Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Perheasunnot Espoo

Myytävät perheasunnot Espoossa

Uusi perheasunto on koko perheen onni ja arjen pelastaja. Oman perheen näköinen koti, jossa on tilaa leikille, hyvälle arjelle ja ikimuistoisille juhlille, tekee elämästä huolettomampaa ja arjesta kevyempää. Tutustu ja löydä uusi perheasunto Espoon viihtyisimmiltä kotikulmilta.

Bonavan uudet myytävät perheasunnot kutsuvat ystävällisiin naapurustoihin Espoon parhaille paikoille. Valikoimasta löytyy runsaasti lapsiperheitä hemmottelevia kolmen ja neljän makuuhuoneen perheasuntoja. Lisäherkkua tarjoilevat turvalliset korttelipihat sekä vehreä lähiluonto. Bonavan myytävät perheasunnot jatkuvat myös kotia pidemmälle. Asukkaita ilahduttavat esimerkiksi yhteisölliseen toimintaan kannustavat kerhotilat sekä kotitalojen Postin automaatit. Kun arjen pyörittäminen hoituu kätevästi omassa kotikorttelissa, jää aikaa yhteiselle tekemiselle enemmän. Katso ihanat myytävät perheasunnot Espoossa ja löydä uusi koti, joka vastaa juuri sinun perheesi tarpeita ja toiveita.

Perheasunnot Espoo

Vapaa
Alustava varaus
Varaussopimus
Myyty

Myytävät perheasunnot Espoon mukavissa naapurustoissa

Vehreän Tapiolan, modernin Suurpellon ja energisen Leppävaaran uudet perheasunnot asettuvat lähelle luontoa, palveluja ja harrastusmahdollisuuksia. Uudet myytävät perheasunnot Tapiolassa asettuvat ihanteellisesti lähelle Tapiolan keskustan palveluja ja Metro Areenan harrastusmahdollisuuksia. Tunnelmallisen ja puutarhamaisen Tapiolan uudiskohteiden naapurustossa on useita päiväkoteja ja arvostettuja kouluja. Kulttuurin keskittymänä tunnettu Tapiola tarjoaa monipuolisesti vapaa-ajan elämyksiä kaikenikäisten makuun. Myytävät perheasunnot Leppävaarassa kutsuvat suosittuun Vermonniityn kotikortteliin. Väljästi rakennettu kokonaisuus hurmaa luonnonläheisyydellään ja ainutlaatuisella korttelipihallaan. Kuntoilu-, oleskelu- ja leikkipaikkojen muodostamalla piha-alueella aikuiset ja lapset voivat puuhata mukavasti yhdessä.

Hyvää vauhtia kehittyvän Suurpellon perheasunnot tuovat luonnon ja palvelut aivan naapuriin, sillä Suurpellon uusia ja moderni ostoskeskus sekä Espoon keskuspuisto löytyvät kävelyetäisyydeltä. Puolen kilometrin päässä Maisteri 1:n uusista perheasunnoista sijaitsee myös koulutus- ja vapaa-ajan keskus Opinmäki, jossa on koulun ja päiväkodin lisäksi muun muassa liikuntamahdollisuuksia ja kirjasto.

Huolella suunniteltu uusi perheasunto Espoosta keventää arkea

Uudet myytävät perheasunnot Espoossa suunnitellaan erityisesti lapsiperheiden mukavuutta, muuttuvia tarpeita sekä sujuvaa arkea ajatellen. Avarat oleskelutilat kutsuvat viettämään aikaa ja kokkailemaan yhdessä. Myytävät perheasunnot Espoossa ilahduttavat fiksuilla pohjaratkaisuillaan ja loistavilla säilytystiloillaan. Kun koko perheen tavaroille on oma paikkansa, kiireinenkin lähtö töihin, kouluun ja harrastuksiin sujuu stressittömästi. Uusi perheasunto on hyvä valinta, sillä Espoo tunnetaan vehreänä kotipaikkana, ja tätä vehreyttä vaalitaan myös Bonavan uusien kotikorttelien suojaisilla korttelipihoilla, jotka tarjoavat kaikenikäisille puuhaa leikeistä rentoon yhdessäoloon. Tutustu kattavaan valikoimaan jo tänään ja löydä uusi perheasunto Espoosta.

Uusi perheasunto Espoon kattavien palvelujen ääreltä

Kun harrastukset, koulut, päiväkodit ja arjen palvelut löytyvät läheltä, on uuteen kotiin entistä helpompi asettua. Bonavan myytävät perheasunnot Espoossa asettuvat ihanteellisesti kattavien palvelujen kupeeseen. Tapiolan uudet perheasunnot kutsuvat kauppakeskus Ainoan ja Espoon kulttuurikeskuksen lähelle. Suurpellon Maisterin perheasunnoista puolestaan kävelee hetkessä uuteen Suuriksen ostoskeskukseen ja Vermonniityssä nautitaan Leppävaaran kattavista palveluista. Uudet perheasunnot Espoossa saavat lisäksi Postin automaatin yhteistiloihinsa, joten paketit ja verkko-ostokset voi tilata omaan kotikortteliin, joten aikaa yhdessäololle jää enemmän. Onni on sujuva arki ja ihana perheasunto Espoon sydämestä.

Makusi mukainen uusi perheasunto Espoosta

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset vaikuttamaan uuden kodin ratkaisuihin ja tekemään asunnosta entistä paremmin perheesi tarpeisiin sopivan. Sisustussuunnittelijamme on koonnut viisi upeaa tyylikokonaisuutta uusiin Bonava-koteihin. Raikkaan vaalea moderni sisustustyyli kuuluu aina uuden kodin hintaan, uusi perheasunto on mahdollista toteuttaa myös klassisen, skandinaavisen, teollisen tai trendikkään tyyliin mukaisesti. Katso nyt kaikki myytävät perheasunnot Espoossa ja valitse koti, jossa perheesi on hyvä asua ja elää.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella