Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät kaksiot Espoo. Löydä remonttivapaa kaksio Espoosta.

Myytävät kaksiot Espoo

Kuvaus

Myytävät kaksiot Espoossa

Bonava-kodit suunnitellaan huolella. Niin myös jokainen kaksio Espoossa. Uuden asunnon etuja ovat aina myös laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kotien sydän on siellä asuvat ihmiset. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Kaksiot Espoossa asettuvat kaupungin vetovoimaisimmille paikoille lähelle luontoa, palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

Myytävät kaksiot Espoo

Espoon myytävät kaksiot asettuvat poikkeuksellisten shoppailumahdollisuuksien äärelle. Kauppakeskuksia Espoosta löytyy moneen menoon ja makuun: Iso Omena Matinkylässä, Sello Leppävaarassa, Kauppakeskus Ainoa Tapiolassa, Lippulaiva Espoonlahdessa sekä Entresse Espoon Keskuksessa. Lisäksi kaupungista löytyy lukuisia kodin sisustukseen erikoistuneita liikkeitä pienistä sisustuspuodeista suuriin huonekaluhalleihin. Löytyypä Espoosta myös oma Ikea.

Bonava_uudiskohteet_Tapiola_kauppakeskus_Ainoa_riippumatto_800x500.jpg

Bonavan myytävät kaksiot Espoossa kutsuvat tekemään löytöjä kaupungin monille kirpputoreille. Matinkylästä löytyy todellinen helmi, Kirppurori Ankkurinappi, jossa myyntipisteitä on jopa 220. Tapiolassa itsepalvelukirpputori Toinen Kierros antaa uuden elämän niin vaatteille ja kengille kuin kodin tarvikkeillekin. Tapiolan kupeesta löytyy myös Akseli, jossa tarjolla on vaatteiden lisäksi myös keräilytavaroita. Valitse omaksesi uusi kaksio Espoosta ja sisusta koti vintage-löydöillä.

Kaksio Espoo - valitse elämäntilanteeseesi sopiva asunto

Bonavan kaksiot Espoossa on suunniteltu erilaisia elämäntilanteita silmällä pitäen. Loistavat pohjaratkaisut, kattava varustelu sekä laadukkaat materiaalit tuovat asumiseen sujuvuutta niin nuorelle parille kuin omakotitalosta muuttavalle. Heitä hyvästit piha- ja lumitöille ja nauti kerrostaloasumisen monista eduista. Toiminnalliset yhteistilat, viihtyisä pihapiiri ja tuttavallinen naapurusto ovat omiaan tekemään arjesta entistä mukavampaa. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, kaksio Espoossa on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Kaksio Espoossa taipuu myös sijoitusasunnoksi

Kaksio Espoossa sopii mainiosti myös sijoitusasunnoksi. Jo kokonsakin puolesta kaksio on erinomainen sijoitus. Loistavat kulkuyhteydet ja kattavat lähipalvelut lisäävät Espoon kiinnostusta. Uudiskohde on turvallinen ja huoleton valinta vailla remonttihuolia ja yllättäviä kustannuksia. Uusi kaksio Espoossa hurmaa toimivalla pohjaratkaisullaan ja laadukkailla materiaaleillaan. Tutustu kiehtovaan asuntovalikoimaamme ja valitse sopiva kaksio Espoosta.

Kaksio Espoossa on ihanan huoleton valinta ensiasunnoksi

Ensiasunnon ostajalle kaksio Espoossa on turvallinen ja fiksu valinta. Remonttihuolet ja yllättävät kulut voi unohtaa vuosikausiksi eteenpäin, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä menot ovat kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaat ratkaisut säästävät luontoa ja tuovat asukkaille säästöjä yhtiövastikkeessa. Valitse siis omaksesi kaksio Espoosta.

Tankkaa energiaa luonnosta Espoossa

Bonavan myytävät kaksiot Espoossa asettuvat upean luonnon ja ulkoilumaastojen äärelle. Harrastusmahdollisuudet ja lenkkipolut lähtevät lähes kotiovelta.

880 hehtaarin Keskuspuisto kätkee sisäänsä toinen toistaan ihastuttavampia notkoja ja polkuja. Kaupunkilaiset vauvasta vaariin nauttivat vaihtelevista lenkkeily- ja hiihtomaastoista ja syksyisistä sieni- ja marjastusretkistä ja luontopoluista linnunlauluineen. Nuuksion kansallispuistossa retkelle voi lähteä vaikka useammaksi päiväksi. Maksuttomat telttailualueet nuotioineen ja grillikatoksineen luovat omintakeisen tunnelman ja ympäröivän luonnon rauha saa arjen kiireet unohtumaan.

Bonava_uudiskohteet_Finnoo_nuottalahdenranta_800x500.jpg

Kuntosalien ja uimahallien lisäksi liikuntaa voi harrastaa myös Espoon monilla ulkoliikuntapisteillä. Maksuttomia kuntoilulaitteita löytyy mm. Tapiolan ja Matinkylän urheilupuistoista. Skeittipuistot, frisbeegolf-radat ja parkouralueet yhdistävät kuntoilun hauskanpitoon ja mukavaan yhdessäoloon. Valitse omaksesi uusi kaksio Espoosta ihastu kotikaupungin moniin harrastusmahdollisuuksiin.

Kehittyvästä Espoosta on moneksi

Kun valintasi on kaksio Espoosta, pääset nauttimaan kehittyvän kaupungin monista palveluista. Kulttuuritarjonta ulottuu museoista elokuvateattereihin ja ulkoilmanäyttämöistä areenan lavoille. Monet kauppakeskukset, pikkuputiikit ja erikoisliikkeet vastaavat shoppailijan toiveisiin. Vehreä luonto on Espoon ylpeys Nuuksion kansallispuiston monine luontopolkuineen. Bonavan myytävät kaksiot Espoossa kutsuvat kaupungin viihtyisimmille kotikulmille lähelle palveluja ja raikasta luontoa. Uusi kaksio Espoosta on helppo valinta, sillä tästä kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa elämää ajatellen.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58