Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Maija Soininen nimitetty Bonava Suomi Oy:n henkilöstöjohtajaksi

18.4.2018, 08.00

YTM Maija Soininen on nimitetty Bonava Suomen henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 2.5.2018 alkaen. Maija vastaa Bonavan henkilöstötoimintojen kokonaisuudesta, osaamisen ja johtamisen kehittämisestä sekä henkilöstöprosessien johtamisesta. Maija raportoi toimitusjohtaja Juuso Hietaselle.

Toivotan Maijan lämpimästi tervetulleeksi Bonavalle. Olemme muutosmatkalla kohti visiotamme, jossa haluamme luoda uusia koteja, onnellisia naapurustoja ja parempaa elämää entistä useammille asukkaille. Henkilöstö on kaiken toimintamme ydin niin toimistoillamme kuin työmaillammekin ja Maijalla on näyttöjä ja vahvaa osaamista henkilöstöjohtamisesta, joka auttaa meitä hienosti kohti visiotamme”, sanoo Juuso Hietanen, Bonava Suomen toimitusjohtaja.

Bonava on todella mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa ja on hienoa päästä mukaan rakentamaan Bonavan asiakaskeskeistä kulttuuria yhdessä henkilöstön kanssa. Bonava on yrityksenä nuori ja täällä on tekemisen meininki ja draivia muuttaa koko rakentamisen alaa. Tämä antaa loistavat lähtökohdat uudistumiselle ja menestyksen rakentamiselle”, sanoo Maija Soininen.

Maija siirtyy Bonavalle 3 Step IT:stä, jossa hän on toiminut henkilöstöjohtajana ja vastannut 3 Step IT -konsernin henkilöstöhallinnosta ja toiminut konsernin johtoryhmässä. Maija tuo mukanaan laajan kokemuksensa henkilöstöhallinnon ja osaamisen kehittämisen sekä kulttuurimuutoksen tehtävistä. Hän on työskennellyt 3 Step IT:llä vuodesta 2010 lähtien henkilöstöhallinnon tehtävissä ja viisi vuotta Elcoteqillä keskittyen erityisesti henkilöstön kehittämiseen liittyviin tehtäviin.

Bonavan johtoryhmä koostuu 2.5.2018 lähtien seuraavista henkilöistä:

Juuso Hietanen, toimitusjohtaja

Markus Pitkänen, kiinteistökehitysjohtaja ja toimitusjohtajan sijainen

Jaakko Marjosola, talousjohtaja

Matti Kuronen, yksikönjohtaja, Helsinki

Jyri Raunio, yksikönjohtaja, Muu pääkaupunkiseutu

Hanna Marttila, yksikönjohtaja, Muu Suomi

Virpi Takala, kaupallinen johtaja

Liisa Bäckström, lakiasiainjohtaja

Ilpo Peltonen, tuotantojohtaja

Kaisu Nousiainen, suunnittelu- ja tuotekehitysjohtaja

Maija Soininen, henkilöstöjohtaja

Lisätietoja: Juuso Hietanen, toimitusjohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2000 tai Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2778
tai
viestinta@bonava.fi