Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavalta Raision keskustaan 51 uutta Bonava-kotia

14.11.2018, 09.00

Bonava rakennuttaa Raision keskustan ytimeen 51 uutta Bonava-kotia kahdeksaan kerrokseen.  Asunto Oy Raision Sellon rakentamistyöt ovat alkaneet ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin loppuvuodesta 2019.  

Kahdeksankerroksinen Sello tuo kaupungin sydämeen 51 uutta kerrostaloasuntoa, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Uusien kotien suunnittelussa on panostettu erityisesti pohjaratkaisujen toimivuuteen, arjen sujuvuuteen, materiaalien laadukkuuteen ja hyvään äänieristykseen.

”Sellon kaupunkikodit puhuttelevat sekä nuoria ensiasunnon ostajia että huolettomasta asumisesta haaveilevaa varttuneempaa väkeä. Läheltä löytyvät niin kaupat ja koulut kuin monipuoliset harrastusmahdollisuudet upeine luontoreitteineen”, sanoo Hanna Marttila, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Raision Sello jatkaa Raision uudistetun keskustan modernistista ilmettä. Raision ydinkeskustaan asettuvasta Sellosta on vain kävelymatka kaikkialle. Keskeinen sijainti tarjoaa naapuruston ohella omaa rauhaa viihtyisän sivukadun varrella.

Tutustu As Oy Raision Sellon kohdesivuihin

Lisätietoja: Hannele Wasenius, aluejohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2086 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi