Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät yksiöt  Espoo. Löydä remonttivapaa yksiö Espoosta.

Myytävät yksiöt Espoo

Kuvaus

Myytävät yksiöt Espoossa

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja. Niin myös uudenraikkaat yksiöt Espoossa, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon etuja ovat aina myös laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden yksiön sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Espoon yksiöt sijaitsevat parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Yksiö Espoo - sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen

Bonavan yksiöt Espoossa on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeita. Tehokkaasti käytettyjen neliöiden ja toimivien yhteistilojen ansiosta yksiö Espoossa tarjoaa sujuvuutta arkeen ja hinta-laatu -suhteeltaan erinomaisen sijoituksen. Meille Bonavalla laatu, hyvä äänieristys sekä kattava varustelu ovat perusvaatimuksia asunnon kokoon katsomatta. Toimivien kotien lisäksi panostamme elinvoimaisiin naapurustoihin ja rakennammekin yksiöitä Espoon kutsuvimmille paikoille. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, yksiö Espoossa on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Sijoita yksiöön Espoossa

Yksiö Espoossa sopii mainiosti myös sijoitusasunnoksi. Yksiö on vetovoimainen sijoituskohde ennen kaikkea kokonsa puolesta. Erinomainen sijainti hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä Espoon suosituissa naapurustoissa lisää yksiöiden kiinnostavuutta. Uudiskohde on huoleton valinta vailla remonttihuolia. Uudessa yksiössä on tehokas ja toimiva pohjaratkaisu, laadukkaat materiaalit ja viihtyisä pihapiiri. Tutustu laajaan asuntovalikoimaamme ja valitse sopiva yksiö Espoosta.

Yksiö Espoossa on turvallinen valinta ensiasunnoksi

Yksiö Espoossa on turvallinen ja fiksu valinta myös ensiasunnon ostajalle. Heitä hyvästit remonttihuolille ja yllättäville korjauskuluille. Uudiskohde on huoleton valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait ja perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä.

Uudiskohteidemme yksi painopiste on energiasäästö. Valitsemme ja kehitämme ratkaisuja, joiden myötä pääsemme energiatehokkuudessa hyvälle tasolle. Pieni energiankulutus säästää luontoa ja tuo asukkaalle säästöjä yhtiövastikkeessa. Valitse siis omaksesi yksiö Espoosta ja ole mukana vaikuttamassa.

Virtaa luonnosta Espoossa

Bonavan myytävät yksiöt Espoossa asettuvat upean luonnon äärelle tarjoten monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Unohda arjen kiireet ja nauti liikunnan riemusta yksin tai yhdessä.

Nuuksion kansallispuistossa vaihtelevat maisemat kutsuvat reippailemaan työpäivän jälkeen ja retkeilemään viikonloppuisin jopa yön yli. Maksuttomat telttailualueet nuotioineen ja grillikatoksineen luovat omintakeisen tunnelman ja ympäröivän luonnon rauha saa arjen kiireet unohtumaan. 880 hehtaarin Keskuspuiston rikas luonto tarjoaa oivat kuntoilu- ja virkistysmahdollisuudet puistoineen, lenkkeily- ja hiihtomaastoineen ja vaihtelevine maisemineen. Syksyllä Keskuspuiston kätköissä voi jopa sienestää ja marjastaa.

Bonava_uudiskohteet_Tapiola_ulkoliikuntapaikat_800x500.jpg

Seikkailupuisto Huippu sopii niin nuorille kuin seikkailunjanoisille aikuisillekin. Kesäpäivää on mukava viettää kiipeillen, vaijeriliu’un vauhdista nauttien ja ympäröivää luontoa ihaillen. Urheilupuistoissa ympäri kaupunkia pääsee treenaamaan ulkokuntoiluvälineillä, skeittaamaan, kokeilemaan parkouria ja pelaamaan friesbee-golfia. Valitse omaksesi uusi yksiö Espoosta ja nauti kotikaupungin luonnosta samalla kuntoa kohottaen.

Shoppaile Espoon parhailla ostospaikoilla

Bonavan myytävät yksiöt Espoossa ilahduttavat uusia asukkaitaan kattavilla ostosmahdollisuuksilla. Ostoskeskuksia Espoo tarjoilee moneen menoon ja makuun: Iso Omena Matinkylässä, Sello Leppävaarassa, Kauppakeskus Ainoa Tapiolassa, Lippulaiva Espoonlahdessa sekä Entresse Espoon Keskuksessa. Ikean lisäksi sisustustarvikkeita löytyy niin isoista huonekalukaupoista kuin ihastuttavista pienistä putiikeista.

Bonava_uudiskohteet_Tapiola_kauppakeskus_Ainoa_800x500.jpg

Bonavan myytävät yksiöt Espoossa kutsuvat tekemään löytöjä kaupungin monille kirpputoreille. Kirppurori Ankkurinapissa Matinkylässä myyntipisteitä on jopa 220 ja uuden kodin löytävät niin vaatteet kuin kodin tarvikkeetkin. Tapiolassa itsepalvelukirpputori Toinen Kierros kätkee sisäänsä vaatteita, asusteita ja monenkirjavia tavaroita käsitöistä kodin sisustukseen. Tapiolan kupeesta löytyy myös Akseli, jossa tarjolla on vaatteiden lisäksi myös todellisia löytöjä keräilijälle. Valitse omaksesi uusi yksiö Espoosta ja sisusta koti vintage-löydöillä.

Espoo hurmaa monipuolisuudellaan

Valitessasi yksiön Espoosta pääset kehittyvän kaupungin kutsuvimmille kotikulmille. Länsimetron myötä liikkuminen Espoon sisällä ja Helsingin keskustaan on entistä helpompaa. Matkan varrelle asettuu niin tuttavallisia naapurustoja kuin ihastuttavia luontomaisemiakin. Shoppailijan iloksi Espoosta löytyy lukuisia kauppakeskuksia, erikoisliikkeitä ja kirpputoreja. Bonavan myytävät yksiöt Espoossa kutsuvat viihtymään kaupungin vetovoimaisimmille paikoille lähelle palveluja ja raikasta luontoa. Uusi yksiö Espoosta on helppo valinta, sillä tästä kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa elämää ajatellen.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58