Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavan Espoon Steniuksenkummun kotikortteli laajenee, 57 uutta asuntoa, joista kaikki avautuvat vähintään kahteen ilmansuuntaan

21.8.2019, 07.00

Bonavan Asunto Oy Espoon Tapiolan Steniuksenkumpu 2:ssa on alkanut korttelikokonaisuuden toisen vaiheen, 6–7-kerroksisen asuinkerrostalon rakentaminen. Tontille rakennetaan parhaillaan kokonaisuuden ensimmäistä vaihetta, 4–5-kerroksista asuinkerrostaloa ja myöhemmin on suunnitteilla vielä yksi kerrostalo. Steniuksenkummun toinen vaihe on valmis joulukuussa 2020.

Steniuksenkummun kotien suunnittelussa on panostettu monimuotoisiin pohjaratkaisuihin, siellä on hyvät säilytystilat, korkeat ikkunat ja kauniit parvekkeet. Kohde sijaitsee Tapiolan vihreän luonnon keskellä. Bonava on kiinnittänyt erityistä huomiota naapuruston viihtyisyyteen esimerkiksi kaunis oleskelupiha, upeat aulatilat ja yläkerran saunaosasto tekevät kotiintulosta mukavaa. Talo on yleisilmeeltään vaalea ja polveileva sekä siinä on monia mielenkiintoisia kulmia, mikä tekee Steniuksenkummusta poikkeuksellisen hienon arkkitehtuuriltaan”, sanoo Liisa Bäckström, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Asuntopohjien suunnittelussa on huomioitu ilmansuuntien ja ympäristön vaikutukset asuntoihin. Asunnot eivät koskaan esimerkiksi avaudu pelkästään yhteen suuntaan. Rakennusten polveilevan muodon ansiosta kaikki asunnot avautuvat vähintään kahteen suuntaan ja suurimmat aina läpi asunnon. Lasitetut parvekkeet avautuvat etelään pihalle. Kaikki tarvittavat palvelut ovat myös lähellä.

Tutustu uuteen kotikortteliin ja Steniuksenkumpu 2:een

Lisätietoja: Marjo Salo, projektijohtaja Bonava Suomi Oy, puhelin 050 410 1644 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi