Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

MEDIAKUTSU Bonavan Postipuiston kotikorttelin peruskivenmuuraustilaisuuteen 26.9. kello 9-11

16.9.2019, 10.10

Postipuiston, Keskuspuiston ja Ilmalan ratapihan lähellä on kesän 2019 aikana alkanut uudenraikkaan asuinalueen rakennustyöt ja nyt on Bonavan kotikorttelin peruskivenmuurauksen aika. Bonava on aloittanut Postipuiston alueen rakennuttamisen ensimmäisenä ja sen asunnot asettuvat asuinalueen lounaiskulmaan Keskuspuiston kupeeseen.

Toivotamme median edustajat lämpimästi tervetulleeksi Bonavan kotikorttelin peruskivenmuuraustilaisuuteen to 26.9.2019 klo 9-11, Helsingin Pasila, Postipuiston alue, Postintaival 11, 00620 Helsinki

Ohjelma (P-paikkoja on rajoitetusti)

  • Kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki avaa tilaisuuden klo 9.30
  • Bonavan terveiset, toimitusjohtaja Juuso Hietanen ja projektijohtaja Heikki Ruski
  • Helsingin kaupungin terveiset, Pasilan aluerakentamisprojektin johtaja Päivi Ahlroos
  • Peruskivenmuuraus ja aikakapselin sisällön kuvaus
  • Pientä purtavaa ja juotavaa sekä vapaata tutustumista Kallio-Pasila-Vallila alueiden iltapäiväkerholaisten upeisiin työmaa-aidassa oleviin taideteoksiin teemalla ”Tulevaisuuden Postipuiston kerrostalopiha lapsen silmin”.

Postipuiston uudesta asuinalueesta ainutlaatuinen nauhakaupunginosa

Entisen maaliikennekeskuksen paikalle nousee nyt tiivis ja yhteisöllinen uudenraikas asuinalue lähes 6000 asukkaalle. Pasilan keskustaan tukeutuva nauhakaupunkivyöhyke päättyy Postipuistoon, jonne toteutetaan kerrostaloasuntoja. 2030-luvulla Pohjois-Pasilan asukasluku kasvaa yli 12 000 asukkaaseen ja työpaikkoja alue tarjoaa noin 2000.

Bonava on aloittanut Postipuiston rakennuttamisen ensimmäisenä ja sen myytävät asunnot asettuvat asuinalueen lounaiskulmaan Keskuspuiston kupeeseen. Pasilan Postipuiston uusi asuinalue on sijainniltaan ainutlaatuinen, se on luonnonläheinen ja kaiken keskellä. Bonavan kotikorttelin sisäpihalle tulee viljelypalstoja ja -laatikoita asukkaiden käyttöön, ja pihan kruunaa korttelipaviljonki, jossa on tilavat, viihtyisät saunat sekä tilaa monenlaiseen vapaa-ajan toimintaan.

VP median edustajilta 24.9.2019 mennessä Bonava Suomi Oy:n viestintäpäällikkö Joanna Linnermo-Kumpuoja, puhelin 040 555 5868 tai viestintä@bonava.fi

Lisätietoja: Bonavan Postipuiston kotikorttelin projektijohtaja Heikki Ruski, puhelin 040 576 0647 ja viestintäpäällikkö Joanna Linnermo-Kumpuoja, puhelin 040 555 5868, Helsingin kaupunki, Pasilan aluerakentamisprojektin johtaja Päivi Ahlroos, puhelin 040 482 4962.

 

Joanna Linnermo-Kumpuoja, Bonava Suomi Oy, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778