Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava rakennuttaa Kruunuvuorenrantaan neljä modernia kerrostaloa

23.10.2017, 08.00

Bonava rakennuttaa Laajasalon Kruunuvuorenrantaan neljä 4-6 -kerroksista modernia kerrostaloa, jotka muodostavat vetovoimaisen kokonaisuuden merelliseen naapurustoon. Asunto Oy Helsingin Margaretaan tulee yhteensä 74 Bonava-kotia ja muun muassa yhteinen talosauna kattoterasseineen. Asunnot ovat myynnissä ja kohteen rakentaminen on alkanut. Asunnot valmistuvat maaliskuussa 2019.

”Helsingin Margareta edustaa komeaa arkkitehtuuria ja asettuu rauhalliselle paikalle kadun päähän, mäen päälle. Voisi sanoa, että täällä eletään urbaania saaristoelämää, jossa luonto ja meri ovat lähellä. Bonavalle on tärkeää luoda koteja ja naapurustoja ja pihalle tuleekin viihtyisä kohtaamispaikka leikki- ja oleskelupaikkoineen, jotka toivottavasti innostavat viettämään aikaa yhdessä”, sanoo Matti Kuronen, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.                        

Helsingin Margareta asettuu merelliseen miljööseen Laajasalon saaren lounaisosaan. Kruunusillat-hankkeen myötä Helsingin keskustasta Kruunuvuorenrantaan pääsee ratikalla vain viidessätoista minuutissa.

Lue lisää Helsingin Margaretasta Bonavan asuntosivuilta

Lisätietoja antaa: Matti Kuronen, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2749 tai viestinta@bonava.fi

Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 040 555 5868, viestinta@bonava.fi