Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Rivitaloasunto Espoo Tapiola Tuulikello 3 A 3

Seuraavat esittelyt

Espoon Tuulikello 3

Tuuliniitty 7, 02100 Espoo

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Espoon Tuulikello 3:n uusien rivitalokotien suunnitelmiin. Varaa sinulle sopiva aika oheisesta kalenterista. Voit myös halutessasi varata ajan Teams-etätapaamiseen.
Varaa tapaamisaika

Espoon Tuulikello 3

Tällaisia koteja tulee harvoin tarjolle

Jos haluaa asua uudessa rivitalokodissa Tapiolassa, ei tällaisia ole juurikaan ollut tarjolla. Nyt Bonava Suomi toteuttaa Tuulikellon kortteliin kolmen uudisrakennuksen muodostaman rivitaloyhtiön, joka tarjoaa 13 puistoon avautuvaa kotia.

Kuvaus

Hurmaava koti Tapiolassa

Omalle tontille asettuva Asunto Oy Espoon Tuulikello 3 tuo odotettuja uusia rivitaloasuntoja Tapiolan puistojen ja palvelujen äärelle. Näissä kodeissa on kaikki laadukkaan asumisen ainekset tyylikkäitä materiaaleja, tasokkaita ratkaisuja ja vehreitä puistomaisemia unohtamatta. Kun olet ajoissa mukana, voit vaikuttaa kotisi suunnitelmiin, materiaaleihin ja varusteluun.

A-taloon sijoittuvassa säväyttävässä rivitalokodissa on 112 neliötä. Esittelemme kotiin viisi pohjaratkaisuvaihtoehtoa, mutta halutessasi voit myös yhdistellä eri vaihtoehdoista mieleisesi kokonaisuuden. Nyt on aika päästää unelmat lentoon ja tehdä asuntohaaveista totta.

Astu sisään uuteen kotiisi

Sisäänkäynti sijaitsee korttelin sisäpihan puolella. Eteisen yhteydessä oleva tila taipuu toiveidesi mukaan työ- tai makuuhuoneeksi sekä kylpy- ja/tai vaatehuoneeksi. Mikäli haluat kasvattaa sisääntulotason muiden huoneiden kokoa, vaatehuone voidaan jättää pois ja lisätä eteiseen Puustellin kaapisto, joka kätkee ulkovaatteet ja kengät katseilta. Sisäänkäynnin ulkopuolella on 4-neliöinen viileä irtaimistovarasto, johon mahtuvat polkupyörät ja muut harrastusvälineet.

Avara oleskelutila valloittaa

Muutaman porrasaskeleen alempana avartuu keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistävä suuri oleskelutila, jonka huonekorkeus kohoaa 3,1 metriin. Keittotilaan voit valita tarjoamistamme vaihtoehdoista oman mieltymyksesi mukaisen pohjaratkaisun sekä sisustustyyliisi sopivat Puustellin kalusteet ja upeat kvartsitasot. Valtavien ikkunapintojen ansiosta tila kylpee valossa, ja sama ilmava tunnelma jatkuu liukulasiovien takana puiston suuntaan avautuvalla huoneistopihalla. Katettu terassi tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia erilaisille sisustusratkaisuille. Tänne voit kalustaa oman kesäkeitaasi tai kasvattaa värikkään ruukkupuutarhan. Terassin etupuolella olevalle kattamattomalle piha-alueelle voit valita laudoituksen tai nurmikon.

Tilaa levolle ja virkistäytymiselle

Sisäänkäyntitason portaikko johdattelee yläkertaan, joka jakautuu kahteen makuuhuoneeseen, vaatehuoneeseen sekä ylelliseen saunaosastoon. Yläaulan yhteydessä on lisäksi tila, joka palvelee toiveidesi mukaan arkiolohuoneena, pukuhuoneena tai lisämakuuhuoneena. Halutessasi tila on mahdollista yhdistää myös viereiseen makuuhuoneeseen. Tällöin saadaan aikaan todella näyttävä päämakuuhuone hulppeine vaatehuoneineen.

Nauti kylpylätunnelmasta

Kylpylämäinen saunaosasto toteutetaan valitsemallasi pohjaratkaisulla. Tarjoamme erilaisia laadukkaita ja huolellisesti suunniteltuja vaihtoehtoja, joissa sauna, pesuhuone, wc-tila ja kodinhoitohuone yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi. Monipuolinen tila muuntautuu niin hemmotteluun ja virkistäytymiseen kuin kodinhoitoon ja pyykkihuoltoon. Yläkerran kruunaa koko asunnon levyinen parveke, jolle on kaksi sisäänkäyntiä. Täällä voit tunnelmoida aamukahvin äärellä tai vilvoitella rentouttavien löylyjen lomassa kuunnellen lintujen liverrystä viereisessä puistikossa.

