Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Finnoo. Täältä löydät uudet asunnot Finnoossa.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Finnoo

Bonavan uudiskohteet Finnoossa

Kuvaus

Myytävät asunnot Finnoossa

Espoon Finnoosta kasvaa lähivuosina moderni ja ekologinen asuinalue. Tervetuloa kehittyvään kotipaikkaan, joka asettuu luonnon syliin erinomaisten kulkuyhteyksien varrelle.

Espoon Finnooseen luodaan raikas ja nykyaikainen asuinalue, jossa kaupunkimainen asuinympäristö yhdistyy monimuotoiseen luontoon. Alueen suunnittelussa painottuvat viihtyisyys, ekologisuus, energiatehokkuus sekä kestävän kehityksen arvot. Uuteen naapurustoon sijoittuu muun muassa Finnoon alueen kutsuvan vehreä keskus, Matroonanpuisto, johon on suunnitteilla monipuolisesti erilaisia leikki- ja liikuntatoimintoja.

Alue tarjoaa lähitulevaisuudessa kodin jopa 17 000 asukkaalle sekä merkittävän määrän työpaikkoja. Finnoossa toteutuu asukkaiden arkea sujuvoittava kampusajattelu, jossa koti ja työpaikka sijaitsevat kätevästi samassa korttelissa. Kulkuyhteydet Finnoosta eri puolille pääkaupunkiseutua ovat ensiluokkaiset ja Helsingin ydinkeskustakin on vain metromatkan päässä. Finnoon suunnittelussa panostetaan helppouteen liikkumisen eri osa-alueilla esimerkiksi asuinalueelle toteutettavien yhteiskäyttöautojen sekä kattavien ja laadukkaiden pyöräsäilytystilojen avulla.

Vetovoimaiseksi kotipaikaksi kehittyvää Finnoota ympäröi merellinen ja ainutlaatuisen monimuotoinen lähiluonto. Finnoo on toiveiden kotipaikka kaikille, jotka haluavat asua urbaanissa mutta samalla luonnonläheisessä miljöössä ympäristöä kunnioittaen. Uusista asunnoista on ihana tehdä rentouttavia kävely- tai pyöräilyretkiä vaikkapa läheiselle lintukosteikolle lajikirjoa ihastelemaan tai pienvenesatamaan nauttimaan meren tuoksusta.

Myytävät asunnot Finnoossa

Uudiskohteet Finnoossa

Finnoon naapurusto on tulevaisuudessa elinvoimainen ja energinen asuinpaikka. Suunnitteilla oleva Lounatuulen kortteli sijoittuu kehittyvän kaupunginosan parhaalle paikalle. Kaupungin suunnitelmissa on toteuttaa asuinalueen keskelle viihtyisä puistoalue, johon Lounatuulen korttelipihakin rajautuu. Matroonanpuistossa lapset voivat heittäytyä leikin riemuun ja aikuiset rentoutuvat viihtyisän vehreässä ympäristössä. Luonnon monimuotoisuutta edistävät kotikorttelin suunnitteilla olevat viherkatot sekä yhteiskäyttöiset kattopihat. Arki Lounatuulessa sujuu ilman suuria ponnisteluja, sillä korttelin suunnitelmissa panostetaan liikkumisen huolettomuuteen. Yhteiskäyttöautot, polkupyörien näppärät säilytystilat, hyvät kevyen liikenteen väylät sekä Länsiväylän kupeessa oleva baanamainen yhteys keskustaan tarjoavat upeat puitteet työmatkailuun.

Huoletonta ja turvallista asumista laadukkaassa uudiskohteessa

Uusi asunto Finnoosta on monin tavoin turvallinen ja helppo ratkaisu. Sen lisäksi että uudiskohteessa säästyy huolto- ja remonttitarpeilta, myös asumisen kustannukset ovat hyvin ennakoitavissa. Uusi asunto tuo mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen energiatehokkaat ratkaisut ja nykyaikainen huolto-ohjelma pitävät asuinkustannukset kohtuullisina. Bonavan uudiskohteiden suunnittelussa kiinnitetään huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin, laadukkaisiin materiaaleihin sekä hyvään äänieristykseen. 

Finnoon uudiskohteet tarjoavat koteja kaikenikäisille

Finnoon naapurustoon suunnitellaan monipuolisesti uusia asuntoja vastaamaan eri elämäntilanteissa olevien asukkaiden tarpeita ja toiveita. Alueen ensimmäiset asukkaat ovat muuttaneet koteihinsa loppuvuodesta 2021, ja koko Finnoon alue on pääosin valmis arviolta 2030-luvulla. Uudiskohde sopii huolettomuutensa ansiosta niin ensiasunnon ostajille ja yksin eläville kuin pariskunnille, perheille sekä varttuneemmalle väelle. Asuminen ilman remonttihuolia ja raskaita pihatöitä puhuttelee myös niitä, jotka harkitsevat muuttoa omakotitalosta kerrostaloon.

Uudiskohde Finnoossa on hyvä sijoituskohde

Bonavan uudet asunnot Finnoossa ovat kiinnostava vaihtoehto sekä asuntosijoittajan että vuokralaisen näkökulmasta. Monipuolinen huoneistovalikoima, toimivat pohjaratkaisut ja korkealaatuinen varustelu sekä sijainti Finnoon keskustan läheisyydessä ja erinomaisten kulkuyhteyksien varrella tekevät uudiskohteista loistavan sijoituskohteen. Finnoon uudet Bonava-kodit tarjoavat ihanan asuinpaikan kaikille, jotka arvostavat uudisasumisen helppoutta, peruspalvelujen läheisyyttä, hyviä kulkuyhteyksiä sekä lähellä sijaitsevia luontokohteita.

Kaupunkimaista asumista Finnoon keskustassa

Finnoon urbaani keskustakortteli rakentuu metroaseman ja tulevan liikekeskuksen palvelujen ympärille. Alueelle on suunnitteilla monipuolisesti julkisia ja yksityisiä palveluja, toimistotiloja sekä kouluja ja päiväkoteja. Finnoon keskusta suunnitellaan niin, että alueella on turvallista ja helppoa liikkua jalan ja pyörällä. Laadukkailla kävelykaduilla ja kevyen liikenteen väylillä keskusta yhdistyy luontevasti myös läheisiin viher- ja virkistysalueisiin.

Kätevät kulkuyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua

Finnoon uudet asunnot sopivat mainiosti niin autoilijoille kuin autottomillekin asukkaille, sillä liikkuminen sekä Espoon sisällä että kauemmas on vaivatonta. Finnoon keskuksen ytimessä sijaitseva metroasema on lyhyen kävelymatkan päässä uusista Bonava-kodeista. Länsiväylä vie jouhevasti suoraan Helsinkiin, ja sujuvat yhteydet Kehä 1:lle mahdollistavat liikkumisen joka puolelle pääkaupunkiseutua. Uusien asuntojen pysäköintipaikat sijoitetaan läheiseen pysäköintitaloon.

Moniulotteinen Finnoon keskusta ihastuttaa ja yllättää

Finnoon keskusta ihastuttaa niin kaupunkimaisuudellaan kuin luonnonläheisyydellään. Asuintalot, toimistotilat, palvelut ja viheralueet muodostavat luontevan kokonaisuuden, johon on helppo kotiutua. Alueen kantava ympäristöteema jatkuu myös uusien asuintalojen piha-alueille, jotka suunnitellaan mahdollisimman vehreiksi, väljiksi ja valoisiksi. Kaupunkimaisen keskustakorttelin sisälle suunnitellaan pienempiä, suojaisia pihapiirejä, joissa koko perheen on turvallista ulkoilla ja oleilla. Toiminnallisten ulkotilojen suunnittelussa huomioidaan kaikenikäisten asukkaiden toiveet.

Finnoossa asutaan suloisesti luonnon sylissä

Ainutlaatuisesta luonnostaan tunnettu Finnoo tarjoaa virkistäviä luontoelämyksiä. Merenranta on erottamaton osa alueen identiteettiä. Yksi alueen merkittävistä luontokohteista on läheinen lintujen pesimäpaikka Finnovikenin lintuallas. Tämän entisen lahden rehevällä kosteikkoalueella viihtyy poikkeuksellisen monipuolinen linnusto, jonka muuttoja ja pesimistä voi seurata läheisistä lintutorneista ja vesialuetta kiertävältä luontopolulta. Myös alueen kasvillisuus on muodostunut vaihtelevaksi ja runsaaksi, sillä aikanaan allasta täytettiin muualta tuodulla maa-aineksella. Lämpimänä kesäpäivänä kauniissa maastossa voi seurailla perhosia ja sudenkorentoja. Finnoon keskustan uudiskohteiden sijainti on unelmallinen myös veneilijöille, sillä Suomenojan venesatamaan on lyhyt kävely- tai pyöräilymatka. Pienvenesatamassa toimii kaksi venekerhoa, ja siellä on noin tuhat venepaikkaa.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58