisesi. Vaihtoehtoisia kokonaisuuksia ovat klassisen kodikas Vehnä, ajan hengen mukainen Villa, hillityn elegantti Dyyni sekä särmikäs Noki. Sisustustyylien lisäksi saatavilla on myös toiminnallisia lisäpaketteja. Paketit sisältävät lisäominaisuuksilla varustettuja kodinkoneita, joiden avulla nautit keittiöstäsi vielä enemmän ja yksinkertaistat jokapäiväistä elämääsi.

Olemme panostaneet keittotilojen toimiviin ja laadukkaisiin ratkaisuihin, jotta sinä voit keskittyä ruoanlaittoon ja viihtyisiin hetkiin läheistesi kanssa.

Uusien Bonava-kotien keittotilojen suunnittelun kulmakiviä ovat:

  • Laatu ja estetiikka: Hyödynnämme luonnonmateriaaleja, kuten puuta ja kiveä, jotka kestävät päivittäistä käyttöä ja ikääntyvät kauniisti.
  • Kestävä kehitys: Sen lisäksi, että tarjoamme sinulle terveellisen sisäympäristön, haluamme turvata myös tuleville sukupolville samat edellytykset.
  • Toiminnallisuus: Keittiöiden ergonomian ja käytännöllisyyden lisäksi kiinnitämme huomiota riittäviin säilytystiloihin.

Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä juuri oman makusi mukainen tyyli.

Viisi keittiötyyliä

Jokaisen Bonava-kodin keittiön varusteluun kuuluu:

  • Hidastimilla varustetut ovet ja laatikostot
  • Hyvä jätteiden lajittelu pesualtaan alla useilla lajitteluastioilla
  • Energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset kodinkoneet

Inspiraatiota keittiöön

Uuden kodin valinnat