Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava ja Vattenfall syventävät yhteistyötä - Bonava-kodin asukkaille ekoenergiaa

26.9.2019, 08.00

Bonava ja Vattenfall ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jossa Vattenfall tarjoaa Bonava-kodin asukkaille määräaikaisia Täystuuli-sähkösopimuksia. Täystuuli-tuote on Suomen luonnonsuojeluliiton suosittelemaa EKOenergiaa, jonka käytöstä Vattenfall maksaa EKOenergian hallinnoimaan ilmastorahastoon. Yhteistyö käynnistyi syyskuun 2019 puolivälissä.

”Asumisen aikaisella energiankulutuksella on suuri ympäristövaikutus asuinrakennuksen elinkaaressa. Tämä on yksi niistä tavoista, joilla tuemme ympäristöystävällistä asumista Bonava-kodeissa. Luonnollisesti pyrimme myös rakentamisvaiheessa minimoimaan ympäristövaikutuksiamme, esimerkiksi siten, että työmaamme pyörivät Vattenfallin tuulivoimalla. Nyt Bonava-kodin asukas saa sopimuksen myötä reilun sähkön hinnan lisäksi myös muita etuja”, sanoo Riikka Pitkälä, kestävän kehityksen päällikkö, Bonavalta.

EKOenergian ilmastorahasto investoi uuteen uusiutuvan energian tuotantoon tai energiansäästöhankkeisiin. EKOenergian ostaminen johtaa siten aina uuden uusiutuvan energiantuotannon rakentamiseen tai hiilidioksidipäästöjen vähenemiseen. Täystuuli-sähkösopimuksen solmineet Bonava-kodin ostaneet asiakkaat saavat Vattenfallilta kuukausittain CO2-raportin omasta sähkönkulutuksestaan. Raportista on helppo nähdä, kuinka paljon ilmastoystävällinen sähkösopimus on vähentänyt päästöjä ja mikä vaikutus omalla valinnalla on ilmaston hyväksi.

Olemme iloisia yhteistyön käynnistymisestä Bonavan kanssa. Meillä on yrityksinä samanlainen arvopohja. Bonava rakentaa talot energiaa ja resursseja säästäen sekä ympäristökuormitusta vähentäen. Vattenfallin tavoitteena on mahdollistaa fossiilivapaa eläminen yhden sukupolven kuluessa”, sanoo markkinointipäällikkö Peter Strandberg Vattenfallilta.

Lue lisää Bonavan ympäristöystävällisistä kodeista ja naapurustoista

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Riikka Pitkälä, kestävän kehityksen päällikkö, puhelin 010 400 2024 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi

Lisätietoja: Joanna Linnermo-Kumpuoja, Bonava Suomi Oy, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi