Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Keittiö

Vietämme paljon aikaa keittiössä. Siksi olemme panostaneet ratkaisuihin, jotka antavat tuolle ajalle mukavaa lisämaustetta.

Sisustussuunnittelijamme ovat laatineet avuksesi ajattoman tyylikkäät Lumi-, Tammi- ja Savi-kokonaisuudet. Halutessasi voit valita lisävalintaisista tyylikokonaisuuksista mieleisesi. Klassisen kodikas Kaisla, ajan hengen mukainen Usva, tyylikkään tumma Hiili, hillityn elegantti Halla sekä lämpimän tyylikäs Naava varmistavat, että jokainen voi löytää oman suosikkinsa.  

Eri sisustustyylien välillä on myös mahdollista vaihdella tuotteita sekä valita mukaan lisäominaisuuksilla varustettuja kodinkoneita, joiden avulla nautit keittiöstäsi vielä enemmän ja yksinkertaistat jokapäiväistä elämääsi.  
 
Olemme panostaneet keittotilojen toimiviin ja laadukkaisiin ratkaisuihin, jotta sinä voit keskittyä ruoanlaittoon ja viihtyisiin hetkiin läheistesi kanssa. Uusien Bonava-kotien keittotilojen suunnittelun kulmakiviä ovat: 

  • Laatu ja estetiikka: Valitsemme korkealaatuisia materiaaleja, jotka kestävät päivittäistä käyttöä ja ikääntyvät kauniisti. 
  • Kestävä kehitys: Sen lisäksi, että tarjoamme sinulle terveellisen sisäympäristön, haluamme turvata myös tuleville sukupolville samat edellytykset. 
  • Toiminnallisuus: Keittiöiden ergonomian ja käytännöllisyyden lisäksi kiinnitämme huomiota riittäviin säilytystiloihin. 

Jokaisen Bonava-kodin keittiön varusteluun kuuluu: 

  • Hidastimilla varustetut ovet ja laatikostot 
  • Hyvä jätteiden lajittelu pesualtaan alla useilla lajitteluastioilla 
  • Energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset kodinkoneet 

Huomioithan, että tyylit ja tuotevalikoima voivat vaihdella kohteittain. Tyylivalinnat lukitaan jo rakentamisen varhaisessa vaiheessa. Kotisi tarkemmat valinta-aikataulut saat asuntomyynnistämme. Valinnat vahvistetaan kaupanteon yhteydessä. 

Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä juuri oman makusi mukainen tyyli 

Lumi

Haaveiletko hillityn elegantista keittiöstä? Lumi-tyylikokonaisuus sopii juuri sinulle. Neutraali värimaailma luo lämmintä harmoniaa, joka huokuu skandinaavisen pelkistettyä tyyliä. Tyylikokonaisuuden pehmeä ilme syntyy tammensävyisestä työtasosta, valkoisista kaapistoista, kiiltävän valkoisesta välitilasta ja teräksen sävyisistä Edge-profiilivetimistä. Keittiöön on mahdollista valita valkoiset tai teräksen väriset kodinkoneet.

Tammi

Tämä tyyli kestää aikaa. Tammi-tyylikokonaisuudesta voi aistia niin menneen ajan charmin kuin nykyhetken linjakkuuden. Tammenväriset kaapistot, vaalea työtaso, samppanjansävyinen välitila sekä valkoiset Edge-profiilivetimet henkivät lämpöä ja kodikkuutta. Kokonaisuuden viimeistelevät valkoiset tai teräksen väriset kodinkoneet. 

Savi

Savi-tyylikokonaisuus sopii sinulle, jos haluat keittiöösi vähän särmää. Harmaan sävyinen värimaailma ja musta työtaso ilmentävät modernia, trendikästä henkeä, johon satiininvalkoinen välitila ja teräksen sävyiset Oslo-vetimet tuovat raikasta kontrastia. Halutessasi voit valita keittiöön valkoiset tai teräksen väriset kodinkoneet.

Uuden kodin valinnat