Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Suunnitteilla

Espoon Tuulikello 3

Myytävät asunnot Espoo Tuulikello

Naapurusto

 • Sähköauton lataus ja auton lämmitys

  Tuulikello 3:n autopaikoilla on valmius sekä auton lämmittämiseen että sähköauton lataamiseen. Asukas voi valita omalle autopaikalleen sähköauton pysäköintilatauksen, nopeamman Type 2 -latauksen tai pelkän perinteisen lämmityksen. Tarpeiden muuttuessa palvelua on helppo vaihtaa. Sekä lämmitys- että sähköautonlatauslaite tilataan ulkopuoliselta palveluntarjoajalta asukkaan erillishankintana.

 • Lähipalvelut kävelyetäisyydellä

  Tuulikellosta on helppo piipahtaa asioille, sillä kauppakeskus Ainoaan, metroasemalle, Espoon kulttuurikeskukseen ja Tapiolan terveysasemalle on alle kilometrin kävelymatka. Oman pikantin lisänsä arkeen tuovat Tapiolan viehättävät ravintolat ja kahvilat, kuten Bistro O Mat sekä rantakahvila Café Otsolahti upeine terasseineen.

 • Koulut ja päiväkodit

  Tapiolan naapurusto sopii erinomaisesti myös lapsiperheille, sillä alueelta löytyy lukuisia viihtyisiä päiväkoteja ja hyvämaineisia kouluja. Tuulikellon lähellä sijaitsevat muun muassa Vindängenin koulu, Tapiolan koulu, Tapiolan lukio sekä Omnian toimipiste. Aalto-yliopiston kampukselle pääsee vartissa bussilla tai pyöräillen.

 • Luonto ja liikuntamahdollisuudet

  Tapiolassa on helppo harrastaa lähes lajia kuin lajia, merellä, luontopoluilla ja urheiluhalleissa. Tapiolan urheilupuistoon ja Metro Areenalle on matkaa noin kaksi kilometriä, golfkentälle neljä kilometriä. Tenniskeskus, pesäpallokenttä ja koirapuisto sijaitsevat aivan naapurissa.

 • Kulkuyhteydet Tapiolassa

  Tuulikellossa asutaan loistopaikalla noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Tapiolan metroasemasta. Myös bussiyhteydet sekä kevyen liikenteen väylät ovat ensiluokkaiset. Autolla kotoa on helppo hurauttaa länsiväylälle tai Kehä I:lle, ja kotona auton saa turvallisesti pihakannen alaiseen pysäköintihalliin.

Tutustu Tuulikellon naapurustoon

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella