Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavalta uusia koteja Lielahden kotikortteliin – erikoisuuksina pihaverstas työkaluineen, korttelitupa ja autonpesupaikka

19.9.2019, 07.00

Bonava rakennuttaa Tampereen Lielahden kotikortteliin nyt 52 uutta Bonava-kotia kuuteen kerrokseen. Erikoisuutena kohteessa on asukkaiden yhteiseen käyttöön suunniteltu oma yhteiskäyttöinen pihaverstas tarvikkeineen, jossa hoituvat niin erilaiset nikkarointi- ja maalaustyöt kuin suksien- ja pyöränhuolto. Autoileville asukkaille on lisäksi autonpesupaikka painepesureineen. Asunto Oy Lielahden Valon rakennustyöt ovat alkaneet ja ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihin vuodenvaihteessa 2020-2021.  

”Bonava haluaa luoda koteja ja onnellisia naapurustoja. Lielahden Valon yhteisessä korttelituvassa voi pitää elokuvailtoja ja kisastudioita isommallekin porukalle taloyhtiön kokousten lisäksi ja pihaverstaalla onnistuu vaikka erilaiset nikkarointi- ja korjaustyöt. Kaikkiin koteihin tulee komean korkeat ikkunat, lattialämmitys sekä lasitetut parvekkeet. Lisäksi ensimmäisen kerroksen asuntojen yhteyteen tulee oma pieni, laatoitettu piha”, sanoo Panu Sivula, yksikönjohtaja, Bonava.

Lielahden kotikortteli sijaitsee hyvällä paikalla palvelujen naapurissa. Vain muutaman askeleen päästä löytyy Lielahtikeskus, josta on sisäkautta kulkuyhteys viereiseen Prismaan. Lielahtikeskuksesta löytyvät myös mm. kirjasto, terveysasema, neuvola ja palvelukeskus sekä lukuisia vaate- ja erikoisliikkeitä. Lielahden Valon valmistuttua Bonavan kotikortteli on yli 500 uuden asunnon valmis kokonaisuus.

Lisätietoja: Sami Ahokas, projektijohtaja, Bonava Suomi Oy, puhelin 040 069 6842 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, Bonava Suomi Oy, puhelin 040 555 5868 tai viestinta@bonava.fi