Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonavalta 26 uutta citykotia Kirkkonummen keskustaan

16.5.2019, 07.45

Bonava rakennuttaa 26 uutta citykotia Kirkkonummen ydinkeskustaan. Asunto Oy Kirkkonummen Kaariportin kotien suunnittelussa on panostettu pohjaratkaisuihin, avaraan tilaan sekä hyviin säilytystiloihin. Kaikkiin koteihin tulee joko lasitettu parveke tai kattoterassi. Kohteen rakennustyöt ovat alkaneet ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin kesällä 2020. 

Kuusikerroksinen Kaariportti sijoittuu Kirkkonummen keskeisimmälle paikalle. Taloyhtiöstä löytyy viihtyisä talosauna, kuivaushuone sekä latauspisteitä esimerkiksi sähköpyörille tai sähkökäyttöisille pyörätuoleille. Kuraiset koirantassut ja polkupyörien renkaat puhdistuu kätevästi taloyhtiön omassa pesupisteessä” sanoo Liisa Bäckström, yksikönjohtaja, Bonava.

Kaariportti sijoittuu Kirkkonummen keskeisimmälle paikalle jo aiemmin rakennettujen Kaarisillan ja Kaaripihan naapuriin. Uudiskohteiden keskelle muotoutuu suojaisa sisäpiha. Kaariportin asukkaiden ilona on myös oma, yksityinen puutarha.

Kirkkonummen keskusta-asumiseen kuuluu erinomaiset, kävelyetäisyyden päässä olevat lähipalvelut, kuten liikekeskus Kirsikka päivittäistavarakauppoineen sekä vaate- ja erikoisliikkeitä, ravintoloita, kahviloita, kouluja ja terveyskeskusta unohtamatta.

Lue lisää Kirkkonummen Kaariportista

Lisätietoja: Juha Seppälä, projektijohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 050 561 3402 ja viestintäpäällikkö Joanna Linnermo-Kumpuoja, puhelin 010 400 2778 ja viestinta@bonava.fi