Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava ja Vattenfall syventävät yhteistyötä - Bonava-kodin asukkaille ekoenergiaa

26.9.2019, 08.00

Bonava ja Vattenfall ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jossa Vattenfall tarjoaa Bonava-kodin asukkaille määräaikaisia Täystuuli-sähkösopimuksia. Täystuuli-tuote on Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa EKOenergiaa, jonka käytöstä Vattenfall maksaa EKOenergian hallinnoimaan ilmastorahastoon. Yhteistyö käynnistyi syyskuun 2019 puolivälissä.

”Asumisen aikaisella energiankulutuksella on suuri ympäristövaikutus asuinrakennuksen elinkaaressa. Tämä on yksi niistä tavoista, joilla tuemme ympäristöystävällistä asumista Bonava-kodeissa. Luonnollisesti pyrimme myös rakentamisvaiheessa minimoimaan ympäristövaikutuksiamme, esimerkiksi siten, että työmaamme pyörivät Vattenfallin tuulivoimalla. Nyt Bonava-kodin asukas saa sopimuksen myötä reilun sähkön hinnan lisäksi myös muita etuja”, sanoo Riikka Pitkälä, kestävän kehityksen päällikkö, Bonavalta.

EKOenergian ilmastorahasto investoi uuteen uusiutuvan energian tuotantoon tai energiansäästöhankkeisiin. EKOenergian ostaminen johtaa siten aina uuden uusiutuvan energiantuotannon rakentamiseen tai hiilidioksidipäästöjen vähenemiseen. Täystuuli-sähkösopimuksen solmineet Bonava-kodin ostaneet asiakkaat saavat Vattenfallilta kuukausittain CO2-raportin omasta sähkönkulutuksestaan. Raportista on helppo nähdä, kuinka paljon ilmastoystävällinen sähkösopimus on vähentänyt päästöjä ja mikä vaikutus omalla valinnalla on ilmaston hyväksi.

Olemme iloisia yhteistyön käynnistymisestä Bonavan kanssa. Meillä on yrityksinä samanlainen arvopohja. Bonava rakentaa talot energiaa ja resursseja säästäen sekä ympäristökuormitusta vähentäen. Vattenfallin tavoitteena on mahdollistaa fossiilivapaa eläminen yhden sukupolven kuluessa”, sanoo markkinointipäällikkö Peter Strandberg Vattenfallilta.

Lue lisää Bonavan ympäristöystävällisistä kodeista ja naapurustoista

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Riikka Pitkälä, kestävän kehityksen päällikkö, puhelin 010 400 2024 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi

Lisätietoja: Joanna Linnermo-Kumpuoja, Bonava Suomi Oy, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi