Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonavan Espoon Steniuksenkummun kotikortteli laajenee, 57 uutta asuntoa, joista kaikki avautuvat vähintään kahteen ilmansuuntaan

21.8.2019, 07.00

Bonavan Asunto Oy Espoon Tapiolan Steniuksenkumpu 2:ssa on alkanut korttelikokonaisuuden toisen vaiheen, 6–7-kerroksisen asuinkerrostalon rakentaminen. Tontille rakennetaan parhaillaan kokonaisuuden ensimmäistä vaihetta, 4–5-kerroksista asuinkerrostaloa ja myöhemmin on suunnitteilla vielä yksi kerrostalo. Steniuksenkummun toinen vaihe on valmis joulukuussa 2020.

Steniuksenkummun kotien suunnittelussa on panostettu monimuotoisiin pohjaratkaisuihin, siellä on hyvät säilytystilat, korkeat ikkunat ja kauniit parvekkeet. Kohde sijaitsee Tapiolan vihreän luonnon keskellä. Bonava on kiinnittänyt erityistä huomiota naapuruston viihtyisyyteen esimerkiksi kaunis oleskelupiha, upeat aulatilat ja yläkerran saunaosasto tekevät kotiintulosta mukavaa. Talo on yleisilmeeltään vaalea ja polveileva sekä siinä on monia mielenkiintoisia kulmia, mikä tekee Steniuksenkummusta poikkeuksellisen hienon arkkitehtuuriltaan”, sanoo Liisa Bäckström, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Asuntopohjien suunnittelussa on huomioitu ilmansuuntien ja ympäristön vaikutukset asuntoihin. Asunnot eivät koskaan esimerkiksi avaudu pelkästään yhteen suuntaan. Rakennusten polveilevan muodon ansiosta kaikki asunnot avautuvat vähintään kahteen suuntaan ja suurimmat aina läpi asunnon. Lasitetut parvekkeet avautuvat etelään pihalle. Kaikki tarvittavat palvelut ovat myös lähellä.

Tutustu uuteen kotikortteliin ja Steniuksenkumpu 2:een

Lisätietoja: Marjo Salo, projektijohtaja Bonava Suomi Oy, puhelin 050 410 1644 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi