Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Tapiola. Täältä löydät uudet asunnot Tapiolassa.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Tapiola

Bonavan uudiskohteet Tapiolassa

Kuvaus

Myytävät asunnot Tapiolassa

Espoon sydämeen Tapiolan Tuuliniittyyn rakentuu kerrostalokoteja ja rivitalokoteja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Omalla tontilla sijaitseviiin Tuulikellon Bonava-koteihin on helppo kotiutua, sillä Tapiolassa on valmiina kaikki huolettoman elämän edellytykset, mukavuudet ja mahdollisuudet. Lähikauppaan, lenkkipoluille ja harrastuspaikoille kävelee hetkessä ja Tapiolan uudistuvan keskustan monipuolisten palvelujen äärelle noin kymmenessä minuutissa.

Tasokkaita koteja Tapiolassa

Tervetuloa asumaan Tuulikellon kortteliin Tapiolaan. Tänne on helppo kotiutua, sillä uudet Bonava-kodit sijaitsevat lähellä palveluita ja loistavia kulkuyhteyksiä. Tarjolla on muuttovalmiita kerrostalokoteja, jotka hurmaavat laadukkailla sisustusmateriaaleillaan sekä toimivilla pohjaratkaisuillaan. Mukavan asumisen kruunaa viihtyisät yhteistilat sekä piha-alueet, jotka luovat mahdollisuuksia asukkaiden kohtaamisille.

Uusia rivitalokoteja Tapiolaan

Espoon Tuulikello 3:n odotettujen rivitalojen suunnitelmat etenevät. Omalle tontille asettuva uudiskohde tarjoaa yhteensä 13 tasokasta ja tilavaa kotia, jotka henkivät poikkeuksellisen yksilöllistä tunnelmaa. Ihanteellinen sijainti puiston suojassa, kävelymatkan päässä Tapiolan palveluista, takaa leppoisan asumisen uudessa kodissa. Tuulikello 3:n rivitalokodit ovat nyt varattavissa. Tee unelmistasi totta ja suunnittele toiveidesi koti Tapiolan puistomaisemiin.

Myytävät asunnot Tapiolassa

Uudiskohteet Tapiolassa

Tapiolan Tuuliniityn arvostetulla alueella on hyvä elää ja asua. Uudiskohteet Tapiolan Tuulikellon korttelissa tarjoavat luonnon vehreyttä, palvelujen läheisyyttä ja joustavia liikenneyhteyksiä sopivassa suhteessa. Uudet asunnot on suunniteltu vastaamaan elämän eri vaiheiden tarpeita. Kotien suunnittelussa on panostettu pohjaratkaisujen toimivuuteen, huolettomaan arkeen ja laadukkaisiin materiaaleihin. Uudiskohde Tapiolasta on aina huoleton valinta. Tervetuloa mukavalle kotimatkalle uuteen kotiin Tapiolaan ja Tuulikellon kortteliin.

Muuttovalmiiseen Espoon Tuulikello 1:n kotien herkkuihin kuuluvat muun muassa Puustellin keittiöt kivi- ja kvartsitasoineen, parkettilattiat lattialämmityksen kera sekä tyylikkäät kylpyhuoneet ripauksella spa-tunnelmaa. Kaikissa jäljellä olevissa kodeissa oleskelutilat jatkuvat lasitetulle parvekkeelle.

Myös muuttovalmiin Espoon Tuulikello 2:n monipuoliseen huoneistovalikoimaan lukeutuu koteja tehokkaista yksiöistä aina tilaviin perheasuntoihin. Parkettilattiat, korkeat ikkunat, lattialämmitys, käytännölliset liukuovikaapistot sekä komeat Puustellin keittotilat kivitasoineen ja induktioliesineen luovat upeat puitteet mukavaan arkeen.

Myytävät rivitalot Tapiola

Asunto Oy Espoon Tuulikello 3 tuo odotettuja uusia rivitaloasuntoja Tapiolan puistojen ja palvelujen äärelle Tuulikellon kortteliin. Kolmen rakennuksen muodostama rivitalo Tuuliniityssä tarjoaa 13 tasokkaasti viimeisteltyä, tilavaa kotia, joissa huoneiden lukumäärä vaihtelee 4-6 välillä riippuen valitusta pohjaratkaisusta.

Uudiskohde on ihanan huoleton ja turvallinen valinta

Uusi asunto on turvallinen ja vaivaton valinta monin tavoin. Heitä hyvästit remonttihuolille ja natiseville lattioille. Kerrostaloasumisen moniin etuihin lukeutuvat toimivat ja toiminnalliset yhteistilat sekä ympärivuotinen arjen helppous ilman piha- ja lumitöitä.

Tapiolan myytävät asunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Esteettömyys, laatu, hyvä äänieristys ja varustelu luovat perustan sujuvalle arjelle. Sen lisäksi me Bonavalla haluamme tarjota asukkaille loistavia pohjaratkaisuja, joissa neliöt on tehokkaasti käytetty ja kodin toiminnallisuus huomioitu. Oli valintasi sitten yksiö, kaksio, kolmio tai suurempi perheasunto, uudet myytävät asunnot Tapiolassa tarjoilevat oivia vaihtoehtoja.

Uusi asunto Tapiolassa tuo mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista ja asuntokohtaisen vedenmittauksen ansiosta säästöt merkittäviä.

Uudiskohde Tapiolasta on loistava sijoituskohde

Tapiolan asunnot asettuvat loistopaikalle kehittyvän kaupungin palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle. Läheinen Aalto-yliopiston pääkampus, tuleva länsimetro ja vauhdilla uudistuva palvelutarjonta ovat yhdessä luoneet Tapiolasta elinvoimaisen ja elämää sykkivän kaupunginosan Espoon sydämeen. Uudisasunto Tapiolasta onkin mainio sijoituskohde vetovoimaisen sijaintinsa ja kehittyvien kulkuyhteyksiensä ansiosta. Tutustu Tapiolan uusien asuntojen kiehtovaan valikoimaan.

Tapiolan uudiskohteet loistavalla sijainnilla

Tuulikellon korttelista on helppo liikkua joka suuntaan. Länsimetrolla matkustaa Helsingin keskustaan 13 minuutissa, Matinkylään ja Ison Omenan kauppakeskukseen 5 minuutissa. Tapiolalaisia palvelevat sekä Urheilupuiston ja Tapiolan metroasemat että uusi bussiterminaali. Autoilijoille Tapiola sijaitsee ihanteellisesti Kehä I:n päässä ja Länsiväylän varrella.

Myytavat_Asunnot_tapiola_metro_1200x800.jpg

Tapiolan metroasema sijaitsee Tapiolan alueen ytimessä, josta on suora yhteys Ainoa-kauppakeskukseen.

Tapiolan myytävät asunnot sijaitsevat ainutlaatuisten liikuntamahdollisuuksien äärellä. Keskustan tuntumasta löytyy mm. tennispuisto ja keilahalli, jotka tarjoavat mukavaa puuhaa koko perheelle. Esport Center ja Esport Arena muodostavat yhdessä yhden Euroopan suurimmista liikuntakeskuksista sisältäen muun muassa yli 50 mailapelikenttää. Monitoimihalli Metro Areenalla kotipelinsä pelaa jääkiekkoseura Kiekko-Espoo. Lisäksi hallissa järjestetään konsertteja sekä muita viihde- ja urheilutapahtumia.

Puutarhakaupungista elämää sykkiväksi keskukseksi

Tapiolan puutarhakaupungin synty juontaa juurensa 1950-luvulle, jolloin arkkitehti Aarne Ervin asemakaavassa tavoiteltiin luonnonläheistä asuinympäristöä ja rakentamista luonnonmaiseman mukaan. Tapiolaa onkin pidetty merkittävänä ja kaupunkisuunnittelultaan ainutlaatuisena asuinalueena jo syntyvuosistaan lähtien. Myös yleisökilpailun myötä valittu nimi ”Tapiola” henkii puutarhakaupungin luonnonläheisyyttä.

2010-luvulla Tapiola on kasvanut ja kehittynyt valtavasti. Yli 100 liikkeen kauppakeskus AINOA vahvistaa Tapiolan asemaa Espoon liike-elämän keskuksena. Uusien joukkoliikenneterminaalien ansiosta kulku Tapiolaan on jouhevaa. Myös kevyen liikenteen tarpeet on huomioitu ja uuden pyörätieverkon suunnitelmat laitettu täytäntöön. Tapiolan myytävät asunnot vastaavat nykyaikaisia tarpeita vanhoja puutarhakaupungin perinteitä kunnioittaen.

Herkuttele Tapiolassa

Valitse uusi asunto Tapiolasta ja ihastu Tapiolan laajaan ja alati kehittyvään ravintolatarjontaan. Tuttujen klassikoiden lisäksi Tapiolassa pääsee herkuttelemaan myös maailman makujen äärelle. Intialaisiin ruokaelämyksiin erikoistunut Tony’s Corner sijaitsee vanhan puutarhakaupungin sydämessä, nepalilaisia makuelämyksiä tarjoilee Mount Nepal ja kiinalaisen keittiön ja kulttuurin tuo tutuksi ravintola Xin Long. Kotimaisista raaka-aineista tehtyä ruokaa tarjoavan kodikkaan kortteliravintola Kylän taustajoukoista löytyy Tapiolan omia kasvatteja.

Viihdettä ja kulttuuria Espoon sydämessä

Tapiolan myytävät asunnot tarjoavat oivat puitteet vapaa-ajan viettoon kotikulmilla. Perinteikäs Kino Tapiola on yksi harvoista pääkaupunkiseudun alkuperäisasussaan säilyneistä teattereista. Ohjelmistollaan se pyrkii tukemaan eurooppalaista elokuvakulttuuria. Kesäaikaan Tapiolan keskusaltaan äärellä sijaitseva Amfi-ulkoilmanäyttämö kutsuu viihtymään ulkoilmakonsertteihin sekä teatteri- ja tanssiesityksiin. Sisätiloissa teatterielämykset tarjoilee Espoon teatteri Tapiolan keskustassa.

Tapiolan_katketyt_helmet_kino_tapiola_800x500.jpg

Kino Tapiola on Tapiolan ikioma elokuvateatteri.

Tapiola on Espoon kulttuurinen keskus ja alueelta löytyvätkin Espoon kaupunginteatteri, Espoon kulttuurikeskus sekä WeeGee-talon monet museot. Monipuolisesta palveluvalikoimasta vastaavat kaksi kauppakeskusta, Stockmannin tavaratalo sekä lukuisat pienemmät liikkeet ja palveluntarjoajat. Lisäksi Tapiolasta löytyvät niin terveyskeskus, kirjasto kuin Kelan toimipistekin.

Espoon Tapiolassa yhteisöllisyyteen ja asukasviihtyvyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kansainvälisestikin merkittävä modernin puutarhataiteen edustaja Tapiolan Leimuniitty on ihanteellinen ajanviettopaikka ja tarjoaa oivan rentoutumishetken kiireisen arjen vastapainoksi. Siisti Espoo -projekti pyrkii pitämään kaupungin puhtaana ja Meidän puisto -hankkeen avulla espoolaiset saavat itse vaikuttaa ympäristön hoitotasoon. Katso Tapiolan myytävät asunnot ja löydä omasi. Täällä ihmisen on hyvä elää ja asua.

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58