Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava jatkaa Tampereen Lielahden kotikorttelin laajentamista – nyt toteutetaan 103 uutta asuntoa NREP:lle

10.9.2019, 08.01

Tampereelle nousee lähivuosien aikana uusi Bonavan Lielahden kotikortteli erinomaisten palveluiden ja kulkuyhteyksien äärelle. Bonava toteuttaa Lielahteen nyt 103 uutta asuntoa NREP Nordic Strategies Fund III:lle. Asuntojen rakentaminen alkaa heti ja ne valmistuvat loppuvuonna 2020.

”Omistus- ja vuokra-asuntojen kysyntä Bonavan Lielahden kotikorttelissa on ollut hyvää ja alueen toteutus on edennyt nopeasti. Noin 300 asuntoa on jo valmiina ja saanut uudet asukkaat, rakenteilla asuntoja on tällä hetkellä noin 200. Bonava haluaa luoda onnellisia naapurustoja ja tuoda ihmiset yhteen. Lielahdessa tämä tarkoittaa muun muassa viihtyisän naapurustokokonaisuuden luomista”, kertoo Markus Pitkänen, kiinteistökehitysjohtaja, Bonava Suomi Oy.

Lielahden asuinkortteli tuo uutta elämää aiemmin vahvasti vähittäiskauppaan painottuneelle alueelle. Tampereen asukasluku kasvaa, ja nopeasti kehittyvä Lielahti tarjoaa uusille asukkaille viihtyisiä koteja loistavalla sijainnilla. Alueelle suunniteltu ratikkalinja parantaa tulevaisuudessa yhteyksiä entisestään, kertoo NREP:n osakas Jani Nokkanen.

Lielahden kotikortteli asettuu kaupungin luoteiseen suuralueeseen, noin seitsemän kilometrin päähän Tampereen keskustasta. Lielahden valttina ovat erinomaiset palvelut sekä Näsijärven läheisyys ranta-alueineen ja sen kotikulmilta löytyy runsaasti mukavia ulkoilureittejä ja lenkkipolkuja.

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Markus Pitkänen, kiinteistökehitysjohtaja, puhelin 010 400 2267 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi