Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonavalta uusia koteja Lielahden kotikortteliin – erikoisuuksina pihaverstas työkaluineen, korttelitupa ja autonpesupaikka

19.9.2019, 07.00

Bonava rakennuttaa Tampereen Lielahden kotikortteliin nyt 52 uutta Bonava-kotia kuuteen kerrokseen. Erikoisuutena kohteessa on asukkaiden yhteiseen käyttöön suunniteltu oma yhteiskäyttöinen pihaverstas tarvikkeineen, jossa hoituvat niin erilaiset nikkarointi- ja maalaustyöt kuin suksien- ja pyöränhuolto. Autoileville asukkaille on lisäksi autonpesupaikka painepesureineen. Asunto Oy Lielahden Valon rakennustyöt ovat alkaneet ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin vuodenvaihteessa 2020-2021.  

”Bonava haluaa luoda koteja ja onnellisia naapurustoja. Lielahden Valon yhteisessä korttelituvassa voi pitää elokuvailtoja ja kisastudioita isommallekin porukalle taloyhtiön kokousten lisäksi ja pihaverstaalla onnistuu vaikka erilaiset nikkarointi- ja korjaustyöt. Kaikkiin koteihin tulee komean korkeat ikkunat, lattialämmitys sekä lasitetut parvekkeet. Lisäksi ensimmäisen kerroksen asuntojen yhteyteen tulee oma pieni, laatoitettu piha”, sanoo Panu Sivula, yksikönjohtaja, Bonava.

Lielahden kotikortteli sijaitsee hyvällä paikalla palvelujen naapurissa. Vain muutaman askeleen päästä löytyy Lielahtikeskus, josta on sisäkautta kulkuyhteys viereiseen Prismaan. Lielahtikeskuksesta löytyvät myös mm. kirjasto, terveysasema, neuvola ja palvelukeskus sekä lukuisia vaate- ja erikoisliikkeitä. Lielahden Valon valmistuttua Bonavan kotikortteli on yli 500 uuden asunnon valmis kokonaisuus.

Tutustu Lielahden Valon kotisivuihin, asuntoihin & naapurustoon täältä 


Lisätietoja
: Sami Ahokas, projektijohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 0
40 069 6842 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 040 555 5868 tai viestinta@bonava.fi