Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Tapiola. Täältä löydät uudet asunnot Tapiolassa.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Tapiola

Näytä kohteet

Kuvaus

Osta uudiskohde Tapiolasta

Espoon Tapiola kasvaa ja kehittyy. Tapiolan uudet myytävät asunnot tekevät elämästä mukavan kodikasta ja huoletonta. Uusi asunto Tapiolassa on fiksu valinta.

Tapiola on Espoon kulttuurinen keskus ja alueelta löytyvätkin Espoon kaupunginteatteri, Espoon kulttuurikeskus sekä WeeGee-talon monet museot. Monipuolisesta palveluvalikoimasta vastaavat kaksi kauppakeskusta, Stockmannin tavaratalo sekä lukuisat pienemmät liikkeet ja palveluntarjoajat. Lisäksi Tapiolasta löytyvät niin terveyskeskus, kirjasto kuin Kelan toimipistekin. 

Tapiolasta on näppärät julkisenliikenteen yhteydet Helsingin keskustaan. Länsimetrolla matka taittuu vain 13 minuutissa. Tapiolalaisia palvelevat sekä Tapiolan että Urheilupuiston metroasemat. Autoilijoille Tapiola sijaitsee ihanteellisesti Kehä I:n päässä ja Länsiväylän varrella.

Tapiolan myytävät asunnot sijaitsevat ainutlaatuisten liikuntamahdollisuuksien äärellä. Keskustan tuntumasta löytyy mm. tennispuisto ja keilahalli, jotka tarjoavat mukavaa puuhaa koko perheelle. Esport Center ja Esport Arena muodostavat yhdessä yhden Euroopan suurimmista liikuntakeskuksista sisältäen muun muassa yli 50 mailapelikenttää. Monitoimihalli Metro Areenalla kotipelinsä pelaa jääkiekkoseura Espoo United. Lisäksi hallissa järjestetään konsertteja sekä muita viihde- ja urheilutapahtumia.

Espoon Tapiolassa yhteisöllisyyteen ja asukasviihtyvyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kansainvälisestikin merkittävä modernin puutarhataiteen edustaja Tapiolan Leimuniitty on ihanteellinen ajanviettopaikka ja tarjoaa oivan rentoutumishetken kiireisen arjen vastapainoksi. Siisti Espoo -projekti pyrkii pitämään kaupungin puhtaana ja Meidän puisto -hankkeen avulla espoolaiset saavat itse vaikuttaa ympäristön hoitotasoon. Katso Tapiolan myytävät asunnot ja löydä omasi. Täällä ihmisen on hyvä elää ja asua.

Myytävät uudiskohteet Tapiolassa

Uudiskohteet Tapiolan Tuulikellon kotikorttelissa tarjoavat huoletonta arkea hyvällä paikalla

Tapiolan Tuuliniityn arvostetulla alueella on hyvä elää ja asua. Uudiskohteet Tapiolan Tuulikellon kotikorttelissa tarjoavat luonnon vehreyttä, palvelujen läheisyyttä ja joustavia liikenneyhteyksiä sopivassa suhteessa. Uudet asunnot on suunniteltu vastaamaan elämän eri vaiheiden tarpeita. Kotien suunnittelussa on panostettu pohjaratkaisujen toimivuuteen, huolettomaan arkeen ja laadukkaisiin materiaaleihin. Uudiskohde Tapiolasta on aina huoleton valinta. Tervetuloa mukavalle kotimatkalle uuteen kotiin Tapiolaan ja Tuulikellon kotikortteliin.

Puutarhakaupungista elämää sykkiväksi keskukseksi

Tapiolan puutarhakaupungin synty juontaa juurensa 1950-luvulle, jolloin arkkitehti Aarne Ervin asemakaavassa tavoiteltiin luonnonläheistä asuinympäristöä ja rakentamista luonnonmaiseman mukaan. Tapiolaa onkin pidetty merkittävänä ja kaupunkisuunnittelultaan ainutlaatuisena asuinalueena jo syntyvuosistaan lähtien. Myös yleisökilpailun myötä valittu nimi ”Tapiola” henkii puutarhakaupungin luonnonläheisyyttä.

2010-luvulla Tapiola on kasvanut ja kehittynyt valtavasti. Yli 100 liikkeen kauppakeskus AINOA valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2019 ja sen myötä Tapiolan asema Espoon liike-elämän keskuksena vahvistuu entisestään. Uusien joukkoliikenneterminaalien ansiosta kulku Tapiolaan on jouhevaa. Myös kevyen liikenteen tarpeet on huomioitu ja uuden pyörätieverkon suunnitelmat laitettu täytäntöön. Tapiolan myytävät asunnot vastaavat nykyaikaisia tarpeita vanhoja puutarhakaupungin perinteitä kunnioittaen.

Herkuttele Tapiolassa

Valitse uusi asunto Tapiolasta ja ihastu Tapiolan laajaan ja alati kehittyvään ravintolatarjontaan. Tuttujen klassikoiden lisäksi Tapiolassa pääsee herkuttelemaan myös maailman makujen äärelle. Intialaisiin ruokaelämyksiin erikoistunut Tony’s Corner sijaitsee vanhan puutarhakaupungin sydämessä, nepalilaisia makuelämyksiä tarjoilee Mount Nepal ja kiinalaisen keittiön ja kulttuurin tuo tutuksi ravintola Xin Long. Kotimaisista raaka-aineista tehtyä ruokaa tarjoavan kodikkaan kortteliravintola Kylän taustajoukoista löytyy Tapiolan omia kasvatteja.

Viihdettä ja kulttuuria Espoon sydämessä

Tapiolan myytävät asunnot tarjoavat oivat puitteet vapaa-ajan viettoon kotikulmilla. Perinteikäs Kino Tapiola on yksi harvoista pääkaupunkiseudun alkuperäisasussaan säilyneistä teattereista. Ohjelmistollaan se pyrkii tukemaan eurooppalaista elokuvakulttuuria. Kesäaikaan Tapiolan keskusaltaan äärellä sijaitseva Amfi-ulkoilmanäyttämö kutsuu viihtymään ulkoilmakonsertteihin sekä teatteri- ja tanssiesityksiin. Sisätiloissa teatterielämykset tarjoilee Espoon kaupunginteatteri Tapiolan keskustassa.

Tapiolan asunnot asettuvat loistosijainnille Espoon monien museoiden kupeeseen. WeeGee-näyttelykeskuksesta löytyvät Espoon modernin taiteen museo Emma, Espoon kaupunginmuseo Kamu, Pohjoismaiden ainoa kellomuseo sekä kiehtova Lelumuseo.

Uusi asunto Tapiolasta sinun tyylisi mukaan

Tervetuloa viihtymään omaan kotiin Tapiolaan. Uudet myytävät asunnot Tapiolassa tarjoilevat monia kiehtovia sisustusmahdollisuuksia toiminnallisuutta unohtamatta. Ostaessasi uuden Bonava-kodin jo rakentamisen alkuvaiheessa pääset valitsemaan uuden asunnon sisustustyylin viidestä upeasta tyylikokonaisuudesta. Nautitko skandinaavisesta harmoniasta vai kaipaatko teollista rouheutta? Valinta on sinun. 

Uusi asunto Tapiolassa on ihanan huoleton

Uusi asunto on turvallinen ja vaivaton valinta monin tavoin. Heitä hyvästit remonttihuolille ja natiseville lattioille. Kerrostaloasumisen moniin etuihin lukeutuvat toimivat ja toiminnalliset yhteistilat sekä ympärivuotinen arjen helppous ilman piha- ja lumitöitä.

Tapiolan asunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Esteettömyys, laatu, hyvä äänieristys ja varustelu luovat perustan sujuvalle arjelle. Sen lisäksi me Bonavalla haluamme tarjota asukkaille loistavia pohjaratkaisuja, joissa neliöt on tehokkaasti käytetty ja kodin toiminnallisuus huomioitu. Oli valintasi sitten yksiö, kaksio, kolmio tai suurempi perheasunto, uudet myytävät asunnot Tapiolassa tarjoilevat oivia vaihtoehtoja.

Uusi asunto Tapiolassa tuo mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista ja asuntokohtaisen vedenmittauksen ansiosta säästöt merkittäviä.

Uudiskohde Tapiolasta on loistava sijoituskohde

Tapiolan asunnot asettuvat loistopaikalle kehittyvän kaupungin palvelujen ja kulkuyhteyksien äärelle. Läheinen Aalto-yliopiston pääkampus, tuleva länsimetro ja vauhdilla uudistuva palvelutarjonta ovat yhdessä luoneet Tapiolasta elinvoimaisen ja elämää sykkivän kaupunginosan Espoon sydämeen. Uudisasunto Tapiolasta onkin mainio sijoituskohde vetovoimaisen sijaintinsa ja kehittyvien kulkuyhteyksiensä ansiosta. Tutustu Tapiolan uusien asuntojen kiehtovaan valikoimaan.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58