Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Panu Sivula on nimitetty Bonavan Muun Suomen yksikönjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

2.9.2019, 07.00

Diplomi-insinööri Panu Sivula on nimitetty Bonavan Muun Suomen yksikönjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.9.2019 alkaen. Muun Suomen yksikönjohtajana Panu vastaa Bonavan Tampereen, Turun ja Oulun alueista, asemapaikkanaan Tampere. Muun Suomen yksikönjohtajana aiemmin toiminut Hanna Marttila on siirtynyt Arkta Rakennus Oy:n toimitusjohtajaksi. Panu Sivula raportoi toimitusjohtaja Juuso Hietaselle.

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Toimintamme kattaa kokonaisvaltaisen asuntorakennuttamisen ja -kehittämisen tontinhankinnasta projektien kehitykseen, uusien kotien suunnitteluun, tuotantoon, markkinointiin, myyntiin ja erinomaiseen asiakaspalveluun.  

”Toivotan Panun lämpimästi tervetulleeksi Bonavalle. Panu on avoin ja kannustava persoona ja hänellä on erinomainen tausta alalta. Panun luonne ja ammattiosaaminen istuvat hyvin Bonavan arvoihin ja visioon, jossa me haluamme luoda uusia koteja ja onnellisia naapurustoja mahdollisimman monille”, sanoo Juuso Hietanen, toimitusjohtaja, Bonava Suomi Oy.  

Ennen siirtymistään Bonavalle Sivula on tehnyt pitkän uran Skanskalla eri johtotehtävissä, viimeisimpänä Länsi-Suomen aluejohtajana Tampereella. Vuoteen 2014 asti Sivula työskenteli pääasiassa Itä- ja Keski-Suomen kaupungeissa ja vuodesta 2014 lähtien Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla. 

”Takana on 22 vuotta uraa Skanskalla, ja olen lähes koko työurani työskennellyt asuntorakentamisen parissa. Bonavalla minua kiehtoi asuntorakentamisen kehittäminen ja sen haastaminen kokonaisvaltaisesti sekä koko arvoketjuprosessin haltuunotto aina tontinhankinnasta asuntojen luovutukseen. Uskon, että minulla on tähän paljon annettavaa ja odotan innolla tulevaa syksyä yhdessä tiimin kanssa”, sanoo Panu Sivula, yksikönjohtaja, Bonava Suomi Oy.  

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Juuso Hietanen, toimitusjohtaja, puhelin 010 400 2000, Panu Sivula, yksikönjohtaja, puhelin 040 550 9657 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 010 400 2778 tai viestinta@bonava.fi