Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavalta 75 uutta asuntoa Tampereen Kalevaan – uudet Duo-kodit tuplaavat asumisen mahdollisuudet

5.6.2019, 07.00

Bonava kehittää Tampereen Kalevan kaupunginosaa ja on suunnitellut alueelle Paletin kotikorttelin. Nyt alueelle nousee Asunto Oy Tampereen Kalevan Paletti 2, johon tulee 75 uutta Bonava-kotia kahdeksaan kerrokseen. Osa asunnoista on muunneltavia Duo-koteja. Työt kohteessa ovat käynnistyneet ja asuntojen on määrä valmistua loppuvuodesta 2020.

”Osa Paletti 2:n uusista asunnoista on Duo-koteja, mikä tarkoittaa, että voit yhdistää kaksi asuntoa yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi joko rakennusvaiheessa tai joskus myöhemmin. Tarvittaessa asunnot voidaan erottaa myöhemmin esimerkiksi myyntiä varten. Asuntovalikoimasta löytyy myös tehokkaita yksiöitä, kaksioita ja tilavampia perhekoteja. Uuden raitiotien myötä tulevaisuudessa pääsee suoraan ratikalla lähelle uusia Bonava-koteja”, sanoo Saara Melama, projektijohtaja, Bonava Suomi Oy.

Kalevan Paletti sijoittuu Kalevanrinteeseen, yhdelle Tampereen kehittyvimmistä alueista Sammonkadun ja Sarvijaakonkadun risteykseen. Asukkaiden iloksi kotikorttelista löytyy myös kaksi yhteiskäyttöautoa. Yhteistiloihin tulee Postin Smartpost-automaatti, taloyhtiön saunatilat, pesutupa ja kuivaushuone sekä näppärä kurapiste, jossa puhdistuvat niin likaiset koirantassut kuin lastenvaunun renkaat. Autopaikat sijoitetaan pihakannen alle, josta on esteetön sisäyhteys omaan kotikerrokseen. Autohallissa on myös Paletti 1:n ja 2:n autopaikkojen omistajien käyttöön yhteinen rengasvarasto. Korttelin yhteispiha on autoton.  

Lue lisää Tampereen Paletti 2:sta

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Saara Melama, projektijohtaja, puhelin 010 400 2678, ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi