Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Viimeinen talo rakenteille Bonavan Kultarikonpuiston kotikortteliin Vantaan Tikkurilaan

20.2.2019, 09.00

Asunto Oy Vantaan Helmililja viimeistelee yli 300 Bonava-kodin kotikorttelin Bonavan Kultarikonpuiston uusi kotikortteli valmistuu rauhallisen pientaloalueen kupeeseen ja Tikkurilan keskustan palvelujen välittömään läheisyyteen. Asunto Oy Vantaan Helmililja viimeistelee Kultarikonpuiston korttelin kahdella viisikerroksisella kerrostalolla. Vantaan Helmililjan uusien kotien ja samalla koko korttelin on määrä valmistua syksyllä 2020.

Helmililjan huoneistovalikoimasta löytyy tehokkaita kaupunkikoteja ja hulppeita perheasuntoja. Osassa kodeista on omat saunat ja osassa tilavat parvekkeet. Kultarikonpuiston kotikorttelissa on valmiina nyt vajaa pari sataa kotia, joissa on melkein jokaisessa jo uudet asukkaat. Kortteli muodostuu kuudesta uudesta taloyhtiöstä, joissa on niin omistus- kuin vuokra-asuntojakin”, sanoo Liisa Bäckström, yksikönjohtaja, Bonava.

Liikenneyhteydet ovat Kultarikonpuiston kotikorttelista erinomaiset. Tikkurilan asemakeskus Dixi on yksi Suomen vilkkaimmista juna-asemista, jonne pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat.

Lisätietoja Kultarikonpuiston kotikorttelista ja Bonavasta

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Anssi Juntunen, projektijohtaja, puhelin 010 400 2103 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi