Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

KUTSU: Miksi asuminen maksaa Saksassa murto-osan Suomeen verrattuna?

18.10.2018, 14.01

Asumisen hinta Suomessa on ollut otsikoissa jälleen viime viikkoina. Etenkin kasvukeskuksissa asuntojen hinnat jarruttavat jo työllisyyttä. Mutta miksi asuminen on Suomessa niin kallista, kun vaikkapa Euroopan talousveturi Saksa on onnistunut tarjoamaan kohtuuhintaista asumista? Mitä Suomen asuntorakentamisessa voisi oppia Saksasta?

Tästä keskustelemme torstaina 1.11. kello 10.00–11.30 Allas Sea Poolin Smart & Clean Showroomilla.

Tilaisuuden alustaa Bonava Saksan toimitusjohtaja Olle Boback. Bobackilla on kokemusta Saksan asuntomarkkinoilta jo usean vuosikymmenen ajalta. Asiantuntijapaneelissa teemasta ovat keskustelemassa sisäministeri Kai Mykkänen, SDP:n varapuheenjohtaja Ville Skinnari, Helsingin kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki ja Bonava Suomen toimitusjohtaja Juuso Hietanen. Paneelin moderaattorina toimii Rakennusteollisuus RT:n toimitusjohtaja Aleksi Randell.  

  • Aihe: Kohtuuhintainen asuminen Saksassa jo arkipäivää, miten tämä mahdollistetaan myös Suomessa?
  • Ajankohta: 1.11. klo 10.00–11.30
  • Paikka: Allas Sea Pool, Smart & Clean Showroom, Helsinki (Katajanokanlaituri 2a)

Median ilmoittautumiset tiistaihin 30.10. mennessä osoitteeseen viestinta@bonava.fi tai Bonava Suomi Oy, viestintäpäällikkö, joanna.linnermo-kumpuoja@bonava.com, puhelin +358 40 555 5868.

Lämpimästi tervetuloa!

Juuso Hietanen
Bonava Suomi Oy
toimitusjohtaja