Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonavan Vermonniityn kotikorttelin viimeistelevä Espoon Osmankäämi rakenteille

30.12.2019, 08.00

Vermonniityn kotikorttelin viimeistelevä uudiskohde Asunto Oy Espoon Osmankäämin rakennustyöt ovat alkaneet. Uudiskohteeseen tulee 44 Bonava-kotia kahdeksaan kerrokseen. Osmankäämin uudiskerrostalo valmistuu Vermonniityn kotikortteliin Leppävaaran palvelujen äärelle keväällä 2021.

Bonavan Vermonniityn kotikorttelin erikoisuutena on asukkaiden yhteinen hyvinvointipihojen kokonaisuus, jossa voi kuntoilla, rentoutua ja viettää aikaa naapureiden tai oman perheen kesken. Kotikortteliimme kuuluu myös viihtyisä yhteistila kuntoilulaitteineen, pyöränpesu- ja huoltopisteet sekä ulkoilu- ja urheiluvälineille varatut säilytystilat. Osmankäämi on mitä mainioin asuinpaikka myös autottomaan asumiseen, sillä Raide-Jokeri tulee sujuvoittamaan jo ennestään hyviä kulkuyhteyksiä”, sanoo Liisa Bäckström, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Vermonniityn kotikortteli sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Kehä I:n ja Turunväylän lähettyvillä. Autolla Helsinkiin ajaa vain parissa kymmenessä minuutissa ja junalla matka taittuu alle vartissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylässä ja Leppävaarassa, jossa pysähtyvät myös kaikki Helsinki-Turku -välin kaukojunat.

Lue lisää Asunto Oy Espoon Osmankäämistä ja tutustu Vermonniityn kotikortteliin. Lisämukavuutta Osmankäämin koteihin tuovat miellyttävä lattialämmitys, mukavankokoiset ikkunat sekä moderni iLOQ-lukitus.

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, projektijohtaja Minna Kannonkerä, puhelin 010 400 2140, Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi

Joanna Linnermo-Kumpuoja, Bonava Suomi Oy, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778