Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava rakennuttaa Paletin kotikorttelin Tampereen Kalevaan

15.6.2018, 09.00

Bonava kehittää Tampereen Kalevan kaupunginosaa ja suunnittelee alueelle uuden Paletin kotikorttelin. Ensimmäisenä alueelle nousee Paletti 1, johon tulee 82 uutta Bonava-kotia yhdeksään kerrokseen. Työt kohteessa ovat käynnistyneet ja asuntojen on määrä valmistua loppuvuodesta 2019.

”Asunto Oy Kalevan Paletti 1 tuo tyylikkäitä kerrostalokoteja kattavien palvelujen äärelle. Asuntovalikoimasta löytyy tehokkaita yksiöitä, kaksioita, tilavampia saunallisia perhekoteja ja neljä kaksikerroksista kaupunkirivitalokotia. Uuden raitiotien myötä tulevaisuudessa pääsee suoraan ratikalla lähelle uusia Bonava-koteja”, sanoo Hanna Marttila, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Kalevan Paletti on myös yksi Bonava Tampereen yhteiskäyttöautopilottikohteista. Palettiin on tulossa kaksi yhteiskäyttöautoa tamperelaiselta 24Rentiltä, joka vastaa varaustenhallinnasta ja auton huollosta. Julkista liikennettä täydentävä yhteiskäyttöauto on helppo vaihtoehto autoiluun ja sillä voi korvata vaikkapa perheen kakkosauton.

”Yhteiskäyttöauton saa käyttöön ympäri vuorokauden ilman huolta kalliista vakuutusmaksuista tai huoltokustannuksista. Palvelussa maksetaan ainoastaan auton käytöstä. Paletti 1:n lähin noutopaikka löytyy kotikorttelin omasta pysäköintihallista”, jatkaa Hanna.

Kalevan Paletti sijoittuu Kalevanrinteeseen, yhdelle Tampereen kehittyvimmistä alueista Sammonkadun ja Sarvijaakonkadun risteykseen. Paletin yhteinen saunaosasto kutsuu rentoutumaan ja yhteisistä tiloista löytyy myös mm. pesupiste kuraisille koirantassuille ja lastenrattaille sekä Postin Smartpost-automaatti. Autopaikat sijoitetaan pihakannen alle ja kerrostalon kotikerroksiin pääsee näppärästi sisäkautta. Autohallista löytyy myös rengasvarasto, johon Paletti 1:n asukkaat voivat viedä autonsa renkaat kausisäilytykseen.  

Lisätietoja: Hanna Marttila, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2216, ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi

Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 040 555 5868, viestinta@bonava.fi