Älykäs, energiatehokas ja ympäristöystävällinen koti

Kotisi on varustettu älykotiominaisuuksilla, jolloin voit seurata sähkön- ja vedenkulutustasi mobiilisovelluksella. Mikäli haluat vielä itse laajentaa järjestelmää, voit lisätä valaistuksen ja verhojen säädön sovellukseen. Myös hälytysjärjestelmää on mahdollista hallita sovelluksen avulla.

Lämmitysjärjestelmänä toimii vesikiertoinen lattialämmitys, joka toteutetaan ympäristöystävällisellä maalämmöllä. Kesäisin viilennystä tarjoaa miellyttävä maakylmä. Viilennystä voidaan tehostaa ilmalämpöpumpuilla, joille on tilavaraukset niin ylä- kuin alakerrassa. Myös lämmitysjärjestelmä on yhdistetty etäohjattavaan mobiilisovellukseen, joten voit säätää asuntosi lämpötilaa missä ja milloin tahansa. Tuulikello 3:n energialuokka on A, ja kodit rakennetaan energiaa ja luonnonvaroja säästäen.

Autopaikat

Osakkeina myytävät autopaikat sijoittuvat korttelin yhteiseen pihakannen alle rakennettuun halliin, jonne on kulkuyhteys naapuriyhtiö Tuulikello 2:n porrashuoneen kautta. Jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen.

Kodin maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme. Kohde sijaitsee omalla tontilla, jolloin asunnon velaton myyntihinta sisältää tontin osuuden.

Hintatiedot

Hinnat

 • Myyntihinta981 600 €
 • Velaton hinta981 600 €
 • Neliöhinta8 764 €/m²

Vastikkeet

 • Arviolta 5.6.2025 alkaen

 • Hoitovastike448 €/kk
 • Vastikkeet yhteensä448 €/kk

Talon ja tontin tiedot

 • Taloyhtiön nimiEspoon Tuulikello 3
 • Tontin omistusOma

Kuvat

Naapurusto

 • Sähköauton lataus ja auton lämmitys

  Tuulikello 3:n autopaikoilla on valmius sekä auton lämmittämiseen että sähköauton lataamiseen. Asukas voi valita omalle autopaikalleen sähköauton pysäköintilatauksen, nopeamman Type 2 -latauksen tai pelkän perinteisen lämmityksen. Tarpeiden muuttuessa palvelua on helppo vaihtaa. Sekä lämmitys- että sähköautonlatauslaite tilataan ulkopuoliselta palveluntarjoajalta asukkaan erillishankintana.

 • Lähipalvelut kävelyetäisyydellä

  Tuulikellosta on helppo piipahtaa asioille, sillä kauppakeskus Ainoaan, metroasemalle, Espoon kulttuurikeskukseen ja Tapiolan terveysasemalle on alle kilometrin kävelymatka. Oman pikantin lisänsä arkeen tuovat Tapiolan viehättävät ravintolat ja kahvilat, kuten Bistro O Mat sekä rantakahvila Café Otsolahti upeine terasseineen.

 • Koulut ja päiväkodit

  Tapiolan naapurusto sopii erinomaisesti myös lapsiperheille, sillä alueelta löytyy lukuisia viihtyisiä päiväkoteja ja hyvämaineisia kouluja. Tuulikellon lähellä sijaitsevat muun muassa Vindängenin koulu, Tapiolan koulu, Tapiolan lukio sekä Omnian toimipiste. Aalto-yliopiston kampukselle pääsee parissa kymmenessä minuutissa metrolla, bussilla tai pyöräillen.

 • Luonto ja liikuntamahdollisuudet

  Tapiolassa on helppo harrastaa lähes lajia kuin lajia. Tapiolan urheilupuisto ja Metro Areena sijaitsevat noin kahden kilometrin päässä, ja Tapiola Golfin maineikkaalle kentälle on matkaa reilun neljän kilometrin verran. Lisää monipuolista tekemistä tarjoaa vehreä lähiluonto rantoineen, niittyineen, puistoineen ja viihtyisine kävelyteineen ja pyöräilyreitteineen.

 • Kulkuyhteydet Tapiolassa

  Tuulikellossa asutaan loistopaikalla noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Tapiolan metroasemasta. Myös bussiyhteydet sekä kevyen liikenteen väylät ovat ensiluokkaiset. Autolla kotoa on helppo hurauttaa länsiväylälle tai Kehä I:lle, ja kotona auton saa turvallisesti pihakannen alaiseen pysäköintihalliin.