Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavalta 43 uutta Bonava-kotia Vantaan Koivuhakaan– erikoisuutena uusi varastoratkaisu ja Duo-kodit

20.12.2018, 09.00

Bonava rakennuttaa Vantaan Koivuhakaan, Tikkurilan naapurustoon 43 uutta Bonava-kotia neljään kerrokseen. Osa Asunto Oy Vantaan Jänönloikan asunnoista on muunneltavia Duo-koteja, joka mahdollistaa kahden asunnon yhdistämisen yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi. Erikoisuutena myös uusi varastoratkaisu. Kohteen rakentamistyöt ovat alkaneet ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin loppuvuodesta 2019.  

Osa Jänönloikan asunnoista on Duo-koteja, joita Bonava rakennuttaa myös esimerkiksi Kuninkaantammeen. Duo-kodin sivuasunto sopii hyvin vaikkapa ensiasunnoksi itsenäistyvälle nuorelle, isovanhemmille tai sen voi laittaa vuokralle. Jänönloikassa on tarjolla myös täysin uudenlainen varastoratkaisu, jossa asukas voi valita, vuokraako varaston, minkä kokoisen ja mistä. Asukas maksaa vain siitä, mitä käyttää, sanoo Jyri Raunio, yksikönjohtaja, Bonava.

Tikkurilantien uudet kotikorttelit muodostavat tulevaisuudessa Suur-Tikkurilan asuinalueen maamerkin lännestä saavuttaessa. Tikkurilan länsipuolelle sijoittuva Koivuhaka on kulkuyhteyksien kannalta erinomaisella paikalla Kehä III:n ja Tuusulanväylän tuntumassa. Jänönloikasta on vain kymmenen minuutin matka Tikkurilan Dixin asemakeskukseen. Lähellä on myös kauppakeskus Jumbo, jonne pääsee kätevästi vaikka bussilla sekä vireänä kaupallisena keskuksena tunnettu Tammiston-Pakkalan alue.

Tutustu Jänönloikan uusiin asuntoihin.

Lisätietoja: Anssi Juntunen, projektijohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2103 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi