Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Viimeinen talo rakenteille Bonavan Kultarikonpuiston kotikortteliin Vantaan Tikkurilaan

20.2.2019, 09.00

Asunto Oy Vantaan Helmililja viimeistelee yli 300 Bonava-kodin kotikorttelin Bonavan Kultarikonpuiston uusi kotikortteli valmistuu rauhallisen pientaloalueen kupeeseen ja Tikkurilan keskustan palvelujen välittömään läheisyyteen. Asunto Oy Vantaan Helmililja viimeistelee Kultarikonpuiston korttelin kahdella viisikerroksisella kerrostalolla. Vantaan Helmililjan uusien kotien ja samalla koko korttelin on määrä valmistua syksyllä 2020.

Helmililjan huoneistovalikoimasta löytyy tehokkaita kaupunkikoteja ja hulppeita perheasuntoja. Osassa kodeista on omat saunat ja osassa tilavat parvekkeet. Kultarikonpuiston kotikorttelissa on valmiina nyt vajaa pari sataa kotia, joissa on melkein jokaisessa jo uudet asukkaat. Kortteli muodostuu kuudesta uudesta taloyhtiöstä, joissa on niin omistus- kuin vuokra-asuntojakin”, sanoo Liisa Bäckström, yksikönjohtaja, Bonava.

Liikenneyhteydet ovat Kultarikonpuiston kotikorttelista erinomaiset. Tikkurilan asemakeskus Dixi on yksi Suomen vilkkaimmista juna-asemista, jonne pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat.

Lisätietoja Kultarikonpuiston kotikorttelista ja Bonavasta

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Anssi Juntunen, projektijohtaja, puhelin 010 400 2103 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi