Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavan Vermonniityn kotikorttelin viimeistelevä Espoon Osmankäämi rakenteille

30.12.2019, 08.00

Vermonniityn kotikorttelin viimeistelevä uudiskohde Asunto Oy Espoon Osmankäämin rakennustyöt ovat alkaneet. Uudiskohteeseen tulee 44 Bonava-kotia kahdeksaan kerrokseen. Osmankäämin uudiskerrostalo valmistuu Vermonniityn kotikortteliin Leppävaaran palvelujen äärelle keväällä 2021.

Bonavan Vermonniityn kotikorttelin erikoisuutena on asukkaiden yhteinen hyvinvointipihojen kokonaisuus, jossa voi kuntoilla, rentoutua ja viettää aikaa naapureiden tai oman perheen kesken. Kotikortteliimme kuuluu myös viihtyisä yhteistila kuntoilulaitteineen, pyöränpesu- ja huoltopisteet sekä ulkoilu- ja urheiluvälineille varatut säilytystilat. Osmankäämi on mitä mainioin asuinpaikka myös autottomaan asumiseen, sillä Raide-Jokeri tulee sujuvoittamaan jo ennestään hyviä kulkuyhteyksiä”, sanoo Liisa Bäckström, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Vermonniityn kotikortteli sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Kehä I:n ja Turunväylän lähettyvillä. Autolla Helsinkiin ajaa vain parissa kymmenessä minuutissa ja junalla matka taittuu alle vartissa. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylässä ja Leppävaarassa, jossa pysähtyvät myös kaikki Helsinki-Turku -välin kaukojunat.

Lue lisää Asunto Oy Espoon Osmankäämistä ja tutustu Vermonniityn kotikortteliin. Lisämukavuutta Osmankäämin koteihin tuovat miellyttävä lattialämmitys, mukavankokoiset ikkunat sekä moderni iLOQ-lukitus.

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, projektijohtaja Minna Kannonkerä, puhelin 010 400 2140, Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi

Joanna Linnermo-Kumpuoja, Bonava Suomi Oy, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778