Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Petri Aarnio on nimitetty Bonava Suomen kaupalliseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

21.11.2019, 14.00

DI, eMBA Petri Aarnio on nimitetty Bonava Suomen kaupalliseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 9.12.2019 alkaen. Kaupallisena johtajana Aarnio vastaa Bonavan myynnistä, markkinoinnista, yritysviestinnästä ja asiakaspalvelusta. Petri Aarnio raportoi Bonava Suomen toimitusjohtaja Juuso Hietaselle.

Ennen siirtymistään Bonavalle Aarnio on toiminut autoalan myynnin ja markkinoinnin sekä jälkimarkkinoinnin johtotehtävissä. Viimeisimpänä hän on työskennellyt Veholla Suomen henkilöautoliiketoiminnoista vastaavana johtajana, jota ennen hän työskenteli VV-Autossa vastaten muun muassa Audin myynnistä Suomessa. Bonava Suomen nykyinen kaupallinen johtaja Virpi Takala on päättänyt siirtyä yksityisyrittäjäksi ja lopettaa Bonavalla joulukuussa 2019.

”On hienoa saada Petri mukaan Bonava-tiimiin. Olemme edenneet hyvin suunnitelmissamme nostaa asiakkaan kokemus uudisasunnon ostamisesta uudelle tasolle. Petrin johdolla tulemme saavuttamaan kunnianhimoiset tavoitteemme ja visiomme luoda uusia koteja ja onnellisimpia naapurustoja entistä paremmin. Toivotankin Petrin lämpimästi tervetulleeksi Bonavalle. Samalla haluan kiittää Virpiä yhteisistä vuosista ja toivottaa hänelle mitä parhainta onnea ja menestystä uusiin haasteisiin”, sanoo Juuso Hietanen, toimitusjohtaja, Bonava Suomi Oy.

”Olen innoissani uudesta tehtävästä ja tuotteesta – Bonava-kodeista ja naapurustoista. Bonava erottuu kilpailijoistaan positiivisesti nuorekkaana ja ihmisläheisenä brändinä. On kiehtovaa päästä jatkamaan tämän brändin rakentamista sekä kehittämään myyntiä ja markkinointia asiakaslähtöisesti Bonavan osaavan tiimin kanssa. Jokaisella toimialalla on omat lainalaisuudet, mutta uskon tuovani autoalalta monia toimivaksi havaittuja myynnin ja markkinoinnin käytäntöjä, jotka auttavat meitä erottumaan markkinoilla entistäkin paremmin”, sanoo Petri Aarnio.

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, toimitusjohtaja Juuso Hietanen, puhelin 010 400 2000 tai viestintäpäällikkö Joanna Linnermo-Kumpuoja, puhelin 040 555 5868 tai viestinta@bonava.fi ja Petri Aarnio, puhelin 040 754 1440.

Joanna Linnermo-Kumpuoja, Bonava Suomi Oy, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 ja viestintä@bonava.fi