Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Muutoksia Bonava Suomen johtoryhmässä

14.2.2019, 13.30

Bonava Suomi Oy on nimittänyt Jyri Raunion uuden, alkuvuodesta perustetun Building System -yksikön johtoon. Samassa yhteydessä Bonava Suomen Pääkaupunkiseudun yksikön johtajaksi nimitetään Liisa Bäckström, joka toimii edelleen yhtiön lakiasiainjohtajana. Molemmat jatkavat Bonava Suomen johtoryhmän jäseninä ja raportoivat toimitusjohtaja Juuso Hietaselle.

Jyri Rauniolla (DI) on useiden vuosien kokemus asuntorakentamisesta ja yksikön johtotehtävistä. Viimeisen kymmenen vuoden ajan hän on toiminut Pääkaupunkiseudun yksikönjohtajana, viimeksi Bonava Suomessa.

Bonavan Building System -yksikkö muodostaa huikean ammattilaisten joukon. He työskentelevät teknisen tuotteen ja hankinnan parissa tavoitteenaan vakioida rakentamisen ratkaisuja meidän asuntoprojekteillemme nyt ja lähitulevaisuudessa. Näillä ratkaisuilla ja toimintatavoilla mahdollistamme kustannustehokkaan asuntotuotteen ja asiakkaillemme kohtuuhintaisempaa asumista,” sanoo Jyri Raunio, johtaja, Building System -yksikkö, Bonava Suomi Oy.

Liisa Bäckström (KTM, OTK) ottaa vastuulleen lakiasiainjohtajan tehtävien lisäksi Pääkaupunkiseudun yksikönjohtajan tehtävät. Bäckström on ollut keskeisessä roolissa Bonava Suomen yksiköiden toiminnassa jo useamman vuoden ajan ja hänen vastuulleen kuuluu Bonava Suomen laki- ja yhtiöhallintoyksikön lisäksi Espoon, Vantaan, Kauniaisten ja pääkaupunkiseudun kehyskuntien muodostama Pääkaupunkiseutu -yksikkö.

Pääkaupunkiseudun yksikössä työskentelee upeita asumisen ammattilaisia. On innostavaa päästä yhdessä heidän kanssaan luomaan onnellisia koteja ja naapurustoja mahdollisimman monille,” sanoo Liisa Bäckström, yksikönjohtaja, Pääkaupunkiseutu, Bonava Suomi Oy. 

Lisätietoja Bonava Suomi Oy:n johtoryhmästä on saatavilla yhtiön verkkosivuilta: https://www.bonava.fi/ota-yhteytta

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Juuso Hietanen, toimitusjohtaja, puhelin 010 400 2000, Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi