Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonavalta uusia koteja Keskuspuiston kainaloon Helsingin Kuninkaantammeen

11.12.2018, 09.00

Bonava rakennuttaa 82 uutta asuntoa uudelle Kuninkaantammen asuinalueelle. Asunto Oy Helsingin Kanvaasiin tulee myös uudenlaisia Duo-koteja, joka mahdollistaa kahden asunnon yhdistämisen yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi. Kanvaasi on ekologinen ja energiatehokas kohde, joka on varustettu mm. aurinkopaneelijärjestelmällä ja kaikissa autopaikoissa on sähköauton latausmahdollisuus. Kohteen rakentamistyöt ovat alkaneet ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin keväällä 2020. 

Kanvaasissa on asuntoja erilaisiin asiakastarpeisiin, yksiöitä ja kaksioita sekä isompia perhekoteja. Lisäksi Kanvaasissa on elämäntilanteen mukaan joustavia Duo-koteja, joista voi tarpeen tullen erottaa pienen erillisen kodin omaksi tai vuokrattavaksi, tai sitä voi käyttää työtilana. Tätä voi jopa myydä erikseen. Kanvaasin erikoisuuksiin kuuluu myös useisiin asuntoihin tulevat viehättävät viherhuoneet. Kuninkaantammen keskustakorttelin sydän tulee olemaan lähivuosina valmistuva kylätalo, jonka tiloihin tulee alakoulun luokat, päiväkoti sekä asukastiloja, sanoo Matti Kuronen, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Kanvaasin sijainti Keskuspuiston kainalossa luo hienot mahdollisuudet ulkoiluun ja rentoutumiseen. Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee suojaisa ja turvallinen korttelipiha, joka vetää puoleensa peli- ja leikkikenttineen, tasokkaat ja monipuoliset sekä valmiiksi kalustetut yhteistilat, mukaan lukien vierashuone ja Smartpost-järjestelmä löytyvät kohteesta. Paloheinän ulkoilualueelle on matkaa vain pari kilometriä.  

Lisätietoja: Niina Puumalainen, projektijohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2192 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi