Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava toteuttaa 52 asuntoa ICECAPITAL Housing Fund V:lle Espooseen

30.4.2019, 14.06

Bonava toteuttaa ICECAPITALille 52 asuinhuoneiston kerrostalokohteen Espoon Suurpeltoon. Työt kohteessa käynnistyvät välittömästi ja asuntojen on määrä valmistua vuoden 2020 aikana. Bonavan kehittämän, yhteensä noin 200 uuden asunnon kotikorttelin toteutus on edennyt nopeasti, ja ICECAPITALille toteutettavan kohteen myötä Bonavan osuus korttelista saadaan valmiiksi vuoden 2020 loppuun mennessä.

 ”Espoon Suurpellon uuden kauppakeskuksen viereen sijoittuvat uudet asunnot tarjoavat erinomaiset lähipalvelut uusille asukkailleen. Olemme erittäin iloisia pitkän yhteistyön jatkumisesta myös ICECAPITALin uusimman rahaston kanssa”, sanoo Markus Pitkänen, kiinteistökehitysjohtaja Bonava Suomi Oy.

”Yhteistyömme Bonavan kanssa on kestänyt pitkään ja se on ollut antoisaa. Espooseen rakennettava uusi kohde soveltuu hienosti strategiaamme ja täydentää vuokra-asuntotarjontaamme pääkaupunkiseudulla”, toteaa Wisa Majamaa, toimitusjohtaja ICECAPITAL REAM Oy.

ICECAPITAL Housing Fund V Ky on perustettu vuonna 2019 ja sen sijoituskapasiteetti on yli 400 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa sijaitseviin vapaarahoitteisiin asuntoihin.

Lisätietoja: Markus Pitkänen, kiinteistökehitysjohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2267, Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi, Wisa Majamaa, toimitusjohtaja, ICECAPITAL REAM Oy, puhelin 040 826 1001 tai wisa.majamaa@icecapital.fi

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2100 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1,37 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

ICECAPITAL on riippumaton, investointipankkitoimintaan ja kiinteistöpääomarahastoihin keskittyvä konserni. Konsernissa työskentelee yli 20 alan ammattilaista. www.icecapital.fi