Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Muutoksia Bonava Suomen johtoryhmässä

14.2.2019, 13.30

Bonava Suomi Oy on nimittänyt Jyri Raunion uuden, alkuvuodesta perustetun Building System -yksikön johtoon. Samassa yhteydessä Bonava Suomen Pääkaupunkiseudun yksikön johtajaksi nimitetään Liisa Bäckström, joka toimii edelleen yhtiön lakiasiainjohtajana. Molemmat jatkavat Bonava Suomen johtoryhmän jäseninä ja raportoivat toimitusjohtaja Juuso Hietaselle.

Jyri Rauniolla (DI) on useiden vuosien kokemus asuntorakentamisesta ja yksikön johtotehtävistä. Viimeisen kymmenen vuoden ajan hän on toiminut Pääkaupunkiseudun yksikönjohtajana, viimeksi Bonava Suomessa.

Bonavan Building System -yksikkö muodostaa huikean ammattilaisten joukon. He työskentelevät teknisen tuotteen ja hankinnan parissa tavoitteenaan vakioida rakentamisen ratkaisuja meidän asuntoprojekteillemme nyt ja lähitulevaisuudessa. Näillä ratkaisuilla ja toimintatavoilla mahdollistamme kustannustehokkaan asuntotuotteen ja asiakkaillemme kohtuuhintaisempaa asumista,” sanoo Jyri Raunio, johtaja, Building System -yksikkö, Bonava Suomi Oy.

Liisa Bäckström (KTM, OTK) ottaa vastuulleen lakiasiainjohtajan tehtävien lisäksi Pääkaupunkiseudun yksikönjohtajan tehtävät. Bäckström on ollut keskeisessä roolissa Bonava Suomen yksiköiden toiminnassa jo useamman vuoden ajan ja hänen vastuulleen kuuluu Bonava Suomen laki- ja yhtiöhallintoyksikön lisäksi Espoon, Vantaan, Kauniaisten ja pääkaupunkiseudun kehyskuntien muodostama Pääkaupunkiseutu -yksikkö.

Pääkaupunkiseudun yksikössä työskentelee upeita asumisen ammattilaisia. On innostavaa päästä yhdessä heidän kanssaan luomaan onnellisia koteja ja naapurustoja mahdollisimman monille,” sanoo Liisa Bäckström, yksikönjohtaja, Pääkaupunkiseutu, Bonava Suomi Oy. 

Lisätietoja Bonava Suomi Oy:n johtoryhmästä on saatavilla yhtiön verkkosivuilta: https://www.bonava.fi/ota-yhteytta/yhteistyokumppaneille

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Juuso Hietanen, toimitusjohtaja, puhelin 010 400 2000, Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi