Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava Goes SuomiAreena

5.7.2019, 09.00

Bonava osallistuu jo toistamiseen Suomen suurimpaan yhteiskunnalliseen keskustelutilaisuuteen SuomiAreenassa Porissa. Tänä vuonna Bonava isännöi yhdessä Rakennusteollisuus RT ry:n kanssa keskustelua siitä, miten voi asua paremmin, edullisemmin ja kestävämmin ja mikä tekee ihmiset onnelliseksi omassa naapurustossaan.

Bonavan ja RT:n isännöimää asumisen keskustelutilaisuutta voi hyvillä mielin luonnehtia yhdeksi tärkeimmistä asumisen keskusteluista viikon aikana. Tänä vuonna asumisessa puhututtaa erityisesti se, kuinka erilaisilla asumismuodoilla voidaan päästä edullisempiin kustannuksiin, pienempiin päästöihin ja parempaan viihtyvyyteen. Päihittääkö esimerkiksi tiivis kaupunki harvempaan asutut alueet tai kerrostalot omakotitalot vai päinvastoin? Keskustelussa myös se, miten kuluttajat, poliitikot ja alan yritykset voivat vaikuttaa näihin omilla päätöksillään.

Asumisen areenalla, Puuvillan kauppakeskuksessa, torstaina 18.7. klo 11.30-12.30 mielenkiintoisen keskustelun takaa kova puhujakaarti, jossa mukana ovat Juuso Hietanen, Seppo Junnila, Eeva Kalli, Tuuli Kaskinen ja Tuija Schmidt sekä MTV3:n tuttu juontaja Nina Rahkola.

Bonava onnellisten naapurustojen asialla
Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja Bonava tutki kaikissa kahdeksassa toimintamaassaan, mikä tekee ihmiset onnelliseksi omassa naapurustossaan ja tästä keskustellaan myös Porissa. Tutkimuksen mukaan asuinalueen turvallisuus ja tunnelma sekä lähipalvelut, liikkumisen helppous ja viheralueet tekevät suomalaiset onnelliseksi omassa naapurustossaan.  

Kun puhutaan onnellisista naapurustoista, niin se merkitsee erilaisia asioita eri ihmisille. Esimerkiksi Suomessa kaavoituksessa kiinnitetään paljon huomiota arkkitehtuuriin ja asuintalojen omaleimaiseen ulkonäköön. Tämä taas yksittäisenä tekijänä lisää tutkimuksemme mukaan ainoastaan vähän onnellisuutta naapurustoissa. Näitä ja monia muita asumiseen liittyviä asioita avataan tarkemmin SuomiAreenassa, joten lämpimästi tervetuloa Puuvillaan kuuntelemaan”, sanoo Juuso Hietanen, toimitusjohtaja, Bonava Suomi Oy. 

Happy Quest – Onnelliset naapurustot tutkimus
Happy Quest -tutkimus toteutettiin kyselytutkimuksena jo toistamiseen kaikissa kahdeksassa Bonava-konsernin toimintamaassa Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa. Tutkimuksen toteutti tutkimustoimisto Cliente, ja siihen osallistui 8582 yli 18-vuotiasta vastaajaa eri maista. Nämä tutkimustulokset ovat vuodelta 2019 ja niitä on verrattu vuoden 2017 tutkimuksen tuloksiin. Suomalaisia vastaajia oli noin tuhat, 18-65-vuotiasta miestä ja naista.

Katso koko SuomiAreenan ohjelma verkosta osoitteesta: https://suomiareena.fi/ohjelmapuhujat#/

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Virpi Takala, kaupallinen johtaja, puhelin 010 400 2723 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 ja viestinta@bonava.fi