Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät kolmiot Espoo. Löydä remonttivapaa kolmio Espoosta.

Myytävät kolmiot Espoo

Kuvaus

Myytävät kolmiot Espoossa

Huolella suunnitellut Bonava-kodit ovat vertaansa vailla. Erilaisiin elämäntilanteisiin soveltuvat kolmiot Espoossa ihastuttavat toimivilla pohjaratkaisuillaan. Uuden asunnon etuja ovat aina myös laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kotien sydän on siellä asuvat ihmiset. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Kolmiot Espoossa asettuvat kaupungin vetovoimaisimmille paikoille lähelle luontoa, palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

Myytävät kolmiot Espoo

Pääkaupungin kainalossa Espoo tarjoaa kulttuuririentoja kaikenikäisille. Bonavan myytävät kolmiot Espoossa asettuvat lähelle ihastuttavan kotikaupungin vilkasta kulttuurielämää. Konsertit klassisesta musiikista popiin ja lastenlauluihin raikaavat Sellosalissa, Espoon kulttuurikeskuksessa ja Espoo Metro Areenalla. Tanssin ja teatterin pyörteisiin puolestaan pääsee Espoon Kaupunginteatterissa, Tanssiteatteri Glims & Glomsissa sekä monen monien harrastelijateattereiden esityksissä eri puolella kaupunkia. Lapsille ja nuorille suunnatut teatterit Hevosenkenkä ja Unga Teatern ihastuttavat ajankohtaisilla esityksillään, joita saavutaan seuraamaan myös Espoon ulkopuolelta.

Bonava_uudiskohteet_Tapiola_kinotapiola_800x500.jpg

Elokuinen Espoo-päivä on vuoden odotetuin kaupunkitapahtuma yli sadan maksuttoman kulttuurielämyksen voimin. Espoolaiset vauvasta vaariin pääsevät nauttimaan niin näyttelyistä, konserteista kuin aikamatkasta kaupungin historiaan kävelykierrosten muodossa. Näyttelykeskus WeeGeellä toimii neljä kiehtovaa museota tarjoten elämyksiä kaikenikäisille. Valitse omaksesi uusi kolmio Espoosta ja tutustu kotikaupungin rikkaaseen kulttuurielämään.

Kolmiot Espoo - sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen

Bonavan rakennuttama kolmio Espoossa on loistava valinta elämäntilanteesta riippumatta. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, asukkaat voivat heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä. Loistavat pohjaratkaisut, kattava varustelu sekä laadukkaat materiaalit tuovat asumiseen sujuvuutta niin nuorelle parille kuin omakotitalosta muuttavalle. Toiminnalliset yhteistilat, viihtyisä pihapiiri ja tuttavallinen naapurusto ovat omiaan tekemään arjesta entistä mukavampaa. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, kolmio Espoossa on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Bonava_uudiskohteet_Tapiola_Tuuliniitty_Tuulikello_2_kerrostalo_800x500.jpg

Espoossa koko perheen voimin

Bonavan myytävät kolmiot Espoossa sopivat myös perheille. Mukavaa toimintaa lapsille löytyy kotikulmilta ympäri kaupunkia. Noin 200 leikkipuistoa ympäri kaupunkia toiminnallisine välineineen, laajat puistoalueet nurmikenttineen ja skeittipuistot ovat omiaan tekemään arjesta entistä leppoisampaa. Löytyypä Espoosta myös kaksi Angry Birds -teemapuistoa.

Kesäpäivää on mukava viettää seikkailupuisto Huipussa, jonka kiipeilyradat ja vaijeriliu’ut takaavat vauhdin huuman kauniissa luontomaisemissa. Sisäaktiviteettipuisto SuperPark puolestaan vie koko perheen pelien ja leikkien pyörteisiin. Trampoliinit, liukumäet, polkuautot ja volttiradat tarjoavat hauskanpitoa säällä kuin säällä. Vesipuisto Serena on monille lapsiperheille kesän ykköskohde liukumäkineen, porealtaineen ja kuohuvine koskineen. Bonavan myytävät kolmiot Espoossa kutsuvat nauttimaan monenkirjavista seikkailuista kotikulmille.

Valitse sijoitusasunnoksi kolmio Espoosta

Sijoitusasunnoksi kolmio Espoossa on oiva valinta. Uudiskohde on turvallinen ja huoleton sijoituskohde vailla remonttihuolia ja yllättäviä kustannuksia. Kolmio Espoossa vetää puoleensa kokonsa ja sijaintinsa puolesta. Uusi kolmio Espoossa hurmaa toimivalla pohjaratkaisullaan ja laadukkailla materiaaleillaan. Tutustu kiehtovaan asuntovalikoimaamme ja valitse sopiva kolmio Espoosta.

Ensiasunnoksi kolmio Espoosta

Ensiasunnon ostajalle kolmio Espoossa on ihanan huoleton. Remonttihuolet ja yllättävät kulut voi unohtaa vuosikausiksi eteenpäin, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä menot ovat kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaat ratkaisut säästävät luontoa ja tuovat asukkaille säästöjä yhtiövastikkeessa. Valitse siis omaksesi kolmio Espoosta.

Kiehtova ja kehittyvä Espoo

Valitessasi kolmion Espoosta pääset asettumaan kehittyvän kaupungin parhaille paikoille. Länsimetro, kattava bussiverkosto, kehätiet sekä loistavat kevyen liikenteen väylät tekevät liikkumisesta helppoa ja vaivatonta. Upeat luontomaisemat ja omintakeiset asuinalueet ovat omiaan hurmaamaan myös paikkakunnalle muuttavan. Espoon ostosmahdollisuuksiin lukeutuu erikoisliikkeitä, kirpputoreja ja useampi kauppakeskus. Bonavan myytävät kolmiot Espoossa kutsuvat viihtymään kaupungin kutsuvimmille kotikulmille lähelle alati kehittyviä palveluja ja raikasta luontoa. Uusi kolmio Espoosta on helppo valinta, sillä tästä kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa elämää ajatellen.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58