Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonavalta 75 uutta asuntoa Tampereen Kalevaan – uudet Duo-kodit tuplaavat asumisen mahdollisuudet

5.6.2019, 07.00

Bonava kehittää Tampereen Kalevan kaupunginosaa ja on suunnitellut alueelle Paletin kotikorttelin. Nyt alueelle nousee Asunto Oy Tampereen Kalevan Paletti 2, johon tulee 75 uutta Bonava-kotia kahdeksaan kerrokseen. Osa asunnoista on muunneltavia Duo-koteja. Työt kohteessa ovat käynnistyneet ja asuntojen on määrä valmistua loppuvuodesta 2020.

”Osa Paletti 2:n uusista asunnoista on Duo-koteja, mikä tarkoittaa, että voit yhdistää kaksi asuntoa yhdeksi isommaksi kokonaisuudeksi joko rakennusvaiheessa tai joskus myöhemmin. Tarvittaessa asunnot voidaan erottaa myöhemmin esimerkiksi myyntiä varten. Asuntovalikoimasta löytyy myös tehokkaita yksiöitä, kaksioita ja tilavampia perhekoteja. Uuden raitiotien myötä tulevaisuudessa pääsee suoraan ratikalla lähelle uusia Bonava-koteja”, sanoo Saara Melama, projektijohtaja, Bonava Suomi Oy.

Kalevan Paletti sijoittuu Kalevanrinteeseen, yhdelle Tampereen kehittyvimmistä alueista Sammonkadun ja Sarvijaakonkadun risteykseen. Asukkaiden iloksi kotikorttelista löytyy myös kaksi yhteiskäyttöautoa. Yhteistiloihin tulee Postin Smartpost-automaatti, taloyhtiön saunatilat, pesutupa ja kuivaushuone sekä näppärä kurapiste, jossa puhdistuvat niin likaiset koirantassut kuin lastenvaunun renkaat. Autopaikat sijoitetaan pihakannen alle, josta on esteetön sisäyhteys omaan kotikerrokseen. Autohallissa on myös Paletti 1:n ja 2:n autopaikkojen omistajien käyttöön yhteinen rengasvarasto. Korttelin yhteispiha on autoton.  

Lue lisää Tampereen Paletti 2:sta

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Saara Melama, projektijohtaja, puhelin 010 400 2678, ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi