Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavalta 26 uutta citykotia Kirkkonummen keskustaan

16.5.2019, 07.45

Bonava rakennuttaa 26 uutta citykotia Kirkkonummen ydinkeskustaan. Asunto Oy Kirkkonummen Kaariportin kotien suunnittelussa on panostettu pohjaratkaisuihin, avaraan tilaan sekä hyviin säilytystiloihin. Kaikkiin koteihin tulee joko lasitettu parveke tai kattoterassi. Kohteen rakennustyöt ovat alkaneet ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin kesällä 2020. 

Kuusikerroksinen Kaariportti sijoittuu Kirkkonummen keskeisimmälle paikalle. Taloyhtiöstä löytyy viihtyisä talosauna, kuivaushuone sekä latauspisteitä esimerkiksi sähköpyörille tai sähkökäyttöisille pyörätuoleille. Kuraiset koirantassut ja polkupyörien renkaat puhdistuu kätevästi taloyhtiön omassa pesupisteessä” sanoo Liisa Bäckström, yksikönjohtaja, Bonava.

Kaariportti sijoittuu Kirkkonummen keskeisimmälle paikalle jo aiemmin rakennettujen Kaarisillan ja Kaaripihan naapuriin. Uudiskohteiden keskelle muotoutuu suojaisa sisäpiha. Kaariportin asukkaiden ilona on myös oma, yksityinen puutarha.

Kirkkonummen keskusta-asumiseen kuuluu erinomaiset, kävelyetäisyyden päässä olevat lähipalvelut, kuten liikekeskus Kirsikka päivittäistavarakauppoineen sekä vaate- ja erikoisliikkeitä, ravintoloita, kahviloita, kouluja ja terveyskeskusta unohtamatta.

Lue lisää Kirkkonummen Kaariportista

Lisätietoja: Juha Seppälä, projektijohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 050 561 3402 ja viestintäpäällikkö Joanna Linnermo-Kumpuoja, puhelin 010 400 2778 ja viestinta@bonava.fi